You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 208
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
πρωτοτυπο....
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Γι' αυτο θ' ανοιξω αλλο τοπικπρωτοτυπο....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι ανωμαλη φαντασιωση ειναι αυτηΓια πειτε τι δικια σας.. Ποιο ειναι το κατι παραπανω που θελετε?
Μια δικια μου ειναι η....
στα extreme επρεπε να την βαλεις
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εχω και για σενατυπε τι ανωμαλη φαντασιωση ειναι αυτη
στα extreme επρεπε να την βαλεις
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πολυ ρετρο ρε τυπεεχω και για σενα
κατι σε 2000+ εχεις?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
πολυ ρετρο ρε τυπε
κατι σε 2000+ εχεις?
Κατι σε τετοιο???????
Συνημμένα
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πολυ ρετρο ρε τυπε
κατι σε 2000+ εχεις?
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τωρα κατι γινεται τυπε
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
des paliτωρα κατι γινεται τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Συνημμένα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Tsaf tsouf tsaf tsouf !!!
http://[URL unfurl="true"]www.wattman.ca/Files/images/img_trains_001d_440px-001.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Εγώ δεν έχω πλεόν ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις ρε γαμώ το! Η πολύ χορτασμένος θα είμαι ή πολύ γέρος (και τα δύο είμαι!)
Πριν περίπου 30 χρόνια, στα 20 κάτι μου είχα γνωρίσει μια Αμερικανίδα σε μια κρουαζιέρα η οποία μου είχε βάλει την ιδέα πως η υπέρτατη καύλα είναι να πας με δυο γυναίκες που να τους αρέσει το σεξ με άνδρες αλλά ταυτόχρονα να είναι και bi. (Αυτή δεν ήταν, απλά πάνω στην κουβέντα μου το είχε πετάξει).
Αυτό το έχω πλέον επιτύχει πάρα πολλές φορές και έβαλα και έναν ακόμη δικό μου όρο "να αρέσει και στις δύο το anal", τον οποίο επίσης εκπλήρωσα αρκετές φορές.
Ωστόσο πλέον θεωρώ πως η υπέρτατη καύλα είναι να δίνεις ηδονή μαζί με κάποιoν άλλο έμπειρο παίχτη σε πολύ καυλιάρα γυναίκα με dp.
Το έχω ξαναγράψει πως το να δίνεις πρωτόγνωρη καύλα σε γυναίκες είναι, για τους σχετικά μεγάλους σε ηλικία και "χορτασμένους" παίχτες, πιο "διεγερτικό" από τα να παίρνεις απλά εσύ από αυτές...
Πριν περίπου 30 χρόνια, στα 20 κάτι μου είχα γνωρίσει μια Αμερικανίδα σε μια κρουαζιέρα η οποία μου είχε βάλει την ιδέα πως η υπέρτατη καύλα είναι να πας με δυο γυναίκες που να τους αρέσει το σεξ με άνδρες αλλά ταυτόχρονα να είναι και bi. (Αυτή δεν ήταν, απλά πάνω στην κουβέντα μου το είχε πετάξει).
Αυτό το έχω πλέον επιτύχει πάρα πολλές φορές και έβαλα και έναν ακόμη δικό μου όρο "να αρέσει και στις δύο το anal", τον οποίο επίσης εκπλήρωσα αρκετές φορές.
Ωστόσο πλέον θεωρώ πως η υπέρτατη καύλα είναι να δίνεις ηδονή μαζί με κάποιoν άλλο έμπειρο παίχτη σε πολύ καυλιάρα γυναίκα με dp.
Το έχω ξαναγράψει πως το να δίνεις πρωτόγνωρη καύλα σε γυναίκες είναι, για τους σχετικά μεγάλους σε ηλικία και "χορτασμένους" παίχτες, πιο "διεγερτικό" από τα να παίρνεις απλά εσύ από αυτές...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ δεν έχω πλεόν ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις ρε γαμώ το! Η πολύ χορτασμένος θα είμαι ή πολύ γέρος (και τα δύο είμαι!)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις