Νέα

ANDRONIKOS BAR Χαλάνδρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα beerobios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κερνας εσυ το ποτακι κ αυτες με τη σειρα τους κερνανε πιπα γυρο απ'ολα!!! :grin:
ναι τυπε αλλα λεω μηπως ηρθε η ωρα να σπασουν τα ταμπου και να σε κερναν αυτες
και μετα φυσικα να τις  :fuck1:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
:fuck1:
ναι τυπε αλλα λεω μηπως ηρθε η ωρα να σπασουν τα ταμπου και να σε κερναν αυτες
και μετα φυσικα να τις   :fuck1:

μπα ειναι "old school" τα πουρα που συχναζουν εκει τυπε :grin:..τηρουν τις παραδοσεις,ποτακι κερνας εσυ :grin:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εμεις οι 30+ να μην παμε;;; θα φαμε πορτα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
εμεις οι 30+ να μην παμε;;; θα φαμε πορτα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε συχναζουν οι παντες εκει..απο πιτσιρικαδες 20κατι μεχρι κουστουματους 40φευγα-50φευγα :grin:..οι πιτσιρικαδες εχουν πιο πολυ περαση ομως :grin:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
α,ωραια.....εχω καιρο να πηδηξω 40,45+ ;)......θα φοραω και μποξερ να κουνιεται το παπαρι :2funny: :2funny: :2funny:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
πουτανιαρηδες εχω παει μερικες φορες στο μαγαζι, και παιζουν ολες οι καταστασεις, απο περιπτωση με γυναικοπαρεες καμποσες μεχρι να ειναι σαν ΚΨΜ....αν εισαι καπου κοντα αξιζη μια βολτα....αμα δεν ειναι οπος το θελεις κανεις μεταβολη....απλα πραγματα...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ωραια...αγ.παρασκευη τουρ.......αποεκει μεχρι γρυλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chuck_norris

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, παιδια κι απο μενα.
Λοιπον, βρηκα τωρα το θεμα για το μαγαζι αυτο.
Κατ' αρχας να πω οτι το μαγαζι δεν ειναι κωλομπαρο, απλα ειναι ενα μπαρ που σκανε μυτη πολλα μιλφακια.
Το χειμωνα ειναι κλειστο και γινεται club, οποτε προσωπικα δεν μου φαινεται και τοσο ευκολο να γινει κατι εκει λογω δυνατης μοσικης και πολυκοσμιας σε μικρο χωρο.
Το καλοκαιρι το μαγαζι γινεται μπαρακι υπαιθριο, η μουσικη ειναι πιο χαμηλη, οποτε ειναι πιο ευκολο να γινει παιχνιδι εκει.
Εχω παει αρκετες φορες, και τις περισσοτερες μονος μου εντελως.
Μια φορα που πηγα το καλοκαιρι, μου την επεσαν δυο τυπισσες γυρω στα 40κατι. Ομως ενω παιζοταν καλο παιχνιδι, μολις ακουσαν την ηλικια (20 χρονια μικροτερος ειμαι) μου την εκαναν με ελαφρα... Δυστυχως...
Και αλλη μια φορα παλι καλοκαιρι, εκει που ημουν μονος μου και επινα το ποτο, καθοταν ενας πουστης διπλα μου και αρχισε ξαφνικα να μου μιλαει, προσπαθωντας να μου πιασει κουβεντα!!! Μιλαμε εφαγα φρικη!!! Ηπια το ποτο μου μεσα σε δυο λεπτα κατευθειαν και την εκανα με ελαφρα... Αποτυχια σκετη...
Απ' οτι καταλαβατε, δεν εχω "φαει" εκει μεσα μεχρι στιγμης. Τωρα που καλοκαιριαζει τα Σαββατοκυριακα, λεω να πηγαινω συχνα. Δεν μπορει, καποια στιγμη θα μου κατσει κατι...
Αυτα που λετε παιδια για το εν λογω μαγαζι.
Ξερει κανεις ποτε θα ανοιξει εξωτερικα το μαγαζι για το καλοκαιρι, η αν εχει γινει ηδη αυτο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλησπερα, παιδια κι απο μενα.
Λοιπον, βρηκα τωρα το θεμα για το μαγαζι αυτο.
Κατ' αρχας να πω οτι το μαγαζι δεν ειναι κωλομπαρο, απλα ειναι ενα μπαρ που σκανε μυτη πολλα μιλφακια.
Το χειμωνα ειναι κλειστο και γινεται club, οποτε προσωπικα δεν μου φαινεται και τοσο ευκολο να γινει κατι εκει λογω δυνατης μοσικης και πολυκοσμιας σε μικρο χωρο.
Το καλοκαιρι το μαγαζι γινεται μπαρακι υπαιθριο, η μουσικη ειναι πιο χαμηλη, οποτε ειναι πιο ευκολο να γινει παιχνιδι εκει.
Εχω παει αρκετες φορες, και τις περισσοτερες μονος μου εντελως.
Μια φορα που πηγα το καλοκαιρι, μου την επεσαν δυο τυπισσες γυρω στα 40κατι. Ομως ενω παιζοταν καλο παιχνιδι, μολις ακουσαν την ηλικια (20 χρονια μικροτερος ειμαι) μου την εκαναν με ελαφρα... Δυστυχως...
Και αλλη μια φορα παλι καλοκαιρι, εκει που ημουν μονος μου και επινα το ποτο, καθοταν ενας πουστης διπλα μου και αρχισε ξαφνικα να μου μιλαει, προσπαθωντας να μου πιασει κουβεντα!!! Μιλαμε εφαγα φρικη!!! Ηπια το ποτο μου μεσα σε δυο λεπτα κατευθειαν και την εκανα με ελαφρα... Αποτυχια σκετη...
Απ' οτι καταλαβατε, δεν εχω "φαει" εκει μεσα μεχρι στιγμης. Τωρα που καλοκαιριαζει τα Σαββατοκυριακα, λεω να πηγαινω συχνα. Δεν μπορει, καποια στιγμη θα μου κατσει κατι...
Αυτα που λετε παιδια για το εν λογω μαγαζι.
Ξερει κανεις ποτε θα ανοιξει εξωτερικα το μαγαζι για το καλοκαιρι, η αν εχει γινει ηδη αυτο?

φίλε...

η πρέφα θέλει υπομονή
και το μουνί κυνήγι....  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Με είχε πάει μια φορά ένας φιλός μου γεροντολάγνος..
Πράγματι το bar είχε κόσμο 50 + ηλικιακά

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Με είχε πάει μια φορά ένας φιλός μου γεροντολάγνος..
Πράγματι το bar είχε κόσμο 50 + ηλικιακά
Δεν αξιζει να ασχολεισαι με την πιτσιρικαρια.
Ολοι την ωρα με τα κινητα τους ασχολουντε.
Ασε που μπορει να "πλακωσει" κανενας γερος τους, και να γινει σαματας...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Δεν αξιζει να ασχολεισαι με την πιτσιρικαρια.
Ολοι την ωρα με τα κινητα τους ασχολουντε.
Ασε που μπορει να "πλακωσει" κανενας γερος τους, και να γινει σαματας...
αρε να μουνα παλι νεοσ

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπερα τυποι

Αναγνωριστικη καταδρομη την Παρασκευη κατα τις 12 νυχτερινας ωρας στο εν θεματι μαγαζι.

Μουσικη ικανοποιητικη για τα γουστα μου, χωρος οκ, αλλά εκει σταματανε τα θετικα.

Αναλογιες ανδρων γυναικων, για πολλα δακρυα. Δεν θα ειναι υπερβολη εαν ελεγε οτι 10 αντρες αντιστοιχουσαν σε 1 γυναικα. Ισως και να ειμαι πολυ επιεικης. Ισως να επεσα στην περιπτωση. Το πρωτο πραγμα που ηρθε στην θυμηση μου ηταν η ιδια εικονα που ειχα δει πριν καμια 10αρια χρονια οταν πηραμε την πρωτη μας απογευματινη εξοδο απο το κεντρο εκπαιδευσης και πηγαμε που αλλο σε κατι μπαρακια στην Τριπολη οπου εβλεπες ακριβως την ιδια παρακμιακη εικονα.

Εφυγα στο 5λεπτο, χωρις υπερβολη. Ουτε καν δεν μπηκα στον κοπο να πιω ενα ποτο.

Με την εικονα που αντικρυσα προχθες αδυνατω να επεξεργαστω περιγραφες αλλων τυπων οπου αναφερουν οτι ειναι μερος συγκεντρωσεις 40αρηδων κορασιδων, και μαλιστα με αναλογιες των γυναικων να υπερτερουν των ανδρων. Μαλλον θα ελεγα οτι ειναι μερος συγκεντρωσεις αντρων. Οπως ειχε πει και καποιος αλλος, ΚΨΜ θυμιζε.

Θα επιχειρησω να ξαναπαω, για το ενδεχομενο που δεν επεσα σε αντιπροσωπευτικη μερα.

Καλο θα ηταν καποιοι απο τους τυπους πουυ εχουν παει και εχουν διαφορετικη εικονα απο εμενα, να μας κανουν μια αναφορα.

Αυτα τα ολιγα τυποι.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
Αναλογιες ανδρων γυναικων, για πολλα δακρυα.  παρακμιακη εικονα.

Εφυγα στο 5λεπτο, χωρις υπερβολη.

Δεν ανέβαινες 500m πιό πάνω στο Άσπρο Πιάτο να δεις την ανάποδη αναλογία; :uglystupid:

Τα μουνέτα τη βρίσκουν αλλιώς.... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom