Νέα

Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Να βρεθώ στα αποδυτήρια της γυναικείας
ομάδας βόλεϊ της Κροατίας και...
Όποιος παρακολουθεί καταλαβαίνει...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Για πειτε τι δικια σας.. Ποιο ειναι το κατι παραπανω που θελετε?

Μια δικια μου ειναι η....

Συνημμένα

• TWINS10.jpg
    TWINS10.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 14

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
και εγω στη μεση

Συνημμένα

• imagesCAFF38ID.jpg
    imagesCAFF38ID.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 13

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
ξανα

Συνημμένα

• imagesCA5N8EQT.jpg
    imagesCA5N8EQT.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • imagesCA5N8EQT.jpg
    imagesCA5N8EQT.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 11

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
κι αλλο

Συνημμένα

• imagesCACCTL2G.jpg
    imagesCACCTL2G.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 12
  • imagesCAARQ7QT.jpg
    imagesCAARQ7QT.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 13

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tsaf tsouf tsaf tsouf !!!

URL]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εγώ δεν έχω πλεόν ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις ρε γαμώ το! Η πολύ χορτασμένος θα είμαι ή πολύ γέρος (και τα δύο είμαι!)

Πριν περίπου 30 χρόνια, στα 20 κάτι μου είχα γνωρίσει μια Αμερικανίδα σε μια κρουαζιέρα η οποία μου είχε βάλει την ιδέα πως η υπέρτατη καύλα είναι να πας με δυο γυναίκες που να τους αρέσει το σεξ με άνδρες αλλά ταυτόχρονα να είναι και bi. (Αυτή δεν ήταν, απλά πάνω στην κουβέντα μου το είχε πετάξει).
Αυτό το έχω πλέον επιτύχει πάρα πολλές φορές και έβαλα και έναν ακόμη δικό μου όρο "να αρέσει και στις δύο το anal", τον οποίο επίσης εκπλήρωσα αρκετές φορές.

Ωστόσο πλέον θεωρώ πως η υπέρτατη καύλα είναι να δίνεις ηδονή μαζί με κάποιoν άλλο έμπειρο παίχτη σε πολύ καυλιάρα γυναίκα με dp.  

Το έχω ξαναγράψει πως το να δίνεις πρωτόγνωρη καύλα σε γυναίκες είναι, για τους σχετικά μεγάλους σε ηλικία και "χορτασμένους" παίχτες, πιο "διεγερτικό" από τα να παίρνεις απλά εσύ από αυτές...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγώ δεν έχω πλεόν ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις ρε γαμώ το! Η πολύ χορτασμένος θα είμαι ή πολύ γέρος (και τα δύο είμαι!)

Πριν περίπου 30 χρόνια, στα 20 κάτι μου είχα γνωρίσει μια Αμερικανίδα σε μια κρουαζιέρα η οποία μου είχε βάλει την ιδέα πως η υπέρτατη καύλα είναι να πας με δυο γυναίκες που να τους αρέσει το σεξ με άνδρες αλλά ταυτόχρονα να είναι και bi. (Αυτή δεν ήταν, απλά πάνω στην κουβέντα μου το είχε πετάξει).
Αυτό το έχω πλέον επιτύχει πάρα πολλές φορές και έβαλα και έναν ακόμη δικό μου όρο "να αρέσει και στις δύο το anal", τον οποίο επίσης εκπλήρωσα αρκετές φορές.

Ωστόσο πλέον θεωρώ πως η υπέρτατη καύλα είναι να δίνεις ηδονή μαζί με κάποιoν άλλο έμπειρο παίχτη σε πολύ καυλιάρα γυναίκα με dp.  

Το έχω ξαναγράψει πως το να δίνεις πρωτόγνωρη καύλα σε γυναίκες είναι, για τους σχετικά μεγάλους σε ηλικία και "χορτασμένους" παίχτες, πιο "διεγερτικό" από τα να παίρνεις απλά εσύ από αυτές...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom