boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
o tempora o mores
Δεν είμαι σίγουρη πώς το εννοείς αλλά όπως και να'χει πέθανα!!!
o tempora o mores
ναι πηγα να το παιξω μαγκας......εσυ δηλαδη πηγες να το παιξεις μαγκας?καλα του εκανε
Δεν υπάρχει καλά του έκανε, η βία και η υστερία είναι απαράδεκτη σε κάθε μορφή και σχέση.εσυ δηλαδη πηγες να το παιξεις μαγκας?καλα του εκανε
o tempora o mores
την φωναξαμε και δεν ηρθε καθολου τις επομενες ωρες!!θα φωναζα την αστυνομια
και ουτε επειδη εχεις κανει μλκια ειτε εσυ ειτε ο/η συντροφος σου ακαταληλη ωρα να βριζεις τους γειτονους.....ενταξει σοβαρα τωρα δεν επιτρεπονται τετοιες συμπεριφορες και απο τα 2 φυλα
Εχχχχχ, μπαίνω σε πειρασμό να καταδικάσω και την αστυνομία για τη νοοτροπία του "σιγά τα λάχανα, τον χτυπάει η γκόμενά του"την φωναξαμε και δεν ηρθε καθολου τις επομενες ωρες!!
(και να φανταστεις απεναντι απο την πολυκατικοια εχουνε στεκι και πινουνε καφε τα περιπολικα)
1 δεν ηρθε...
φιλτατε γιτονα αμα δεν φαο τισ φαπες μουΤο ξύλο της αρκούδας!!!
στην αστυνομια ειπαμε οτι γινεται φασαρια οχι οτι ενα ζευγαρι μαλιοτραβιεται....Εχχχχχ, μπαίνω σε πειρασμό να καταδικάσω και την αστυνομία για τη νοοτροπία του "σιγά τα λάχανα, τον χτυπάει η γκόμενά του"
Όμως θα φανώ κιουρία και θα σκεφτώ ότι σιγά μην άφηναν το φραπέ επειδή κάποιοι τσακώνονταν λίγο παραπέρα...
Ουφ! Καλά που φάνηκα κιουρία λοιπόν!!στην αστυνομια ειπαμε οτι γινεται φασαρια οχι οτι ενα ζευγαρι μαλιοτραβιεται....
φιλτατε γιτονα αμα δεν φαο τισ φαπες μου
δεν μπορο να τελιοσο ι διστιχι......
pare να εχειςΠαρομοίως φίλε Τουρκαλά. Αν η γυναίκα δε σηκώσει χερι επάνω μου, δεν έχω οργασμό με αποτέλεσμα να τις φαω για τα καλά!!! Άρα, όπως καταλαβαίνεις για μην τρωω το ξύλο της αρκούδας κάθε φορά που κάνω έρωτα, προσποιούμαι τον οργασμό μου!!!
και μενα προμοιως!Ουφ! Καλά που φάνηκα κιουρία λοιπόν!!
Πάντως εντύπωση θα μου έκανε αν έρχονταν... πού να αφήνουν το σουντόκου τώωωωωωρα
Ομολογώ πως αισθάνομαι λίγο αργός. Τι εννοείς αγαπητή μου ποιήτρια;