sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
tresure...δωσε κι'αλλες φωτο στο λαο,δεν υπαρχει τετοια λεμε...
τυπε την εχεις γαμησει την αννα?tresure...δωσε κι'αλλες φωτο στο λαο,δεν υπαρχει τετοια λεμε...
τυπε ειδες τα καλα της ξεδοντιαρας???τυπε την εχεις γαμησει την αννα?
ρε τυπε μια φορα ενας ειχε υπονοησει οτι στην κωλο-κυνθους ειχε εμφανιστει τραβελι φαφουτικοτυπε ειδες τα καλα της ξεδοντιαρας???
τραβελι ξεδοντιαρα δεν παιζει..
ειμαστε οι μονοι που γαμαμε οριτζιναλ γυναικες,δεν εχουμε τετοιο αγχος..
τυπε εγκαθετος θα ηταν..ρε τυπε μια φορα ενας ειχε υπονοησει οτι στην κωλο-κυνθους ειχε εμφανιστει τραβελι φαφουτικο
αλλα μετα την γενικη κατακραυγη ανασκευασε
τυπε εγω πηγα 2-3 φορες οταν ηταν στο διδυμου αλλα γινοταν χαμοςοχι ρε τυπε...,μεγαλο σφαλμα,τοσα χρονια παιζω μπαλα και δε γαμησα το καλυτερο...
πεστα ρε δικε μουτυπε εγκαθετος θα ηταν..
τα τραβελια ειναι ωραιοπαθεις-ναρκισοι..
δεν γινεται λεμε..
Kαλημερα Doc ειδικε !!!
κακως..Ποτέ δεν είπα με σιγουριά πως η κοπέλα δεν είναι κοπέλα από τη γέννησή της.
(Υποθέτω πως αντιλαμβάνεσαι ποια ήταν η χειρουργημένη που μου τα έλεγε αυτά, μάλλον μαζί δεν είχατε χρόνο για πολλές κουβέντες!)
Δεν κατάλαβα ποιά εννοείς. Μπορείς σε παρακαλώ να το διευκρινήσεις; Ειλικρινής η απορία μου (δεν είναι ρητορικό το ερώτημά μου).
Γιατί να πρέπει να καταλάβεις;
ΔΕΝ απευθύνθηκα σε σένα και αν ήθελα να το κοινοποιήσω θα το είχα κάνει.
Δεν έχει και καμία σημασία για τα όσα λέμε τώρα στο παρόν θρεντ...
Την Αννούλα τη θυμάμαι σε ένα παιχνίδι εθνικής νέων της τότε Γιουγκοσλαβίας με αντίπαλο εκείνη της Ισπανίας.Πολύ καλό φορ κοντρολαρισμένο που όμως δεν είχε την αναμενώμενη εξέλιξη.