You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 277
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συγγνωμη αν πω κατι που εχει ηδη ειπωθει δε διαβασα παρακατω.ξεφτυλισμενος ειναι μονο αυτος που χτυπαει.χωρις διευκρινηση φυλου!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
συγγνωμη αν πω κατι που εχει ηδη ειπωθει δε διαβασα παρακατω.ξεφτυλισμενος ειναι μονο αυτος που χτυπαει.χωρις διευκρινηση φυλου!
Έτσι ακριβώς, Λουκ! Αλλά διάβασέ το, εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρον το θρεντ
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
Το να χειροδικείς σε γυναίκα το θεωρώ μαλακία και καφρίλα (αν και μερικές φορές είναι μονόδρομος), το να βαράει γυναίκα άντρα το θεωρώ απλά ανέκδοτο και αυτόν ξευτιλισμένο! Να πήγαινε να μου το κανει καμία θα την είχα θάψει στο τσιμέντο!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε μανάρι, μην είσαι τόσο απόλυτος με το ξεφτιλισμένος... Δε θέλω να λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος μέσα του και τι έχει ζήσει για να τα ανέχεται αυτά (όπως το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που τρώνε ξύλο)Το να χειροδικείς σε γυναίκα το θεωρώ μαλακία και καφρίλα (αν και μερικές φορές είναι μονόδρομος), το να βαράει γυναίκα άντρα το θεωρώ απλά ανέκδοτο και αυτόν ξευτιλισμένο! Να πήγαινε να μου το κανει καμία θα την είχα θάψει στο τσιμέντο!
Edit: και για το μονόδρομος που λες διαφωνώ, η βία ποτέ δε δικαιολογείται από κανέναν. Αν δεν τα βρίσκεις με την άλλη/τον άλλο να την κάνεις, δε χρειάζεται να φτάσει μέχρι εκεί
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
Ρε μανάρι, μην είσαι τόσο απόλυτος με το ξεφτιλισμένος... Δε θέλω να λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος μέσα του και τι έχει ζήσει για να τα ανέχεται αυτά (όπως το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που τρώνε ξύλο)
ότι και να χει ζήσει ορισμένα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ! Πουτάνα φυσική επιλογή, μόνο τους δεινόσαυρους εξαφάνισες!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
μαναρι ;;;;;;;;;;;;;;
ναι μανάρι, τι ζόρι τραβάς εσύ?
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Evil καλημέρα!Το να χειροδικείς σε γυναίκα το θεωρώ μαλακία και καφρίλα (αν και μερικές φορές είναι μονόδρομος), το να βαράει γυναίκα άντρα το θεωρώ απλά ανέκδοτο και αυτόν ξευτιλισμένο! Να πήγαινε να μου το κανει καμία θα την είχα θάψει στο τσιμέντο!
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου πως και καφρίλα είναι και ψευτοανδρισμός... Ωστόσο μερικές φορές και οι ίδιες θα ομολογήσουν πως το χρειαζόντουσαν για να επανέλθουν στην τάξη... Σχετικά τώρα με τον άντρα που κάθεται να τις φάει από τη γυναίκα του μάλλον η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση του πρέπει να βρίσκεται υπό του μηδενός...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εχω ενα φιλαρακι που η γκομενα του οκ δεν τον δερνει αλλα με αυτα που ξερω οτι του κανει καλυτερα να τον εδερνε....
και ναι τα ανεχεται.......γιατι? γιατι ειναι κολημενος! απλα!!
ενω αν του το λεγες πριν θα σου λεγε ποιος εγω? θα γελουσε οτι και καλα σιγα μην τ ανεχομουνα εγω αυτα!!!
μην ειμαστε τοσο απολυτοι.....μεγαλη μπουκια φαε.....
μεγαλη κουβεντα μην λες..
ενω αν του το λεγες πριν θα σου λεγε ποιος εγω? θα γελουσε οτι και καλα σιγα μην τ ανεχομουνα εγω αυτα!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
δεν ιπαρχι βρε πεδι μου καπιοσ να δερνι πολιναι μανάρι, τι ζόρι τραβάς εσύ?
Ρε μανάρι, μην είσαι τόσο απόλυτος με το ξεφτιλισμένος... Δε θέλω να λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος μέσα του και τι έχει ζήσει για να τα ανέχεται αυτά (όπως το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που τρώνε ξύλο)
Edit: και για το μονόδρομος που λες διαφωνώ, η βία ποτέ δε δικαιολογείται από κανέναν. Αν δεν τα βρίσκεις με την άλλη/τον άλλο να την κάνεις, δε χρειάζεται να φτάσει μέχρι εκεί
Ξεφτυλισμενος ναι γιατι οτι και να εχει περασει σημαινει οτι δεν εχει ορθωσει ποτε το αναστημα του και να πει "ως εδω" και οχι μονο για το αν βαραει η οχι αλλα και γενικα στη ζωη του.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μολις τελειωσα το διαβασμα του θρεντ φιλεναδα...οκ..εχουμε καποια φαλλοκρατικα γουρουνακια αναμεσα μας..οκ..θα το αντεξω...σαν λουκ εχω δηλωσει σε αντιστοιχη ερωτηση του κοσμο οτι αν σκεφτει κ μονο αντρας να "με αγγιξει"θα του κοψω οτιδηποτε του προεξεχει...τοσο απλα...
Έτσι ακριβώς, Λουκ! Αλλά διάβασέ το, εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρον το θρεντ
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ναι, να σου πω την αλήθεια, μακάρι να έμεναν μόνο όσοι μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τουςότι και να χει ζήσει ορισμένα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ! Πουτάνα φυσική επιλογή, μόνο τους δεινόσαυρους εξαφάνισες!
Αυτό ακριβώς. Μα αυτό είναι και ο λόγος που οι γυναίκες ανέχονται το ξύλο πχ ή οι άντρες ανέχονται να τους λέει άχρηστους η γυναίκα τους.Evil καλημέρα!
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου πως και καφρίλα είναι και ψευτοανδρισμός... Ωστόσο μερικές φορές και οι ίδιες θα ομολογήσουν πως το χρειαζόντουσαν για να επανέλθουν στην τάξη... Σχετικά τώρα με τον άντρα που κάθεται να τις φάει από τη γυναίκα του μάλλον η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση του πρέπει να βρίσκεται υπό του μηδενός...
Τώρα, αυτές που το ομολογούν... δεν ξέρω τι παίζει με αυτές.
(βρε μήπως βλέπεις πολλές ταινίες του Κωνσταντάρα; )
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφού υποφέρει από την κοπέλα αυτή ο φίλος σου γιατί κάθεται και τα ανέχεται όλα αυτά... λίγο εγωισμό δεν έχει?εχω ενα φιλαρακι που η γκομενα του οκ δεν τον δερνει αλλα με αυτα που ξερω οτι του κανει καλυτερα να τον εδερνε....
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
το να βαράει γυναίκα άντρα το θεωρώ απλά ανέκδοτο και αυτόν ξευτιλισμένο!
Εντάξει, μόνο τότε να λέτε και τις γυναίκες που κάθονται να τρώνε ξύλο ξεφτυλισμένεςΞεφτυλισμενος ναι γιατι οτι και να εχει περασει σημαινει οτι δεν εχει ορθωσει ποτε το αναστημα του και να πει "ως εδω" και οχι μονο για το αν βαραει η οχι αλλα και γενικα στη ζωη του.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
Evil καλημέρα!
καλημέρα και σε σένα! Υπάρχουν φυναίκες που η συμπεριφορά τους αξίζει για ΠΟΛΛΑ χαστούκια, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μαλακία, καφρίλα και τζάμπα μαγκιά! Αυτός που κάθεται και τις τρώει ή ακόμα χειρότερα τον καταφέρνει η άλλη και τον βαράει δεν είναι άντρας! Σπαρτιάτες και Καιάδας = Σίγουρο αποτέλεσμα για τα αρσενικά! Μόνο αυτά που έπρεπε ζούσαν!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
οπως φενεται οχι!Αφού υποφέρει από την κοπέλα αυτή ο φίλος σου γιατί κάθεται και τα ανέχεται όλα αυτά... λίγο εγωισμό δεν έχει?
δυστηχως σε τετοιες περιπτωσεις ξεχνας εγωισμο τα παντα! πεφτεις χαμηλα........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 1K