Και σου απανταω Ο-Ε-Ο οτι η πραξη ειναι το ιδιο πουστικια οσο αυτη της γκομενας του τασαεφ αλλα το τι θα κανει ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων......ειναι ζευγαρι καιρο? ειναι ζευγαρι για πηδημα? εχουν λεφτα? ποσο χρονων ειναι? η μανταμ εχει κανει αλλες εκτρωσεις (γιατι δεν ειναι και για χορταση αυτες οι δουλειες κανουν ζημια ξερεις) μπλα μπλα μπλα μπλα
οταν μου λυσεις αυτες τις αποριες ισως και να σου πω μια κατασταλαγμενη αποψη........εσυ μπορει να της εχεις κανει πουστια αλλα αυτη να σε αγαπαει τοσο πολυ που να θελει να το κρατησει........τα παντα ειναι φλου στο απλο ερωτηματακι που θετεις........ειναι σα να μου λες να σου απαντησω στο αν υπαρχει θεος........μπορω να σου βρω 100 επιχειρηματα υπερ και αλλα τοσα κατα......
αυτο που δεν εννοεις να καταλλαβεις (απο προσωπικη πειρα ισως δεν ξερω) ειναι οτι οι δυναμεις που διαμορφωνονται μεσα σε ενα ζευγαρι ειναι σχετικες και ρευστες και κατευθυνονται απο πολλα πραγματα......δε μπορουμε ποτε και κανεις μας να βγαλει καποια
"αυθεντια" ή καποιο γενικο πορισμα σε ζητημα ανθρωπινων σχεσεων ειτε μιλαμε για γαμο ειτε για σεξ.......δεν ειναι ολα ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι στη ζωη......
αυτο το τελευταιο δεν ενοχλει.......ακουγεται γελοιο απο ανθρωπους ανω των 20 ομως......και ειμαι σιγουρη οτι εισαι πολυ πανω απο αυτην την ηλικια.......υποθετω και ατεκνος.......