Νέα

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Ακούγετε απλό οπώς το περιγράφουν οι φίλοι παραπάνω αλλα δεν είναι. Η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη.

Σας εύχομαι να μην σας τύχει.
Σε αυτή την άποψη θα βρείτε και εμένα. Καλυτερα να μην μας τύχει. Αλλά για να μην μας τύχει πρέπει να προσέχουμε και λίγο!

aquaplus1

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
+1000.000.000.000.000.000.!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΓΚΕΣ !

Συνάδελφοι καλησπέρα αλλος ένας ακόμη fan της πρόληψης. Δεν μας φταίει τίποτα μια ψυχή που θα έρθει στο κόσμο και από την πρώτη μέρα θα είναι ανεπιθύμητο.
Πάντα με προφήλαξη....

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
+1000.000.000.000.000.000.!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΓΚΕΣ !
Κι αν αποτύχει, αναγνωρίστε έστω την αθώα ζωούλα , που είναι μέσα στην κοιλιά, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ !
Δεν είναι ανάγκη να παντρευτείτε, αλλά ΟΧΙ ΕΚΤΡΩΣΗ !!!!
Συμφωνώ απόλυτα συναγωνιστή !!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
καλα.......αν γαμσεις καποια ενα βραδυ και σου πει κραταω το παιδι ελα να τα ξαναπουμε...........
Φυσικά και δεν κολώνω να το κρατήσει συναγωνιστή! Για την καύλα μου το δέχομαι, την έκανα και το πληρώνω, αλλά ΦΟΝΙΑΣ δεν γίνομαι και μάλιστα ενάντια σε ένα τόσο ανυπεράπιστο πλασματάκι !!!

Επισκέπτης
Φυσικά και δεν κολώνω να το κρατήσει συναγωνιστή! Για την καύλα μου το δέχομαι, την έκανα και το πληρώνω, αλλά ΦΟΝΙΑΣ δεν γίνομαι και μάλιστα ενάντια σε ένα τόσο ανυπεράπιστο πλασματάκι !!!
αν καθε φορα που γαμουσαμε καποια το κρατουσε................σκεψου μονος σου τι θα γινοταν.Εκτος απο αρχιδια εχουμε και μυαλο.Και επισης υπαρχουν πουτανες γυναικες που εκμεταλευονται αυτο που λες με σκοπο το γαμο

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
αν καθε φορα που γαμουσαμε καποια το κρατουσε................σκεψου μονος σου τι θα γινοταν.Εκτος απο αρχιδια εχουμε και μυαλο.Και επισης υπαρχουν πουτανες γυναικες που εκμεταλευονται αυτο που λες με σκοπο το γαμο

στο σουπερ μαρκετ υπαρχει ενα κουτι κοντα στις οδοντοβουρτσες που γραφει προφυλακτικα..αυτα τα βαζεις στο πουλι σου οταν γαμας και ετσι η αλλη δεν μενει εγκυος..οταν ημουν 10 χρονων τα καναμε νερομπομπες..αν εισαι 10 χρονων δικαιολογησε αλλιως μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν μια κοπέλα μείνει έγγυος απο βιασμό (και μη μου πείτε οτι δεν γίνονται τέτοια), τότε τι γίνεται;
Γιατί φυσικά καλύτερο απ όλα είναι να προφυλάσσεσαι και να προγραμματίζεις πότε θα τεκνοποιήσεις.
Τι γίνεται όμως αν μια κοπέλα μείνει έγγυος απο μια σεξουαλική πράξη που έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή της; Σ αυτή την περίπτωση θεωρείτε φόνο την έκτρωση;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....ο μουσουλμανισμος τί λεει για το συγκεκριμενο θεμα γενικοτερα ??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..ερωτηση : το ''οθωμανικο δικαιο'', ειναι αυτο που εχω στο μυαλο μου ??????

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τασαεφ δυστυχωσ ζεισ σε αλλο κοσμο.εισαι τελειωσ ανωριμοσ και για μενα πρωσοπικα ντροπιαζεισ ολουσ τουσ αντρεσ.να ξερεισ αυτο που εκανεσ να εγκαταλειψεισ εγκυο γυναικα και μαλιστα με το δικο σου παιδι δεν σε τιμαει για αντρα.ο αντρασ ο σωστοσ αναλαμβανει τησ ευθηνεσ των πραξεων του.αυτα τα κανουν οι αντρεσ.τα παιδαΚΙΑ τα κακομαθημενα και τα μαμοθρεφτα κανουν αυτο που εκανεσ εσυ.να ξερεισ οτι αυτο που εκανεσ θα το βρεισ καποια στιγμη τησ ζωησ σου μπροστα σου και θα το μετανοιωσεισ αλλα τοτε θα ειναι αργα.

Επισκέπτης
Να σου πω την αλήθεια, δεν το  βλέπω και πολύ σύνθετο να πεταχτείς μέχρι το φαρμακείο και να πάρεις τα απαραίτητα χάπια (νομίζω είναι  ένα χάπι σε δύο δόσεις).

Ακριβά δεν είναι, συνταγή γιατρού δεν χρειάζονται, επιπλοκές δεν έχουν (αν δεν τα παίρνεις και κάθε ημέρα....), μεγάλο ποσοστό επιτυχίας έχουν και δεν είναι και έκτρωση.  Τώρα βέβαια για να νομίζεις οτι δεν είναι απλό κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Ελπίζω να μη μάθω και εύχομαι να είχε καλή κατάληξη η περίπτωσή σου.

Απλά, μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε στην κουβέντα, όση διάβασα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΣΟΣ: πλεον το χάπι δίνεται με 2 χάπια ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ λήψη κ των 2..
ʼλλαξε η συνταγή...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Να σου πω την αλήθεια, δεν το  βλέπω και πολύ σύνθετο να πεταχτείς μέχρι το φαρμακείο και να πάρεις τα απαραίτητα χάπια (νομίζω είναι  ένα χάπι σε δύο δόσεις).

Ακριβά δεν είναι, συνταγή γιατρού δεν χρειάζονται, επιπλοκές δεν έχουν (αν δεν τα παίρνεις και κάθε ημέρα....), μεγάλο ποσοστό επιτυχίας έχουν και δεν είναι και έκτρωση.  Τώρα βέβαια για να νομίζεις οτι δεν είναι απλό κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Ελπίζω να μη μάθω και εύχομαι να είχε καλή κατάληξη η περίπτωσή σου.

Απλά, μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε στην κουβέντα, όση διάβασα.

Ποια περίπτωσή μου; Αν δεν κατάλαβες, μιλούσα για βιασμό.
Αλλα αν δίνεις λύσεις με τον τρόπο που δείχνεις οτι κατανοείς τι ακριβώς ρώτησα, άστο καλύτερα.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
τι λετε ρε παιδια?
Η κοινωνια αυτη την στιγμη ειναι γεματη με εγκληματιες που γεννηθικαν επιδη καπιοι σαν και εσας θεωρουν εγκλημα το σκοτωσεις κατι αντιστιχο του αυνανισμου.
Δυστυχος αυτη την στιγμη που μιλαμε μια κοπελα που την γαμουσα ενα μηνα κραταει στην κοιλια της ενα παιδι,της ξεκαθαρισα οτι δεν θα με ξαναδει αλλα αυτη το κρατησε.
Αυτο ειναι αδικο για το παιδι που θα μεγαλωσει μονο με μια χαζη μανα
κυκλοφορουν και πολλοι ανευθυνοι πατεραδες.
ερωτηση.την γκομενα που γνωριζεις σε καποιο μερος για πρωτη φορα,τη γαμας χωρις καποτα?!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Αν μια κοπέλα μείνει έγγυος απο βιασμό (και μη μου πείτε οτι δεν γίνονται τέτοια), τότε τι γίνεται;
Γιατί φυσικά καλύτερο απ όλα είναι να προφυλάσσεσαι και να προγραμματίζεις πότε θα τεκνοποιήσεις.
Τι γίνεται όμως αν μια κοπέλα μείνει έγγυος απο μια σεξουαλική πράξη που έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή της; Σ αυτή την περίπτωση θεωρείτε φόνο την έκτρωση;
η αποψη μου ειναι πως δεν αλλαζει κατι.η πραξη παραμενει το ιδιο ασυγχωρητη.εχετε δει πως γινεται η εκτρωση?παιδια,σοκαριστικα οταν το ειδα.

Επισκέπτης
κυκλοφορουν και πολλοι ανευθυνοι πατεραδες.
ερωτηση.την γκομενα που γνωριζεις σε καποιο μερος για πρωτη φορα,τη γαμας χωρις καποτα?!
Ασχετος που την γαμησα χωρις καποτα και μου ειπε να τελειοσω μεσα της,θα μπορουσε να ειχε σπασει το προφυλακτικο.Αλλα απο οτι βλεπω εισαι καθετος στις αποψεις σου και αυτο ειναι λαθος.Υπαρχουν περιπτοσεις που πρεπει να κανει καποια εκτρωση. Για τον εξης εναν και απλο λογο ........π.χ η μητερα μου ειχε κανει δυο φορες εκτωση πριν απο μενα αν δεν ειχε κανει αυτη την στιγμη δεν θα εγραφα.Συμπερασμα........οτι φυση εχει προβλεψει για ολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom