You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρισμός και ομοφυλοφιλία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 504
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nikos_Nikolai92
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Νομίζω ότι έχει γίνει έτσι η κατάσταση γιατί η ομοφυλοφιλία θεωρείται πλέον ως "κουλ". Συν ότι ο φεμινισμός έχει επηρεάσει το ανδρικό πρότυπο και τώρα πια αν ένας άντρας, ακόμα και στρέιτ, θέλει να είναι σύγχρονος και "in" πρέπει να είναι αναγκαστικά μετροσέξουαλ και με liberal τρόπο σκέψης.
Nikos_Nikolai92
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει και η παροιμία εξάλλου που λέει "Τρίτα και τέταρτα, πάρτα και πέτατα". Ο γάμος μεταξύ τρίτων ξαδελφών, επιτρέπεται.Απο ένα βαθμό συγγένειας, 4-5 νομίζω, και πάνω δεν μπορεί να θεωρηθεί αιμομιξία και δεν έχει προβλήματα στα παιδιά που γεννιούνται.
φυσιολογικό είναι πια άλλα σου λέει τώρα ο άλλος και άλλα μετά δεν φοράμε όλοι παντελόνια ..... .
Ο ανδρισμός είναι κουλτούρα την έχεις ή όχι υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που είναι αντράκια (δεν εννοώ λεσβίες αλλά έχουν ορθή συμπεριφορά).
Στο τέλος θα στον φορέσουν μπορεί όχι από τον κώλο αλλά η γυναίκα/γκόμενα σου σπίτι με την όλη συμπεριφορά της......
Ο ανδρισμός είναι κουλτούρα την έχεις ή όχι υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που είναι αντράκια (δεν εννοώ λεσβίες αλλά έχουν ορθή συμπεριφορά).
Στο τέλος θα στον φορέσουν μπορεί όχι από τον κώλο αλλά η γυναίκα/γκόμενα σου σπίτι με την όλη συμπεριφορά της......
Η αληθεια ειναι οτι πουστροποιηθηκαν πολλοι αντρες ειδικα νεοι ,ομως αν σκεφτουμε οτι με τον ευνουχισμο που τρωμε στην μαπα ,με το πανω χερι να εχει η γυναικα,αμα σε χαστουκισει ολοι θα την δικαιολογησουν ,αμα την χαστουκισεις σε βριζουν ολοι αντρες γυναικες,ε τι περιμενεις μετα ??αφου στην κοινωνια που ζουμε κυβερνουν οι γυναικες,με τι θαρος θα παει ο αλλος να μιλησει ,να καμακιασει,με ολα αυτα χανεται ο αντρισμος
υ.γ. φυσικα δεν λεω να ριχνει καποιος χαστουκια για να μετραει ,αλλα η νοοτροπια που υπαρχει γενικα
υ.γ. φυσικα δεν λεω να ριχνει καποιος χαστουκια για να μετραει ,αλλα η νοοτροπια που υπαρχει γενικα
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Εμενα που με γαμησαν στα 8 μου σε ποια κατηγορια ανηκω?
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
όχι ότι απλά όλοι γουστάρουν τον πούτσο, να μυρίσουν την ψωλή του άλλου, να του τη πιάσουν και να τη ρουφήξουν ή απλά να τον φάνε στον κώλο, αφού όπως και να το κάνουμε τα σώματα αντρών και γυναικών τουλάχιστον όσον αφορά τον κώλο, είναι τα ίδια και άρα νιώθουν την ίδια αίσθηση με ένα πράγμα μέσα τους,
και απλά τώρα πια 2017 εκφράζονται ελεύθερα και δοκιμάζουν πράγματα επειδή είναι πιο εύκολο...
λέω εγώ τώρα, απλά τη σκέψη μου.
και απλά τώρα πια 2017 εκφράζονται ελεύθερα και δοκιμάζουν πράγματα επειδή είναι πιο εύκολο...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
τι ασχημο εχει επανω του ο λιλας τυπε και δεν σου αρεσει; :S :S :S
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Στις καφετέριες δουλεύουν γκόμενες και δροσεροί.. Στα μαγαζιά ρούχων γκόμενες και δροσεροί. Στα κανάλια γκόμενες και δροσεροί.. Το πουστριλίκι θεωρείται μόδα και απελευθέρωση στο Ελλαδιστάν!
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
243
Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
στις: 08/07/17, 13:01
Παράθεση από: giorgos.k (03/07/17, 08:08)
παιδια καλημέρα
Τα φρουτα παχαίνουν?
μπανάνα δε τρώω καθε μέρα και όταν φάω θα είναι 1
αλλα ροδάκινα μήλα κτλ μπορώ να φάω από 1 -5
αν πεινάω τρώ φρουτο
Τυπε πριν 2 χρονια ειχα χασει 20 κιλα και ετρωγα 2 μπανανες την ημερα σταθερα.Παχαινεις αν τρως περισσοτερες θερμιδες απο αυτες που χρειαζεσαι.
Αν εχεις χλαπακιασει ολη την ημερα 2500 θερμιδες και φας και 10 μπανανες (120 θερμιδες χ10 =1200 θερμιδες)θα παχυνεις
Αν ολη την ημερα εχεις φαει 800 θερμιδες και φας και 10 μπανανες δεν θα παρεις γραμμάριο
Μου αρεσει που μιλανε και τα βοιδομουσκαρα.Γεια σου ρε κορμαρα.Μετα φταινε οι γυναικες.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
243
Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
στις: 08/07/17, 13:01
Παράθεση από: giorgos.k (03/07/17, 08:08)
παιδια καλημέρα
Τα φρουτα παχαίνουν?
μπανάνα δε τρώω καθε μέρα και όταν φάω θα είναι 1
αλλα ροδάκινα μήλα κτλ μπορώ να φάω από 1 -5
αν πεινάω τρώ φρουτο
Τυπε πριν 2 χρονια ειχα χασει 20 κιλα και ετρωγα 2 μπανανες την ημερα σταθερα.Παχαινεις αν τρως περισσοτερες θερμιδες απο αυτες που χρειαζεσαι.
Αν εχεις χλαπακιασει ολη την ημερα 2500 θερμιδες και φας και 10 μπανανες (120 θερμιδες χ10 =1200 θερμιδες)θα παχυνεις
Αν ολη την ημερα εχεις φαει 800 θερμιδες και φας και 10 μπανανες δεν θα παρεις γραμμάριο
Μου αρεσει που μιλανε και τα βοιδομουσκαρα.Γεια σου ρε κορμαρα.Μετα φταινε οι γυναικες.
Τυπε ειμαι 1.93 και 85 κιλα :S :S :S
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Άκου φίλε.Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ και πολλοί πραγματικοί άντρες γουστάρουμε μόνο μουνάκια. Προσωπικά έχει τύχει στο xhamster να δώ λίγο gay τσόντα και το έκλεισα αμέσως απο τη σιχαμάρα. Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους gay , πως την παλεύετε να γαμιέστε μεταξύ σας, όταν οι γυναίκες είναι τόσο υπέροχα πλάσματα. Όσο γι' αυτά που λέτε για τα social media , στην δική μου περίπτωση μόνο καλό μου έχουν κάνει. Έχω γαμήσει αρκετές γκομενίτσες απο τιντερ , τις οποίες λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων δεν υπήρχε περίπτωση ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Το μέσο δεν φταίει αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιείς.όχι ότι απλά όλοι γουστάρουν τον πούτσο, να μυρίσουν την ψωλή του άλλου, να του τη πιάσουν και να τη ρουφήξουν ή απλά να τον φάνε στον κώλο, αφού όπως και να το κάνουμε τα σώματα αντρών και γυναικών τουλάχιστον όσον αφορά τον κώλο, είναι τα ίδια και άρα νιώθουν την ίδια αίσθηση με ένα πράγμα μέσα τους,
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Όχι,δεν γουστάρουν όλοι πούτσο,και όχι τα σώματα αντρών και γυναικών δεν είναι ίδια.Άλλο οι τραβεστί και δη οι εμφανίσιμες,που είχαν το θάρρος να μπουν σε αυτήν την κατηγορία και άλλο οι ομοφυλόφιλοι και οι μετροσεξουαλ μαλακές.όχι ότι απλά όλοι γουστάρουν τον πούτσο, να μυρίσουν την ψωλή του άλλου, να του τη πιάσουν και να τη ρουφήξουν ή απλά να τον φάνε στον κώλο, αφού όπως και να το κάνουμε τα σώματα αντρών και γυναικών τουλάχιστον όσον αφορά τον κώλο, είναι τα ίδια και άρα νιώθουν την ίδια αίσθηση με ένα πράγμα μέσα τους,
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τα αρχιδια βρωμανε τραγιλα.
Husqsvarnas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 320
- Πόντοι
- 281
Στις καφετέριες δουλεύουν γκόμενες και δροσεροί.. Στα μαγαζιά ρούχων γκόμενες και δροσεροί. Στα κανάλια γκόμενες και δροσεροί.. Το πουστριλίκι θεωρείται μόδα και απελευθέρωση στο Ελλαδιστάν!
Ο μόνος ξεκάθαρος επαγγελματικός χώρος όπου δουλεύουν γκόμενες και δροσεροί (ως υπηρέτες) είναι τα μπουρδέλα.
Ξεκάθαρος γιατί ξέρεις τι ακριβώς θα βρεις και τι πας να πάρεις.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.656
αυτα λενε κι οι πουστηδες τυπε ποδο......όχι ότι απλά όλοι γουστάρουν τον πούτσο, να μυρίσουν την ψωλή του άλλου, να του τη πιάσουν και να τη ρουφήξουν ή απλά να τον φάνε στον κώλο, αφού όπως και να το κάνουμε τα σώματα αντρών και γυναικών τουλάχιστον όσον αφορά τον κώλο, είναι τα ίδια και άρα νιώθουν την ίδια αίσθηση με ένα πράγμα μέσα τους,
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K