Νέα

Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ρε μαλακα σπιντ στην διδυμου με εβαλες; :think:αφου στην λιοσιων [size=16pt]δουλευα[/size] χτες....τεσπα .....μουφα η κριτικη [size=16pt]συναδελφοι[/size]......να διαγραφει :grin:

Σε αυτό το σημείο υπάρχει μια αντίφαση: δεν μπορώ να σκεφτώ πως γίνεται να ισχύουν ΚΑΙ τα δύο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βαλε μια κριτικουλα και για μενα!
Μην ντρεπεσαι!
θα βαλω μια για την γυναικα του τζο πρωτα.....αυτος προηγειται.......ξερεις μωρε την γερμανιδουλα την κριστυ της τριγγετοαλυσιδας....εσυ σιγουρα θα την εχεις ξεκωλιασει ε;τοτε που εδινε κουλουρι.....γιατι στον τζο αν και νιοπαντροι του κανε την δυσκολη.....ειμαι παρθενα και θα πονεσω και τετοια.... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
θα βαλω μια για την γυναικα του τζο πρωτα.....αυτος προηγειται.......ξερεις μωρε την γερμανιδουλα την κριστυ της τριγγετοαλυσιδας....εσυ σιγουρα θα την εχεις ξεκωλιασει ε;τοτε που εδινε κουλουρι.....γιατι στον τζο αν και νιοπαντροι του κανε την δυσκολη.....ειμαι παρθενα και θα πονεσω και τετοια.... :grin:

Δικε μου, δεν γαμαω κωλο!
Ειμαι φαντικος πολεμιος!

Αντιπρωκτικος γαμιας κι ετσι να πουμε!  :tooth:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
εσυ της επιθεωρησης εργασιας εισαι;κανω δυο δουλειες ειναι απλο..... :grin:

Εννοείται πως δεν το είπα μ' αυτή την έννοια. Άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή!

Το να εργάζεσαι (σκληρά) στην Λιοσίων και στη Διδύμου και να μας λες συναδέλφους σου, πρέπει να το παραδεχθείς πως ακούγεται...κάπως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δικε μου, δεν γαμαω κωλο!
Ειμαι φαντικος πολεμιος!

Αντιπρωκτικος γαμιας κι ετσι να πουμε!  :tooth:
α εχεις λαθος....αμα γαμας κωλο θα σε σεβονται και θα σε εκτιμουν οι πουτανες.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom