Καλησπερα, παιδια κι απο μενα.
Λοιπον, βρηκα τωρα το θεμα για το μαγαζι αυτο.
Κατ' αρχας να πω οτι το μαγαζι δεν ειναι κωλομπαρο, απλα ειναι ενα μπαρ που σκανε μυτη πολλα μιλφακια.
Το χειμωνα ειναι κλειστο και γινεται club, οποτε προσωπικα δεν μου φαινεται και τοσο ευκολο να γινει κατι εκει λογω δυνατης μοσικης και πολυκοσμιας σε μικρο χωρο.
Το καλοκαιρι το μαγαζι γινεται μπαρακι υπαιθριο, η μουσικη ειναι πιο χαμηλη, οποτε ειναι πιο ευκολο να γινει παιχνιδι εκει.
Εχω παει αρκετες φορες, και τις περισσοτερες μονος μου εντελως.
Μια φορα που πηγα το καλοκαιρι, μου την επεσαν δυο τυπισσες γυρω στα 40κατι. Ομως ενω παιζοταν καλο παιχνιδι, μολις ακουσαν την ηλικια (20 χρονια μικροτερος ειμαι) μου την εκαναν με ελαφρα... Δυστυχως...
Και αλλη μια φορα παλι καλοκαιρι, εκει που ημουν μονος μου και επινα το ποτο, καθοταν ενας πουστης διπλα μου και αρχισε ξαφνικα να μου μιλαει, προσπαθωντας να μου πιασει κουβεντα!!! Μιλαμε εφαγα φρικη!!! Ηπια το ποτο μου μεσα σε δυο λεπτα κατευθειαν και την εκανα με ελαφρα... Αποτυχια σκετη...
Απ' οτι καταλαβατε, δεν εχω "φαει" εκει μεσα μεχρι στιγμης. Τωρα που καλοκαιριαζει τα Σαββατοκυριακα, λεω να πηγαινω συχνα. Δεν μπορει, καποια στιγμη θα μου κατσει κατι...
Αυτα που λετε παιδια για το εν λογω μαγαζι.
Ξερει κανεις ποτε θα ανοιξει εξωτερικα το μαγαζι για το καλοκαιρι, η αν εχει γινει ηδη αυτο?