Νέα

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τασαεφ δυστυχωσ ζεισ σε αλλο κοσμο.εισαι τελειωσ ανωριμοσ και για μενα πρωσοπικα ντροπιαζεισ ολουσ τουσ αντρεσ.να ξερεισ αυτο που εκανεσ να εγκαταλειψεισ εγκυο γυναικα και μαλιστα με το δικο σου παιδι δεν σε τιμαει για αντρα.ο αντρασ ο σωστοσ αναλαμβανει τησ ευθηνεσ των πραξεων του.αυτα τα κανουν οι αντρεσ.τα παιδαΚΙΑ τα κακομαθημενα και τα μαμοθρεφτα κανουν αυτο που εκανεσ εσυ.να ξερεισ οτι αυτο που εκανεσ θα το βρεισ καποια στιγμη τησ ζωησ σου μπροστα σου και θα το μετανοιωσεισ αλλα τοτε θα ειναι αργα.
Φιλε ταζ ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα στην κοινωνια που ζουμε καποιοι οπως εγω μπορουν και γαμανε 2-3 γκομενες την εβδομαδα, γιατι ερχονται μονες τους οι γκομενες και θα ημουν μαλακας αν δεν τις γαμουσα.Απο αυτες οι περισοτερες με σκοπο το γαμο (λογο χρηματοκοινονικων συμφεροντων).Αν καποια με εκβιασει θα τις πω οτι δεν θα με ξαναδει, πολυ απλα.Οι περισοτεροι ανδες που ειναι στη θεση μου αυτο κανουν.Εσυ μαλλον εκανες καποιες λαθος υποθεσεις για μενα και μου εδωσες και καταρα,δεν θελω να σε βρισω και εγω γιατι ειμαι κρυμενος (οπως και εσυ)πισω απο το σαιτ.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Ασχετος που την γαμησα χωρις καποτα και μου ειπε να τελειοσω μεσα της,θα μπορουσε να ειχε σπασει το προφυλακτικο.Αλλα απο οτι βλεπω εισαι καθετος στις αποψεις σου και αυτο ειναι λαθος.Υπαρχουν περιπτοσεις που πρεπει να κανει καποια εκτρωση. Για τον εξης εναν και απλο λογο ........π.χ η μητερα μου ειχε κανει δυο φορες εκτωση πριν απο μενα αν δεν ειχε κανει αυτη την στιγμη δεν θα εγραφα.Συμπερασμα........οτι φυση εχει προβλεψει για ολα.
α.δεν εχεις σκεφτει οτι μπορεις να κολησεις χιλια δυο νοσηματα απο ακαποτα one night stand?β.δεν καταλαβα ποιος ειναι ο λογος που πρεπει ορισμενες φορες να γινει εκτρωση?γ.φιλε δυστυχως στη ζωη τα περισσοτερα πραγματα  ειναι απρο-μαυρο.δ.ξαναρωτω,εχετε δει πως γινεται μια εκτρωση?

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
1η ωρα στο σχολειο, 3η λυκείου και μάθημα θρησκευτικών.  Η καθηγητρια φοβερή τύπισα, την παραδέχομαι σε όλα της, καμια σχέση με οτι φαντάζεστε. Μας βάζει μια βιντεοκασσέτα με θέμα την έκτρωση. Μονο που είδα τα εργαλεία και άκουσα πως θα τα χρησιμοποιήσουν έπαθα τρομερό σοκ. Μπορεις να φανταστεις οτι σπάνε το κεφάλι του παιδιού σαν να ήταν καρυδι???

Το θέμα είμαι πολύ σημαντικό και το θεωρώ μέγα βλακέια για εναν αντρα να πει οτι φταίει η γυναίκα. Γιατι εσενααν σου που τραβα πέσε στν γκρεμό θα το κάνεις? Τοτε πως κάνεις οτι αλλη ανευθυνότητα σου πουν? Ευχομαι να μην βρεθεί κανένας σε αυτή την θέση αλλα πολλοί προκαλούν και μετά τρέχουν. Δεν μπορείς να κρυφτείς ποτέ απο τις τύψεις...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ασχετος που την γαμησα χωρις καποτα και μου ειπε να τελειοσω μεσα της,θα μπορουσε να ειχε σπασει το προφυλακτικο.Αλλα απο οτι βλεπω εισαι καθετος στις αποψεις σου και αυτο ειναι λαθος.Υπαρχουν περιπτοσεις που πρεπει να κανει καποια εκτρωση. Για τον εξης εναν και απλο λογο ........π.χ η μητερα μου ειχε κανει δυο φορες εκτωση πριν απο μενα αν δεν ειχε κανει αυτη την στιγμη δεν θα εγραφα.Συμπερασμα........οτι φυση εχει προβλεψει για ολα.

Με αφορμή το ποστ σου να εκθέσω κ' εγώ τον προβληματισμό μου. Αυτό είναι το 2ο ή 3ο ποστ που δείχνει τα αρνητικά της έκτρωσης υποστηρίζοντας (πιθανότατα) και δείχνοντας τις ομοιώτητες του αγέννητου παιδιού με έναν άνθρωπο (κεφάλι κτλ).

Ποιος είπε ότι η έκτρωση θα γίνει μετά τον 4ο ή 1ο μήνα;

Προσωπικά 2 φορές μου'χει τύχει η σχέση μου να έχει καθυστέρηση
και την πρώτη φορά πάει στο διάολο, αγχώθηκα πολύ (είχαμε χωρίσει
και πιο πριν για διάφορους λόγους) επειδή είχε καθυστέρηση λόγω... άγχους. What the fuck δηλαδή. Αυτό θα ήταν πέρσι, χειμώνας 2005. Όταν ήμουν 24 και εκείνη 19. Φοιτητής εγώ, πανελλήνιες η μικρή.
Δεν έπαιζε να το κρατήσουμε εάν ήταν όντως έγκυος, κ' οπότε
το 1ο πράγμα που σκέφτηκα ήταν έκτρωση(*συμφωνώ με όσα είπε ο φίλος με άβαταρ την μύγα). Γιατί έκτρωση και όχι να το κρατήσω ;

Διότι δεν είχα ούτε έχω σταθερή δουλειά κ' ομοίως η κοπέλα. Κ' επειδή
θέλω τις μαλακίες μου να τις πληρώνω εγώ κ' αν είναι να κάνω παιδί
πάλι να βρίσκομαι εκεί όταν θα μεγαλώνει. Ούτε στη μάνα μου/της
ούτε με την γυναίκα μου.

Το ίδιο σκηνικό συνέβη και με τις 2 κοπέλες, και ξενέρωσα απίστευτα
που με την μικρή καθυστέρηση φορτωνόμαστε τέτοια γαμοευθύνη
οπότε καπότα και πάλι καπότα, και ας είναι λειψή η ευχαρίστηση. Δεν
γαμιέται, αν πιάνεις βυζιά κ' βλέπεις το μάτι να γυρίζει ανάποδα όταν
βογκάει, όλα αντέχονται...

Ακόμη ακούσαμε ότι είναι εγκληματικό να σκοτώσει κανείς
το έμβρυο (έλεος μερικοί μίλησαν για 'ανθρωπάκι', σαν αυτά τα σχέδια
των σπερματοζωαρίων του 18ου αιώνα που απεικονίζονται ως ανθρωπάκι με ουρά) και είναι μάλιστα κάθετοι σε αυτό. Πάλι συμφωνώ
με τον φίλο-με-μύγα-για-άβαταρ. Μιλάμε για ολοζώντανο οργανισμό,
αλλά όταν είναι σε πρώιμο στάδιο(1-2 βδομάδες) δεν έχει μεγάλη διαφορά από ένα μυργμίγκι όσον αφορά την πολυπλοκότητά της δομής του. Τώρα
αν θέλετε να το βλέπετε ως έναν ολοκληρωμένο οργανισμό, δείτε τον,
και ζήστε με τις αυταπάτες και τις επιλογές σας.

Επειδή πάντως δεν γουστάρω να βάζουν γιατροί χέρι στα μουνιά που γαμάω(πουτάνες +one night stands εξαιρούνται) κ' η έκτρωση για μένα είναι η τελευταία λύση (αν δεν παίζει να το κρατήσουμε, λόγω οικονομικών κ.α. λόγων), οι 1000 γαμιάδες του συνιστούν να φοράτε πάντα καπότες όταν γαμάτε,
να έχετε κομμένα τα νύχια σας όταν τις βάζετε και να πιέζετε τον σπερματοδόχο. Γενικότερα λίγη προσοχή δεν βλάπτει.

Και το "αυτή μου είπε να χύσω μέσα" δεν είναι σαφώς δικαιολογία,
αν και το έχω ακούσει και εγώ και το έχω κάνει. Βέβαια εκείνη
ήταν χωρισμένη με ήδη ένα παιδί, οπότε δεν έπαιζε να μου έλεγε
μαλακίες για αδυναμίες σύλληψης κτλ κ' άρα ήταν "ασφαλές" όπως η ίδια με διαβεβαίωνε...(κ' ο μαλάκας εγώ την χώρισα, να πάρει...)

υγ: πρόσφατα με ρώτησε κάποια γνωστή αν θα ήθελα να της κάνω
παιδί κ' μετά να την αφήσω αν δεν την γουστάρω ή να μείνω μαζί της αν την γουστάρω. Sorry, παιδί δεν δίνω σε όποια δεν γουστάρω, κ' ούτε
θα γεμίσω μπάσταρδα από εδώ κ' από εκεί. Προτιμώ να αναλαμβάνω
τις ευθύνες μου κ' οπότε μόνο όταν το θελήσω εγώ θα γίνω πατέρας.
Όσο εγωιστικό κ' αν ακούγεται...

υγ2: βέβαια ίσως να έπρεπε να ευεγερτήσω την Γη με νόθα παιδιά μου
κ' μετά να χτίσω έναν στρατό κ' να κατακτήσω το γνωστό σύμπαν ως άλλος Τσέγκις Χαν, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Επισκέπτης
αυτο το ζητημα μου εχει συμβει 7 φορες την πρωτη με μια ελληνιδα και το ριξαμε κοινη συνενεση την δευτερη με μια παντρεμενη και το κρατησε και εκανα πολυτεκνο τον κερατα τριτη φορα με μια βουλγαρα και πηγε και το εριξε μετα με μια εληνιδα που το ριξαμε κοινη συνενεση μετα με μια ουκρανεζα το ιδιο και δυο φορες με την ιδια ρωσιδα και ειτανε η μοναδικη φορα που ηθελα να τα κρατησουμε αλλα δεν ηθελε αυτη γαμησε τα

δεν πας να δωσεις σπέρμα σε καμιά τράπεζα? Πολυ καρπερό σε βλέπω! :2funny:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
δεν πας να δωσεις σπέρμα σε καμιά τράπεζα? Πολυ καρπερό σε βλέπω! :2funny:
Πληρώνεσαι κιόλας αν δίνεις σπέρμα σε τράπεζα! Ορίστε! Και μετά οι νέοι κλαίγονται για την ανεργία.  :2funny:

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αυτο το ζητημα μου εχει συμβει 7 φορες την πρωτη με μια ελληνιδα και το ριξαμε κοινη συνενεση την δευτερη με μια παντρεμενη και το κρατησε και εκανα πολυτεκνο τον κερατα τριτη φορα με μια βουλγαρα και πηγε και το εριξε μετα με μια εληνιδα που το ριξαμε κοινη συνενεση μετα με μια ουκρανεζα το ιδιο και δυο φορες με την ιδια ρωσιδα και ειτανε η μοναδικη φορα που ηθελα να τα κρατησουμε αλλα δεν ηθελε αυτη γαμησε τα
Καλα ρε αριωνα πολυ ψυχραιμα μας τα λες τα πραγματα και ιδιαιτερα με την παντρεμενη οταν το κρατησε δεν τρελλαθηκες?
πως το αντιμετωπισες?δηλαδη για σενα αυτο το παιδι δεν σημαινει τιποτα?

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδια καμια αλλη αποψη για αυτο το θεμα?

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν...

Παραβλέπω τελείως τα "αν με εκβιάζει της λέω ότι δε θα με ξαναδεί" ή "ό,τι θέλω κάνω γιατί είμαι άνδρας" ή "είναι ευθύνη της που έμεινε έγγυος".

Αυτά είναι βλακείες απεριορίστου βάθους, ύψους, πλάτους και λοιπών διαστάσεων. Είναι η κλασική ευθυνοφοβική στάση των κοκοριών που θέλουν να χαλάνε αλλά να μην πληρώνουν ποτέ.

Πάμε λοιπόν σε κάτι ουσιαστικότερο. Με γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

ΓΕΓΟΝΟΣ 1ο

Ο άνθρωπος έχει ψυχή, είναι δηλαδή έμψυχο ον.

ΓΕΓΟΝΟΣ 2ο

Ο άνθρωπος ξεχωρίζει από τα άψυχα πράγματα, πχ αμοιβάδα ή ένα κοράλι, διότι έχει ψυχή.

ΓΕΓΟΝΟΣ 3ο

Η νοημοσύνη - λογική και η ψυχή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οπότε το αν ένας άνθρωπος είναι μικρός σε ηλικία ή διανοητικώς καθυστερημένος δεν καθίσταται και άψυχος. Αντίστοιχα, η νοημοσύνη, πχ του μυρμηγκιού δε σημαίνει και ψυχή.

ΓΕΓΟΝΟΣ 4ο

Ο άνθρωπος είτε είναι μιας ημέρας, ειτε ενός αιώνα έχει ψυχή.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η

Ισχυρίζεστε σοβαρά ότι ο άνθρωπος που μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μάνας του είναι μια..."μύξα" κυττάρων επειδή έχει συμπληρώσει πχ 2 24ωρα ύπαρξης και όχι 200; Ή επειδή έτσι φαίνετε σε κάποιους; Η ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχή δηλαδή είναι θέμα ρολογιού;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η

Μια που ένα παιδί χωρίς γονείς ή με έναν γονιό μπορεί να μεγαλώσει δυστυχισμένο ή να γίνει ακόμα και εγκληματίας γιατί δε σκοτώνουμε τα απανταχού ορφανά και δυστυχισμένα παιδιά ειδικά του Τρίτου Κόσμου; Επειδή δηλαδή αυτά συμπλήρωσαν όλα τα 24ωρα των 9 μηνών και πρόλαβαν να βγουν έχουν περισσότερα δικαιώματα; ʼρα πάλι καταλήγουμε στο ρολόι;

ΕΡΩΤΗΣΗ 3η

Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν αυτή η ..."μύξα" έχει δικαίωμα ζωής ή όχι; Επειδή δηλαδή ο κρίνων χρωστάει την ύπαρξή του στη μεγαλοψυχία των δικών του που δεν τον είδαν ως "μύξα" αλλά ως εν δυνάμει άνθρωπο, πατέρα, ευεργέτη, καλλιτέχνη ή - απευκταίο- ακόμη κι εγκληματία; Μπορεί δηλαδή αυτός να δώσει ζωή από το πουθενά ώστε να μπορεί να τη στερεί;

Προσωπικό συμπέρασμα:

ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει ο,τιδήποτε κρύβει όχι ζωή, αλλά έστω και υπόνοια ζωής διότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά αλλά δεν μπορεί να κάνει δύο πράγματα, να αναστήσει νεκρούς ή να δημιουργήσει ζωή. Και δε νομίζω κανένα από τα δύο να χρειάζεται ιδιαίτερα επιχειρήματα για αν πιστοποιηθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και δικαιολογίες για τα λάθη μας που αποφεύγουμε να αποδεχτούμε.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ακριβώς επειδή ο άνθρωπος έχει ψυχή και νοημοσύνη πρέπει οι γυναίκες να είναι πιο υπεύθυνες.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Ακριβώς επειδή ο άνθρωπος έχει ψυχή και νοημοσύνη πρέπει οι γυναίκες να είναι πιο υπεύθυνες.
θελει δυο φιλε μου για να γινει το κακο(καλο).και οι δυο το ιδιο μεριδιο ευθυνης εχουμε.
παντως η μονη περιπτωση που θα δικιολογουσα εν μερει μια εκτρωση θα ηταν αν το παιδι εχει συνδρομο down η ειναι τερατογενεση και παλι τονιζω,εν μερει.

aquaplus1

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
θελει δυο φιλε μου για να γινει το κακο(καλο).και οι δυο το ιδιο μεριδιο ευθυνης εχουμε.

Φίλοι συμφωνώ με τους παραπάνω είναι εκλημα μια εκτρωση. Πάντα όμως η πρόληψη μηδενίζει όλα τα άλλα προβλήματα. Φίλοι τόσα μέτρα αντισύληψης υπάρχουν το μόνο που έχει να κάνεις είναι να διαλέξεις.
Και το κυριότερο για μένα γιατί βλέπω στο σαιτ νέους ανθρώπους να μπεί επιτέλους στα σχολεία μας η σεξουαλική διαπεδαγώγηση ως μάθημα. Μόνο με την ενημέρωση και τη γνώση ο κάθε ένας μας προστατεύεται.

Επισκέπτης
Λοιπόν...

Παραβλέπω τελείως τα "αν με εκβιάζει της λέω ότι δε θα με ξαναδεί" ή "ό,τι θέλω κάνω γιατί είμαι άνδρας" ή "είναι ευθύνη της που έμεινε έγγυος".

Αυτά είναι βλακείες απεριορίστου βάθους, ύψους, πλάτους και λοιπών διαστάσεων. Είναι η κλασική ευθυνοφοβική στάση των κοκοριών που θέλουν να χαλάνε αλλά να μην πληρώνουν ποτέ.

Πάμε λοιπόν σε κάτι ουσιαστικότερο. Με γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

ΓΕΓΟΝΟΣ 1ο

Ο άνθρωπος έχει ψυχή, είναι δηλαδή έμψυχο ον.

ΓΕΓΟΝΟΣ 2ο

Ο άνθρωπος ξεχωρίζει από τα άψυχα πράγματα, πχ αμοιβάδα ή ένα κοράλι, διότι έχει ψυχή.

ΓΕΓΟΝΟΣ 3ο

Η νοημοσύνη - λογική και η ψυχή είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Οπότε το αν ένας άνθρωπος είναι μικρός σε ηλικία ή διανοητικώς καθυστερημένος δεν καθίσταται και άψυχος. Αντίστοιχα, η νοημοσύνη, πχ του μυρμηγκιού δε σημαίνει και ψυχή.

ΓΕΓΟΝΟΣ 4ο

Ο άνθρωπος είτε είναι μιας ημέρας, ειτε ενός αιώνα έχει ψυχή.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η

Ισχυρίζεστε σοβαρά ότι ο άνθρωπος που μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μάνας του είναι μια..."μύξα" κυττάρων επειδή έχει συμπληρώσει πχ 2 24ωρα ύπαρξης και όχι 200; Ή επειδή έτσι φαίνετε σε κάποιους; Η ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχή δηλαδή είναι θέμα ρολογιού;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η

