Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Σορρυ για το σπαμαρισμα και δε θα πω τιποτα αλλο γι'αυτο αλλα το θρεντ που ελεγε για επαναφορα μελων που ειναι muted κτλ γιατι το εσβησαν?

Σουτ, θα σε σουτάρουν και σένα! Big Brother is watching you!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αφού υποφέρει από την κοπέλα αυτή ο φίλος σου γιατί κάθεται και τα ανέχεται όλα αυτά... λίγο εγωισμό δεν έχει?
Δεν είναι καθόλου θέμα εγωισμού, όπως είπες πριν πολύ σωστά είναι θέμα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης που είναι υπό του μηδενός.
Απλώς η γκόμενα προφανώς βρήκε τα κουμπιά του και του τα πατάει αλύπητα. Συμβαίνουν κι αυτά...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα boomb!
Ψυχολόγα μου εσύ...
Και ναι και οι γυναίκες που κάθονται και τρώνε ξύλο από διάφορους άνδρες και για τους λάθους λόγους είναι ξεφτιλισμένες και σίγουρα εισέρχονται σε επικίνδυνες ατραπούς...
Αλλά υπάρχει το ρητό που ισχύει για όλους τους ανθρώπους "όπου δεν πίπτει λόγος... πίπτει ράβδος..."

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δεν είναι καθόλου θέμα εγωισμού, όπως είπες πριν πολύ σωστά είναι θέμα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης που είναι υπό του μηδενός.
Απλώς η γκόμενα προφανώς βρήκε τα κουμπιά του και του τα πατάει αλύπητα. Συμβαίνουν κι αυτά...
ακριβως!!
εχει φτασει σε σημειο να τον εκμεταλευεται!
εδω ειχανε χωρησει ενα διαστημα και παλι μου λεγε και καλα οτι σιγα μωρε και ετσι και αλλιως και δεν ειμαι κολημενος κλπ κλπ...και του λεω που θα πας τωρα? ε να θα παω να την παρω να παμε στο σουπερμαρκετ (εξω απο την πολη) με το αυτοκινητο να ψωνισει.....
τι να πεις?
στου κουφου την πορτα.......

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

ειναι και τα αλλα που ειπες αλλα...
Δεν εχεις ακουσει ποτε για τον αντρικο εγωισμο...?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά και εγώ έχω πέσει χαμηλά με γυναίκα γιατί ήμουν πραγματικά ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν μου πήρε και πολύ καιρό να ξεσπάσω πάνω της και κατ'επέκτασιν να της πάρω το σκάλπ και να απόχωρήσω. Είναι και θέμα εγωϊσμού αφού βλέπεις πως ό,τι και να κάνεις τα πράγματα χειροτερεύουνε για σένα... φεύγεις με τον καλό ή τον κακό τρόπο. Μάλλον ο φίλος σου Thanoss δεν θέλει να παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένος με την κοπέλα και από κει ξεκινάει το πρόβλημα του κατ'εμέ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλημέρα boomb!
Ψυχολόγα μου εσύ...
Και ναι και οι γυναίκες που κάθονται και τρώνε ξύλο από διάφορους άνδρες και για τους λάθους λόγους είναι ξεφτιλισμένες και σίγουρα εισέρχονται σε επικίνδυνες ατραπούς...
Αλλά υπάρχει το ρητό που ισχύει για όλους τους ανθρώπους "όπου δεν πίπτει λόγος... πίπτει ράβδος..."
Καλημέρααααα  :-* :-*  :boobies: :boobies: :boobies:
Με ειρωνεύεσαι ρε;  :tickedoff: :tickedoff:
Αυτό το ρητό είναι πολύ σωστό, αλλά δεν ξέρω πώς το εννοάς εσύ. Εγώ το καταλαβαίνω σαν "όταν δυο άνθρωποι δεν μιλάνε μεταξύ τους και δεν μπορούν να συνεννοηθούν η μόνη φυσική εξέλιξη είναι το ξύλο εκατέρωθεν". Η βία πέρα από το ψυχολογικό είναι κατά βάση αποτέλεσμα της μη επικοινωνίας σύμφωνα με την εμπειρία μου και μερικών άλλων.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Ρε παιδιά και εγώ έχω πέσει χαμηλά με γυναίκα γιατί ήμουν πραγματικά ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν μου πήρε και πολύ καιρό να ξεσπάσω πάνω της και κατ'επέκτασιν να της πάρω το σκάλπ και να απόχωρήσω. Είναι και θέμα εγωϊσμού αφού βλέπεις πως ό,τι και να κάνεις τα πράγματα χειροτερεύουνε για σένα... φεύγεις με τον καλό ή τον κακό τρόπο. Μάλλον ο φίλος σου Thanoss δεν θέλει να παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένος με την κοπέλα και από κει ξεκινάει το πρόβλημα του κατ'εμέ

οκ, άντε να σε πάρουν λίγο τα ζουμιά, όχι να κάτσω και να με σαπίσει! Το ξαναλέω! Θάψιμο στο πρώτο παρτέρι που θα βρω μπροστά μου!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το καλητερο το εχει πει ο Αδαμαντιδης, οταν σε συνεντευξη στην τηλεοραση των ρωτησαν αν εχει χτυπησει ποτε γυναικα και απαντησε: " Ναι, αλλα με προσοχη " :2funny:

Δεν εχω χτυπησει γυναικα ( ενταξει πιο μικρος ειχα ριξει ενα χαστουκι, αλλα πρωτα μου ειχε πεταξει ενα,  δεκαετιας 90 μοντελο, δηλαδη ΓΑ'Ι'ΔΟΥΡΙ κασσετοφωνο που εσκασε απο πισω μου στον τοιχο, και επισης τη μιση πιατοθηκη, μετα καναμε σεξ ... ),τεσπα εννοω δεν εχω κακοποιησει σωματικα γυναικα, αλλα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να κατσω να τις φαω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν το παραδεχεται λογω εγωισμου ασχετα αν πεφτει χαμηλα!!
αφου ο ερωτας δεν κρυβεται ρε πουστη μου! ουτε ο βηχας ουτε τα φραγγα!!!

και εγω επεσα χαμηλα (κατ εμε) 1 φορα αλλα φιλοι μου βλεποντας απ εξω σαν 3οι μου παν και την 2η πλευρα......δηλ καλα τι τραβηξα εγω αλλα τι τρανηξε και η κοπελα.....
τεσπα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το έχω πει, το έχω ξαναπεί και το ξαναματαλέω.
Οι άντρες (και μερικές γυναίκες) δεν ερωτεύεστε σωστά! Ερωτεύομαι δε σημαίνει γίνομαι χαλί να με πατήσει ο άλλος και κάνω του κόσμου τις υποχωρήσεις για την αγάπη μου!! Για να σε θέλει και να συνεχίσει να σε θέλει ο άλλος πρέπει να σε θαυμάζει. Θα σε θαυμάζει μόνο αν κρατάς το χαρακτήρα σου, επιμένεις στις επιλογές σου και δεν κάνεις πίσω συνεχώς μπροστά στα δικά του θέλω. Κανείς δε θέλει κανισάκι, θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που θα έχει κάτι να του πει.
Σεβασμό στον εαυτό μας, λέω ξανάαααα, να μη συμβιβάζουμε το χαρακτήρα μας και αυτό που είμαστε για τον άλλον. Τότε θα πέσουμε πάρα πολύ στα μάτια του και ο σεβασμός δε θα υπάρχει πια.
Και τότε αρχίζει η εκμετάλλευση και το ξέσπασμα (συχνά με βία), όπως πολύ σωστά είπες

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρααααα  :-* :-*  :boobies: :boobies: :boobies:
Με ειρωνεύεσαι ρε;  :tickedoff: :tickedoff:
Αυτό το ρητό είναι πολύ σωστό, αλλά δεν ξέρω πώς το εννοάς εσύ. Εγώ το καταλαβαίνω σαν "όταν δυο άνθρωποι δεν μιλάνε μεταξύ τους και δεν μπορούν να συνεννοηθούν η μόνη φυσική εξέλιξη είναι το ξύλο εκατέρωθεν". Η βία πέρα από το ψυχολογικό είναι κατά βάση αποτέλεσμα της μη επικοινωνίας σύμφωνα με την εμπειρία μου και μερικών άλλων.
Το ρητό ερμηνεύεται ως εξής... "όταν ο άλλος δεν παίρνει από λόγια θα πάρει με το ξύλο"
Σε ειρωνεύομαι με καλή διάθεση και με την καλή έννοια πάντα...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Το έχω πει, το έχω ξαναπεί και το ξαναματαλέω.
Οι άντρες (και μερικές γυναίκες) δεν ερωτεύεστε σωστά! Ερωτεύομαι δε σημαίνει γίνομαι χαλί να με πατήσει ο άλλος και κάνω του κόσμου τις υποχωρήσεις για την αγάπη μου!! Για να σε θέλει και να συνεχίσει να σε θέλει ο άλλος πρέπει να σε θαυμάζει. Θα σε θαυμάζει μόνο αν κρατάς το χαρακτήρα σου, επιμένεις στις επιλογές σου και δεν κάνεις πίσω συνεχώς μπροστά στα δικά του θέλω. Κανείς δε θέλει κανισάκι, θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που θα έχει κάτι να του πει.
Σεβασμό στον εαυτό μας, λέω ξανάαααα, να μη συμβιβάζουμε το χαρακτήρα μας και αυτό που είμαστε για τον άλλον. Τότε θα πέσουμε πάρα πολύ στα μάτια του και ο σεβασμός δε θα υπάρχει πια.
Και τότε αρχίζει η εκμετάλλευση και το ξέσπασμα (συχνά με βία), όπως πολύ σωστά είπες

Συμφωνω... αλλα βλεπουν τα ματια μου θαματα και πραματα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ειμαι 24 χρονια παντρεμενος,μεχρι σημερα κανενας απο τους δυο μας δεν σηκωσε χερι ουτε για πλακα,δεν ειναι για χαβαλε ουτε αστειο αυτο το θεμα για κανεναν,απο την στιγμη που ξεκινα σε οδηγει σε αλλες καταστασεις,χανεται ο ελεγχος και ο σεβασμος και απο τους δυο  :think:

να αγιάσει το στόμα σου..

Επισκέπτης
Εγώ που τρώω ξύλο από τις κόρες μου μετράει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom