Ασχετος που την γαμησα χωρις καποτα και μου ειπε να τελειοσω μεσα της,θα μπορουσε να ειχε σπασει το προφυλακτικο.Αλλα απο οτι βλεπω εισαι καθετος στις αποψεις σου και αυτο ειναι λαθος.Υπαρχουν περιπτοσεις που πρεπει να κανει καποια εκτρωση. Για τον εξης εναν και απλο λογο ........π.χ η μητερα μου ειχε κανει δυο φορες εκτωση πριν απο μενα αν δεν ειχε κανει αυτη την στιγμη δεν θα εγραφα.Συμπερασμα........οτι φυση εχει προβλεψει για ολα.
Με αφορμή το ποστ σου να εκθέσω κ' εγώ τον προβληματισμό μου. Αυτό είναι το 2ο ή 3ο ποστ που δείχνει τα αρνητικά της έκτρωσης υποστηρίζοντας (πιθανότατα) και δείχνοντας τις ομοιώτητες του αγέννητου παιδιού με έναν άνθρωπο (κεφάλι κτλ).
Ποιος είπε ότι η έκτρωση θα γίνει μετά τον 4ο ή 1ο μήνα;
Προσωπικά 2 φορές μου'χει τύχει η σχέση μου να έχει καθυστέρηση
και την πρώτη φορά πάει στο διάολο, αγχώθηκα πολύ (είχαμε χωρίσει
και πιο πριν για διάφορους λόγους) επειδή είχε καθυστέρηση λόγω... άγχους. What the fuck δηλαδή. Αυτό θα ήταν πέρσι, χειμώνας 2005. Όταν ήμουν 24 και εκείνη 19. Φοιτητής εγώ, πανελλήνιες η μικρή.
Δεν έπαιζε να το κρατήσουμε εάν ήταν όντως έγκυος, κ' οπότε
το 1ο πράγμα που σκέφτηκα ήταν έκτρωση(*συμφωνώ με όσα είπε ο φίλος με άβαταρ την μύγα). Γιατί έκτρωση και όχι να το κρατήσω ;
Διότι δεν είχα ούτε έχω σταθερή δουλειά κ' ομοίως η κοπέλα. Κ' επειδή
θέλω τις μαλακίες μου να τις πληρώνω εγώ κ' αν είναι να κάνω παιδί
πάλι να βρίσκομαι εκεί όταν θα μεγαλώνει. Ούτε στη μάνα μου/της
ούτε με την γυναίκα μου.
Το ίδιο σκηνικό συνέβη και με τις 2 κοπέλες, και ξενέρωσα απίστευτα
που με την μικρή καθυστέρηση φορτωνόμαστε τέτοια γαμοευθύνη
οπότε καπότα και πάλι καπότα, και ας είναι λειψή η ευχαρίστηση. Δεν
γαμιέται, αν πιάνεις βυζιά κ' βλέπεις το μάτι να γυρίζει ανάποδα όταν
βογκάει, όλα αντέχονται...
Ακόμη ακούσαμε ότι είναι εγκληματικό να σκοτώσει κανείς
το έμβρυο (έλεος μερικοί μίλησαν για 'ανθρωπάκι', σαν αυτά τα σχέδια
των σπερματοζωαρίων του 18ου αιώνα που απεικονίζονται ως ανθρωπάκι με ουρά) και είναι μάλιστα κάθετοι σε αυτό. Πάλι συμφωνώ
με τον φίλο-με-μύγα-για-άβαταρ. Μιλάμε για ολοζώντανο οργανισμό,
αλλά όταν είναι σε πρώιμο στάδιο(1-2 βδομάδες) δεν έχει μεγάλη διαφορά από ένα μυργμίγκι όσον αφορά την πολυπλοκότητά της δομής του. Τώρα
αν θέλετε να το βλέπετε ως έναν ολοκληρωμένο οργανισμό, δείτε τον,
και ζήστε με τις αυταπάτες και τις επιλογές σας.
Επειδή πάντως δεν γουστάρω να βάζουν γιατροί χέρι στα μουνιά που γαμάω(πουτάνες +one night stands εξαιρούνται) κ' η έκτρωση για μένα είναι η τελευταία λύση (αν δεν παίζει να το κρατήσουμε, λόγω οικονομικών κ.α. λόγων), οι 1000 γαμιάδες του
συνιστούν να φοράτε πάντα καπότες όταν γαμάτε,
να έχετε κομμένα τα νύχια σας όταν τις βάζετε και να πιέζετε τον σπερματοδόχο. Γενικότερα λίγη προσοχή δεν βλάπτει.
Και το "αυτή μου είπε να χύσω μέσα" δεν είναι σαφώς δικαιολογία,
αν και το έχω ακούσει και εγώ και το έχω κάνει. Βέβαια εκείνη
ήταν χωρισμένη με ήδη ένα παιδί, οπότε δεν έπαιζε να μου έλεγε
μαλακίες για αδυναμίες σύλληψης κτλ κ' άρα ήταν "ασφαλές" όπως η ίδια με διαβεβαίωνε...(κ' ο μαλάκας εγώ την χώρισα, να πάρει...)
υγ: πρόσφατα με ρώτησε κάποια γνωστή αν θα ήθελα να της κάνω
παιδί κ' μετά να την αφήσω αν δεν την γουστάρω ή να μείνω μαζί της αν την γουστάρω. Sorry, παιδί δεν δίνω σε όποια δεν γουστάρω, κ' ούτε
θα γεμίσω μπάσταρδα από εδώ κ' από εκεί. Προτιμώ να αναλαμβάνω
τις ευθύνες μου κ' οπότε μόνο όταν το θελήσω εγώ θα γίνω πατέρας.
Όσο εγωιστικό κ' αν ακούγεται...
υγ2: βέβαια ίσως να έπρεπε να ευεγερτήσω την Γη με νόθα παιδιά μου
κ' μετά να χτίσω έναν στρατό κ' να κατακτήσω το γνωστό σύμπαν ως άλλος Τσέγκις Χαν, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...