Μια που ένα παιδί χωρίς γονείς ή με έναν γονιό μπορεί να μεγαλώσει δυστυχισμένο ή να γίνει ακόμα και εγκληματίας γιατί δε σκοτώνουμε τα απανταχού ορφανά και δυστυχισμένα παιδιά ειδικά του Τρίτου Κόσμου; Επειδή δηλαδή αυτά συμπλήρωσαν όλα τα 24ωρα των 9 μηνών και πρόλαβαν να βγουν έχουν περισσότερα δικαιώματα; ʼρα πάλι καταλήγουμε στο ρολόι;

ΕΡΩΤΗΣΗ 3η

Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν αυτή η ..."μύξα" έχει δικαίωμα ζωής ή όχι; Επειδή δηλαδή ο κρίνων χρωστάει την ύπαρξή του στη μεγαλοψυχία των δικών του που δεν τον είδαν ως "μύξα" αλλά ως εν δυνάμει άνθρωπο, πατέρα, ευεργέτη, καλλιτέχνη ή - απευκταίο- ακόμη κι εγκληματία; Μπορεί δηλαδή αυτός να δώσει ζωή από το πουθενά ώστε να μπορεί να τη στερεί;

Προσωπικό συμπέρασμα:

ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει ο,τιδήποτε κρύβει όχι ζωή, αλλά έστω και υπόνοια ζωής διότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά αλλά δεν μπορεί να κάνει δύο πράγματα, να αναστήσει νεκρούς ή να δημιουργήσει ζωή. Και δε νομίζω κανένα από τα δύο να χρειάζεται ιδιαίτερα επιχειρήματα για αν πιστοποιηθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και δικαιολογίες για τα λάθη μας που αποφεύγουμε να αποδεχτούμε.
Μπραβο ρε φιλε με εκανες και γελασα με τις βλακιες που λες.
Μηπως σου ειπε κανεις οτι το σπερμα που παραγουν τα αρχιδια μου ειναι της κοινωνιας και κατεπεκταση δικο σου?γιαυτο μηπως εχεις αυτη την αποψη?
Στην δικια σου περιπτωση ισως δεν πρεπει να κανεις ποτε εκτρωση ουτε αν βιασουν την γυναικα σου και μεγαλωνεις ενα μαυρακι.
Η δικια μου περιπτωση ειναι διαφορετικη και πρεπει να σεβαστεις οτι δεν δεχομαι εκβιασμους απο κανεναν.

Υ.Γ
Η ανθρωποτητα δεν απειλητε.
Η κοινωνια εχει προβλημα με ανθρωπους που γεννιθηκαν κατω απο λαθος καταστασεις .

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
όλα είναι σχετικά, κύριοι.. ποιός μπορεί να πει με βεβαιότητα υπερ της μιας ή της άλλης άποψης.. ούτε, νομίζω, συμβουλές είναι χρήσιμες σε τέτοιες πειπτώσεις. καθένας θα πρέπει να ζυγίσει τη ζωή του και τα θέλω και πρέπει και να αποφασίσει σχετικά, όταν του συμβεί (αν ποτέ του συμβεί)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
tasaef δε σε εκβίασε κανείς για να πηδήξεις.

Μόλις όμως έκανες την πατάτα, για την οποία είσαι συνυπεύθυνος, κάνεις την πάπια.

Δικαίωμά σου. Μη ζητάς δικαίωση όμως ή αναγνώριση δικαίου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν μπορω να εκφερω συγκεκριμενη αποψη για το θεμα.....τα παντα εξαρτονται απο τις περιστασεις........καταρχας θεωρω οτι ειναι ευθυνη και των δυο η εγκυμοσυνη με εξαιρεση περιπτωσεις οπου ο αντρας ή η γυναικα εξαπατα τον συντροφο για το αν χρησιμοποιει αντισυλληψη.....αν και πιστευω οτι καθε ανθρωπος που θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο πρεπει να φροντιζει να τσεκαρει οτι λαμβανονται ολα τα προληπτικα μετρα γιατι πως να το κανουμε παντα θα υπαρχουν οι μλκες.....

απο κει και περα ΕΣΤΩ οτι υπαρχει εγκυμοσυνη....ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.....το θεμα της εκτρωσης ειναι τεραστιο και αμφιλλεγομενο......θεωρω καραγκιοζιλικι για οποιαδηποτε γυναικα επιλεγει να "υποχρεωσει" καποιον να την παντρευτει για αυτο το λογο.....ειναι θλιβερο αλλα η γυναικα ουσιαστικα εχει το πανω χερι στο συγκεκριμενο θεμα μιας και αυτη εχει το παιδι μεσα της....το σωστο βεβαια θα ηταν να ληφθει μια κοινη αποφαση.....οποτε βγαζω εξω το ενδεχομενο η γυναικα να ειναι ζωον και να προσπαθει να αποκατασταθει επειδη τυχαιως εμεινε εγκυος ή τον μπηχτη ανεγκεφαλο που επειδη γκαστρωσε μια θεωρει οτι πρεπει να εξαφανιστει.....

συνεχιζω με το σκεπτικο οτι θα βγει μια κοινη αποφαση......και εδω ερχονται οι διαφορετικες περιστασεις......δυο φοιτητες ή δυο ανεργοι μπορουν να συντηρησουν ενα μωρο? ισως θα μου πειτε....θα στρωθουν να δουλεψουν και θα τα βγαλουν περα......εχουν ομως την ωριμοτητα να μεγαλωσουν ενα παιδι ατομα στα 18 και τα 20 χρονια τους? θα την αποκτησουν αποτομα θα μου πειτε.....ισως θα σας πω εγω....αυτο που εγω τουλαχιστον ξερω σιγουρα ειναι οτι οταν εγω ημουνα 18 και 20 χρονων ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα κραταγα παιδι γιατι δε θα ενιωθα ετοιμη για κατι τετοιο.....εδω τωρα στα 26 μου και ακομα δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη.....ειναι τελειως υποκειμενικο λοιπον το κατα ποσον καποιος μπορει να αναταπεξελθει σε μια εγκυμοσυνη....μπορει καποιος 30 και με καλη δουλεια να αποδειχθει πολυ πιο αχρηστος απο εναν 18χρονο ανθρωπο που κανει 3 δουλειες για να ζησει την οικογενεια του......

απο κει και περα θεωρω οτι καλο ειναι να υπαρχει οικογενεια.....ετσι οπως εχουμε γινει σημερα βεβαια και με την ελλειψη υποχωρησεων που εχουν τα συγχρονα ζευγαρια η οικογενεια ειναι κατι πολυ σχετικο και ευθραυστο.....οποτε και παλι το αφηνω στην κριση του καθενος αυτο....υπαρχουν παιδια που προερχονται απο μονογονεϊκες οικογενειες (και μιλαω για παντελη ελλειψη του αλλου γονιου) και βγαινουν διαμαντια.....υπαρχουν ορφανα ή παρατημενα παιδια που εξελισσονται σε σωστους ανθρωπους.....η οικογενεια ειναι κατι το υγιες αλλα ο ανθρωπος με σωστη ανατροφη μπορει να προσαρμοστει και στο "αφυσικο".......

συνεχιζω με την διαδικασια της αντισυλληψης και της εκτρωσης.....ελαφρα τη καρδια δε θα ελεγα ναι ή οχι στην εκτρωση......ειμαι γυναικα και δεν ξερω πως θα νιωθω οταν ειμαι εγκυος οποτε εξω απο το χορο πολλα τραγουδια μπορω να πω......επισης δεν ξερω πως θα νιωθω οταν μου χωσουν ταναλιες για να μου διαλυσουν το μωρο μεσα μου και να το ρουφηξουν στο ειδικο πιατακι στο οποιο τα βαζουν......αυτο που ξερω ειναι οτι η εκτρωση επιφερει αρκετους κινδυνους και ψυχικους και κυριως σωματικους για τη γυναικα και οσο μεγαλωνει η ηλικια της τοσο αυξανονται αυτοι.....γιαυτο στα 26 μου πλεον δεν ξερω αν θα εκανα εκτρωση.....ν

α σας ενημερωσω επισης οτι συνηθως μια εκγυμοσυνη την αντιλλαμβανεσαι μετα τον πρωτο μηνα συνηθως στον 2ο ή τον 3ο.....οποτε οι παπαριες για "αμορφες κυτταρικες μαζες" ακομα και αν ισχυαν ΟΤΑΝ γινεται αντιληπτη η εγκυμοσυνη δεν υφιστανται.....εκτος αν δεν εχετε δει υπερηχο μωρου 2 και 3 μηνων....κανονικοτατο μωρο με χερια ποδια και σωμα...κανονικος ανθρωπος.....θα μπορουσα να συνεχιζω επ απειρον για το αν ειναι ηθικο ή οχι το να κανεις εκτρωση αλλα ειλικρινα δεν ξερω ποια ειανι η απαντηση οποτε δεν μπορω να ειμαι απολυτη.........

το χαπι της επομενης ημερας για οσους το προτεινουν "Ετσι απλα" εχει αρκετες παρενεργειες και μπορει να οδηγησει μεχρι και σε προωρη εμμηνοπαυση......καλο ειναι να το χρησιμοποιουν ΜΟΝΟ σε απολυτη αναγκη.....απο κει και περα ενταξει αν υαπρχουν βλαμμενες και βλαμμενοι που γουσταρουν να ρισκαρουν ολη την ωρα το αν πιασανε παιδι τι να πω δικο τους ειναι το σωμα ας κανουν ο,τι θελουν και ας πλακωνονται στις ορμονες.....το χαπι της επομενης ωρας ουσιαστικα "ακυρωνει" την οποιαδηποτε μορφη ζωης εχει συλληφθει το προηγουμενο 24ωρο....συνειδητοποιειτε για τι ποσοτητες ορμονων και χημικων μιλαμε? δεν ειναι φυσιολογικη μορφη αντισυλληψης......εδω ακομα και για το νορμαλ χαπι υπαρχουν ενστασεις για το κατα ποσον επηρρεαζουν την γονιμοτητα και πολλα αλλα πραγματα....

συμπερασμα: ποτε μην ειστε απολυτοι, να ειστε υπευθυνοι και οχι λιποψυχοι και φυγοπονοι και κυριως δεν χρειαζεται να παθουμε για να μαθουμε......

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Δεν μπορω να εκφερω συγκεκριμενη αποψη για το θεμα.....τα παντα εξαρτονται απο τις περιστασεις........καταρχας θεωρω οτι ειναι ευθυνη και των δυο η εγκυμοσυνη με εξαιρεση περιπτωσεις οπου ο αντρας ή η γυναικα εξαπατα τον συντροφο για το αν χρησιμοποιει αντισυλληψη.....αν και πιστευω οτι καθε ανθρωπος που θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο πρεπει να φροντιζει να τσεκαρει οτι λαμβανονται ολα τα προληπτικα μετρα γιατι πως να το κανουμε παντα θα υπαρχουν οι μλκες.....

απο κει και περα ΕΣΤΩ οτι υπαρχει εγκυμοσυνη....ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.....το θεμα της εκτρωσης ειναι τεραστιο και αμφιλλεγομενο......θεωρω καραγκιοζιλικι για οποιαδηποτε γυναικα επιλεγει να "υποχρεωσει" καποιον να την παντρευτει για αυτο το λογο.....ειναι θλιβερο αλλα η γυναικα ουσιαστικα εχει το πανω χερι στο συγκεκριμενο θεμα μιας και αυτη εχει το παιδι μεσα της....το σωστο βεβαια θα ηταν να ληφθει μια κοινη αποφαση.....οποτε βγαζω εξω το ενδεχομενο η γυναικα να ειναι ζωον και να προσπαθει να αποκατασταθει επειδη τυχαιως εμεινε εγκυος ή τον μπηχτη ανεγκεφαλο που επειδη γκαστρωσε μια θεωρει οτι πρεπει να εξαφανιστει.....

συνεχιζω με το σκεπτικο οτι θα βγει μια κοινη αποφαση......και εδω ερχονται οι διαφορετικες περιστασεις......δυο φοιτητες ή δυο ανεργοι μπορουν να συντηρησουν ενα μωρο? ισως θα μου πειτε....θα στρωθουν να δουλεψουν και θα τα βγαλουν περα......εχουν ομως την ωριμοτητα να μεγαλωσουν ενα παιδι ατομα στα 18 και τα 20 χρονια τους? θα την αποκτησουν αποτομα θα μου πειτε.....ισως θα σας πω εγω....αυτο που εγω τουλαχιστον ξερω σιγουρα ειναι οτι οταν εγω ημουνα 18 και 20 χρονω&#95
7; ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα κραταγα παιδι γιατι δε θα ενιωθα ετοιμη για κατι τετοιο.....εδω τωρα στα 26 μου και ακομα δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη.....ειναι τελειως υποκειμενικο λοιπον το κατα ποσον καποιος μπορει να αναταπεξελθει σε μια εγκυμοσυνη....μπορει καποιος 30 και με καλη δουλεια να αποδειχθει πολυ πιο αχρηστος απο εναν 18χρονο ανθρωπο που κανει 3 δουλειες για να ζησει την οικογενεια του......

απο κει και περα θεωρω οτι καλο ειναι να υπαρχει οικογενεια.....ετσι οπως εχουμε γινει σημερα βεβαια και με την ελλειψη υποχωρησεων που εχουν τα συγχρονα ζευγαρια η οικογενεια ειναι κατι πολυ σχετικο και ευθραυστο.....οποτε και παλι το αφηνω στην κριση του καθενος αυτο....υπαρχουν παιδια που προερχονται απο μονογονεϊκες οικογενειες (και μιλαω για παντελη ελλειψη του αλλου γονιου) και βγαινουν διαμαντια.....υπαρχουν ορφανα ή παρατημενα παιδια που εξελισσονται σε σωστους ανθρωπους.....η οικογενεια ειναι κατι το υγιες αλλα ο ανθρωπος με σωστη ανατροφη μπορει να προσαρμοστει και στο "αφυσικο".......

συνεχιζω με την διαδικασια της αντισυλληψης και της εκτρωσης.....ελαφρα τη καρδια δε θα ελεγα ναι ή οχι στην εκτρωση......ειμαι γυναικα και δεν ξερω πως θα νιωθω οταν ειμαι εγκυος οποτε εξω απο το χορο πολλα τραγουδια μπορω να πω......επισης δεν ξερω πως θα νιωθω οταν μου χωσουν ταναλιες για να μου διαλυσουν το μωρο μεσα μου και να το ρουφηξουν στο ειδικο πιατακι στο οποιο τα βαζουν......αυτο που ξερω ειναι οτι η εκτρωση επιφερει αρκετους κινδυνους και ψυχικους και κυριως σωματικους για τη γυναικα και οσο μεγαλωνει η ηλικια της τοσο αυξανονται αυτοι.....γιαυτο στα 26 μου πλεον δεν ξερω αν θα εκανα εκτρωση.....ν

α σας ενημερωσω επισης οτι συνηθως μια εκγυ&#95
6;οσυνη την αντιλλαμβανεσαι μετα τον πρωτο μηνα συνηθως στον 2ο ή τον 3ο.....οποτε οι παπαριες για "αμορφες κυτταρικες μαζες" ακομα και αν ισχυαν ΟΤΑΝ γινεται αντιληπτη η εγκυμοσυνη δεν υφιστανται.....εκτος αν δεν εχετε δει υπερηχο μωρου 2 και 3 μηνων....κανονικοτατο μωρο με χερια ποδια και σωμα...κανονικος ανθρωπος.....θα μπορουσα να συνεχιζω επ απειρον για το αν ειναι ηθικο ή οχι το να κανεις εκτρωση αλλα ειλικρινα δεν ξερω ποια ειανι η απαντηση οποτε δεν μπορω να ειμαι απολυτη.........

το χαπι της επομενης ημερας για οσους το προτεινουν "Ετσι απλα" εχει αρκετες παρενεργειες και μπορει να οδηγησει μεχρι και σε προωρη εμμηνοπαυση......καλο ειναι να το χρησιμοποιουν ΜΟΝΟ σε απολυτη αναγκη.....απο κει και περα ενταξει αν υαπρχουν βλαμμενες και βλαμμενοι που γουσταρουν να ρισκαρουν ολη την ωρα το αν πιασανε παιδι τι να πω δικο τους ειναι το σωμα ας κανουν ο,τι θελουν και ας πλακωνονται στις ορμονες.....το χαπι της επομενης ωρας ουσιαστικα "ακυρωνει" την οποιαδηποτε μορφη ζωης εχει συλληφθει το προηγουμενο 24ωρο....συνειδητοποιειτε για τι ποσοτητες ορμονων και χημικων μιλαμε? δεν ειναι φυσιολογικη μορφη αντισυλληψης......εδω ακομα και για το νορμαλ χαπι υπαρχουν ενστασεις για το κατα ποσον επηρρεαζουν την γονιμοτητα και πολλα αλλα πραγματα....

συμπερασμα: ποτε μην ειστε απολυτοι, να ειστε υπευθυνοι και οχι λιποψυχοι και φυγοπονοι και κυριως δεν χρειαζεται να παθουμε για να μαθουμε......

Mπραβο κοπελα μου  για την συμμετοχη σου αλλα
για πες
αν ο αντρας σου ελεγε οριστικα οτι δεν το θελει
τι θα εκανες??
η εξαρταται απο την περιπτωση του αντρα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξαρταται απο την περιπτωση της σχεσης υποθετω.....νομιζω οτι πρεπει να ειναι ο καθενας υπευθυνος των πραξεων του......επομενως δεν ξερω πως θα αντιδρασω στη συγκεκριμενη περιπτωση σιγουρα ομως δεν εχω σκοπο να ρισκαρω το μελλον ενος παιδιου απο εναν αποτυχημενο εξαναγκασμενο γαμο......υποθετω οτι αν το θελω τοσο πολυ το παιδι και εκεινος δεν το θελει μαλλον θα το κραταγα χωρις ομως να εχω καποια απαιτηση απο τον αλλον......αλλα δε μπορω να ειμαι απολυτη

γιαυτο ελεγα πριν οτι αν και το βρισκω αδικο η γυναικα εχει το πανω χερι στη συγκεκριμενη φαση......ο αντρας εχει απλα την αγωνια για το τι εκεινη ουσιαστικα θα αποφασισει.....απο κει και περα ειναι το που θα πεσεις.....σε ηλιθια γκομενα ή ανεγκεφαλο αντρα.....οποτε προσεχουμε για να εχουμε :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
mounitsa τι ανώριμο να κραταγες το παιδι αν ο αλλος διαφωνούσε?
τι σου ανήκει το παιδι?
αυτα βγαινουν με κοινές αποφάσεις ..
αν υπάρχει διαφωνία ΑΠΛΑ κανεις έκτρωση..
τι,επειδη το έχεις μέσα σου, ο άλλος δεν ειναι γονέας?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο ακριβως εξηγω.....οτι το υγιες κατα την αποψη μου ειναι να βγαινει κοινη αποφαση.......απλα ανεφερα στον απο πανω μου μια περιπτωση μονο.....και οπως ειπα δυστυχως ειναι στο χερι της γυναικας το τι θα κανει και πως θα το χειριστει.....αυτο δε σημαινει οτι ειναι και σωστο....γενικοτερα νομιζω δεν μπορει να υπαρχει μια και μονο αποψη για το θεμα γιατι τα παντα ειναι σχετικα και εξαρτονται απο πολλους παραγοντες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom