pipinilover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 837
- Πόντοι
- 990
Καμία πιτσιρικά παίζει;
Και η Anna24, και η Αριάδνη, και η Maria πιτσιρίκες είναι. Εικοσιτόσο δηλαδή. Και έρχονται και στο χώρο σου.Καμία πιτσιρικά παίζει;
Κατευθείαν σχεδόν καμία δεν έρχεταιφίλε η Μαρίνα60 έρχεται κατευθείαν η θέλει ραντεβού πρώτα γιατί όσες φορές τη έχω πάρει τηλ δεν μου το έχει σηκώσει ?
Μπα μην το λες ..κάποιες έχουν έρθειΚατευθείαν σχεδόν καμία δεν έρχεται
Ανεξάρτητες εννοείς η γενικά? Για να το λες κάτι θα ξέρεις κ εσύΜπα μην το λες ..κάποιες έχουν έρθει
Η ΧριστινάκιXXX , Νικόλ, ιβανκα, αννα πιπινακιΑνεξάρτητες εννοείς η γενικά? Για να το λες κάτι θα ξέρεις κ εσύ
μια χαραααΗ ΧριστινάκιXXX , Νικόλ, ιβανκα, αννα πιπινακι
Ποια είναι η Βάνα Παπαδοπούλου φίλος?Ιβάνκα
Νικόλ
Άννα 590
Τζίνα 22
Ιωάννα 34
Νικολ (και οι 2)
Βάνα Παπαδοπούλου
Μαρία Μολδαβή
Μόνικα Αρμένισα
Ρούλα από μασάζ μπακνανά και συγγρού
Αντριάνα (μόνο για δίωρο)
Αντελίνα από μασάζ nirvana
Dyana10
και οι μαυρούλες Lisa, Serena, Carolina και Darcy
δεν εχεις κ αδικο σ αυτοΈρχονται και κατευθείαν εκείνες που δουλεύουν τις πριβέ βίζιτες.
Δεν είναι στάνταρ να έχεις συναντηθεί σε ξενοδοχείο πρώτα.
Ποια είναι η Βάνα Παπαδοπούλου φίλος?
Η Ιωάννα 34 είσαι σίγουρος ότι πάει σε σπίτια ; Σε ερώτηση μου αν και με ξέρει έχει πει ότι δε πάει για κανένα πελάτη που έχει όσα ραντεβού και αν κάνουν . Αν θέλει ας το επιβεβαιώσει και η ίδιαΙβάνκα
Νικόλ
Άννα 590
Τζίνα 22
Ιωάννα 34
Νικολ (και οι 2)
Βάνα Παπαδοπούλου
Μαρία Μολδαβή
Μόνικα Αρμένισα
Ρούλα από μασάζ μπακνανά και συγγρού
Αντριάνα (μόνο για δίωρο)
Αντελίνα από μασάζ nirvana
Dyana10
και οι μαυρούλες Lisa, Serena, Carolina και Darcy
Επιβεβαιωμένα σπίτι μου έχουν έρθει :Για ορισμένες από αυτές εδώ ξέρω, ότι πάνε μόνο σε ξενοδοχείο, και δεν έρχονται στο χώρου σου αλλού.
Το ζητούμενο είναι, να έχουμε μια επισκόπηση από επιβεβαιωμένες ανεξάρτητες που πηγαίνουν και σε σπίτια.
Εσένα πάλι ποιος σου είπε ότι έχω κάνει ένα ;;;; Αν δε ξέρεις μη πετάγεσαι σα Τσάπου@Km7699 ρε φίλε ένα ραντεβού έχεις κανει με την Ιωάννα και θες και ραντεβού στο σπίτι. Εδώ όλους τους έλεγες λιγουρια και φτωχομπινεδες.
ΌΛΕΣ όσεςΗ Ιωάννα 34 είσαι σίγουρος ότι πάει σε σπίτια ; Σε ερώτηση μου αν και με ξέρει έχει πει ότι δε πάει για κανένα πελάτη που έχει όσα ραντεβού και αν κάνουν . Αν θέλει ας το επιβεβαιώσει και η ίδια
Εγώ μια ερώτηση έκανα πολύ ευγενικά .ΌΛΕΣ όσες
έχω γράψει πηγαίνουν σε
σπίτια.. τώρα αν κάποιες έρχονται
απ το δεύτερο-τρίτο ραντεβού και μετά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες!
Βάζεις στοίχημα ότι έχω κάνει τρία από τότε ; Και έχω ήδη κλεισμένο τέταρτο άμεσα ;@Km7699 πρώτον δεν σε έβρισα. Είχες κάνει ένα ραντεβού τον Ιανουάριο που ήταν και το πρώτο σου με την Ιωάννα με την αναμονή που έχει άντε να έχεις κάνει 2 ίσως 3. Παραπάνω δεν έχεις κάνει σίγουρα.