Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και τη βρίσκω κιόλας μήπως είμαι μαζόχα?

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
η ξεφτίλα δεν γράφεται με (υ) ξεφτύλα δηλαδή :think: :think:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο τη στιγμη που θα πεσει το πρωτο μπουνοκλοτσιδι ασχετα αν ειναι απο τον αντρα η την γυναικα,αρχιζει και ενα καινουργιο επισοδιο της γνωστης σειρας του ALPHA κοκκινος κυκλος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ομολογώ πως αισθάνομαι λίγο αργός. Τι εννοείς αγαπητή μου ποιήτρια;

αστο.....bad humor ητανε :P

Αυτό που είπες για Αγγλία δεν στέκει γιατί εγώ εδώ που μένω άκουσα στο BBC που γυναίκα στο Leeds πέταξε από το παράθυρο τον άντρα της επειδή τον έπιασε με callgirl στο σπίτι!!Πρώτα πλήρωσε την κοπέλα και μετά έφαγε το ξύλο του Rocky.Πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε ο μαλάκας μιας και έπεσε από τον πρώτο όροφο.Όμως έσπασε η πλάτη του και ο σβέρκος

εννοω οτι στην αγγλια με ενα χαστουκι το παιδι μπορει να κανει μηνυση στον γονιο και να τον πανε μεσα....και εδω "νομικα" και "τυπικα" νομιζω μπορει το παιδι να το κανει.....απλα στην αγγλια ειναι αρκετα αυστηρα τα πραγματα στο θεμα της βιας και των χειρονομιων (ως προς το πού ακουμπας ενα παιδι)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι εxετε φαει κολλημα με το θεμα του "εγωισμου" και της ξεφτιλας??
συνειδητοποιουμε οτι μιλαμε για σχεσεις προβληματικες? και ατομα με προβληματα στην ψυχοσυνθεση τους? ο καθενας απο μας μπορει να δηλωνει εγωιστης και αξιοπρεπεης και μαγκια του (προσωπικα δεν πιστευω τιποτα απο το ιντερνετ) αλλα αυτος ο καθενας προφανως δηλωνει και ψυχικα υγιης....με τι κριτηριο κρινουμε εναν ανθρωπο που εχει προβλημα τετοιας φυσης? εκτος αν θεωρειτε οτι αυτοι οι ανθρωποι που ασκουν ή δεχονται βια ειναι φυσιολογικοι στους αλλους τομεις της ζωης τους....δεν πασχουν απο καταθλιψεις ή αλλες ψυχικες διαταραχες ας πουμε....και δεν καταλαβαινω ειλικρινα ΤΙ σας φαινεται τοσο αστειο....

ως βια ακομα και "Σωματικη" μπορουμε να εννοησουμε μια γυναικα που μπορει σε εκρηξη θυμου να χαστουκιζει, να κλωτσαει, να δαγκωνει, να πεταει αντικειμενα...και αυτο μπορει να εχει συμβει σε ΑΡΚΕΤΟΥΣ γνωστους μας (ακομα και εδω μεσα)κατα συρροην χωρις αυτοι να εχουν αντιδρασει....δε σημαινει οτι τον βαζει κατω η γυναικα και τον σαπιζει σωνει και ντε....μπορει να του πεταει παντοφλες (το συγκεκριμενο το εχω δει σε σπιτι) και αυτος να προσπαθει να την καλμαρει....

ολα τα θεματα πια δεν ειναι αστεια ρε παιδια....ουτε γελοια....ουτε πρεπει να τα παιρνουμε τοσο αψηφιστα εφοσον δεν εχουμε γνωση....

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τζαμπα τα γραφεις νινιτσα......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πες τα βρε μουνίτσα, μάλλιασε η γλώσσα μου!!  :boobies: :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τζαμπα τα γραφεις νινιτσα......

καλα δεν πειραζει.....εχω επιμονη.......τουλαχιστον να διαβασουν κανα αρθρο να ξεστραβωθουν.....γεμισαμε ελληναρες αντρακλες με παπαρια και εγωισμους και αξιοπρεπειες....ρε ουστ.....α ρε πανουση.....εεεεελλλληνααααα νεοελλληηηνννααααα...... :rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αγαπητή Μουνιτσα η απολίτιστη και βάρβαρη συμπεριφορά δεν είναι δείγμα θυμού, αλλά έλλειψης σεβασμού και αξιοπρέπειας!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αγαπητή Μουνιτσα η απολίτιστη και βάρβαρη συμπεριφορά δεν είναι δείγμα θυμού, αλλά έλλειψης σεβασμού και αξιοπρέπειας!!!
Και η υστερία και ο θυμός δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις αλλά συναισθήματα, ακόμα και η βασίλισσα της Αγγλίας μπορεί να πετάξει παντόφλα υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Με εξαίρεση όσους έχουν τέτοια πρότυπα σπίτι τους, οπότε γι'αυτούς αυτό είναι η φυσιολογική συμπεριφορά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αγαπητε μαρουλια δεν απανταω αλλο....

τελος....

γεμισαμε ειδημονες και αμπελοφιλοσοφους.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ δεν είμαι ειδήμων αλλά έχω διαβάσει βιβλία αμέεεε  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

60161.jpg

Και πολλα αλλα παρομοια...... ;) ;) :dancing: :dancing:

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το ξυλο ποναει αλλα περναει το κερατο ομως... :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
60161.jpg

Και πολλα αλλα παρομοια...... ;) ;) :dancing: :dancing:

ψυχολογια παγκου η λεγομενη? :2funny:

αγαπησε τη ζωη και η ζωη θα σε αγαπησει και αλλα τετοια ευφανταστα? :2funny:

Men Are From Mars, Women Are From Venus.
Δε χρειάζομαι τίποτα άλλο, έχω πετάξει όλα τα υπόλοιπα βιβλία  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom