Νέα

ANDRONIKOS BAR Χαλάνδρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα beerobios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εμενα παντος δυο πρωην μου τελικα μετα απο αλεπαλληλες επισκεψεις στον ανδρονικο παντρευτηκαν! Δεν ειναι φαση τοσο που ψαχνονται για απλο γαμησι ειναι φαση (κυριως χωρισμενων) που ψαχνωνται για νεα σχεση!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Συναγωνιστες ο Ανδρονικος ειναι πολλα χρονια μαγαζι που γινονται γνωριμιες και μαζευει κοσμο ωριμο θα ελεγα. Δεν ειναι κωλομπαρο ουτε εχει καμμια σχεση με κωλομπαρα. Γινονται γνωριμιες σχετικα ευκολα απο απλο πηδημα μιας βραδιας μεχρι γαμου

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συναγωνιστες ο Ανδρονικος ειναι πολλα χρονια μαγαζι που γινονται γνωριμιες και μαζευει κοσμο ωριμο θα ελεγα. Δεν ειναι κωλομπαρο ουτε εχει καμμια σχεση με κωλομπαρα. Γινονται γνωριμιες σχετικα ευκολα απο απλο πηδημα μιας βραδιας μεχρι γαμου

Και γω για γάμο σκέφτομαι

λες να πάω;;;;; :think: :think: :think:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Απο προικα εχουν τα ΠΒΠ (Πουρα Βορειων Προαστιων) ή την εχουν ξεκοκαλισει οι προηγουμενοι?

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Άντρες και γυναίκες άνω των 40 παίζουν εκεί στον ωραίο χώρο του εν λόγω μαγαζιού. Έχω πάει 2 φορές, θέλει υπομονή, κερνάς ποτό και μιλάς εύκολα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εχει ωραια μιλφακια εκει χωρισμενα και μη και ειναι ευκολα για φορτομα......

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τυπε αυτο το καλοκαιρι λεω να κανω σεξοτουρισμο στην αιδηψο :rockon:
Must προορισμος για οσους αντρες θελουν να φορτωσουν εμπειριες πριν παντρευτουν.

Απολυτε θα σε ακολουθουσα, αλλα η κακη οικονομικη μου κατασταση δε μου το επιτρεπει.
Θα αρκεστω να πηγαινω στο Αυλακι για μπανια, λιγο πριν την πλαζ, εκει που ξεφορτωνουν τα πουλμαν τις γραιες... :smitten:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πριν..κάποια..αρκετά..χρόνια, αυτό το μαγαζί ήταν από τα ποιο ενδιαφέροντα club -bar για γνωριμίες ..κυριών, όχι απαραίτητα μεγάλων σε ηλικία, συνήθως όμως παντρεμένων, με νεαρότερους ..ξενύχτηδες. Είχε το δικό του στυλ. Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και...χρόνια, ούτε και πρόκειται όμως να πάω ποτέ ξανά, γιατί τώρα μεγάλωσα..εγώ  :2funny:
Η ενημέρωση όμως είναι πάντα πολύ..ενδιαφέρουσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άντρες και γυναίκες άνω των 40 παίζουν εκεί στον ωραίο χώρο του εν λόγω μαγαζιού. Έχω πάει 2 φορές, θέλει υπομονή, κερνάς ποτό και μιλάς εύκολα.
τυπε να σε κερναν δεν παιζει? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν..κάποια..αρκετά..χρόνια, αυτό το μαγαζί ήταν από τα ποιο ενδιαφέροντα club -bar για γνωριμίες ..κυριών, όχι απαραίτητα μεγάλων σε ηλικία, συνήθως όμως παντρεμένων, με νεαρότερους ..ξενύχτηδες. Είχε το δικό του στυλ. Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και...χρόνια, ούτε και πρόκειται όμως να πάω ποτέ ξανά, γιατί τώρα μεγάλωσα..εγώ  :2funny:
Η ενημέρωση όμως είναι πάντα πολύ..ενδιαφέρουσα.
στις παλιες καλες εποχες σε ολα τα πουραδικα γινοταν ωραιες φασεις δικε μου

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
στις παλιες καλες εποχες σε ολα τα πουραδικα γινοταν ωραιες φασεις δικε μου

Ειδικά εάν ήσουν καβαλάρης...(easy rider)  :)
Άλλες εποχές.
Αυτό το μαγαζί δεν ήταν ακριβώς..πουράδικο, ήταν ποιο τουρλού.
Καλό είναι πάντως που συνεχίζει  την ''παράδοση'' :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom