Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdelomania

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη για να καταλαβω.ειστε υπερ του αντρα αφεντη του ανατολιτη; ημαρτοοοοοοοοοοοοοοον!που ζουμε!!!!!!!!! :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν θα κρεμαγε τιποτα.απλα θα του εφευγε η γκομενα.

ε στην τελική, άμα του έφευγε αφού αυτός ο ίδιος θα την είχε διώξει βρε αδερφέ! εκεί δε θα αποσκοπούσε? Τι να την έχει να την κάνει, να την ταίζει και να τον βρίζει? Ηθελημένο αποτέλεσμα θα ήταν!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δηλαδη για να καταλαβω.ειστε υπερ του αντρα αφεντη του ανατολιτη; ημαρτοοοοοοοοοοοοοοον!που ζουμε!!!!!!!!! :headbang:

δηλαδή επειδή της είπε να πάει να δουλέψει, και επειδή αντέδρασε που η γυναίκα του έτρωγε τα έτοιμα και τον έβριζε, είναι ο αφέντης ο ανατολίτης? Μου φαίνεται πως έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα , έτσι δεν είναι?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε στην τελική, άμα του έφευγε αφού αυτός ο ίδιος θα την είχε διώξει βρε αδερφέ! εκεί δε θα αποσκοπούσε? Τι να την έχει να την κάνει, να την ταίζει και να τον βρίζει? Ηθελημένο αποτέλεσμα θα ήταν!

αυτο δεν μπορουμε να το πουμε με σιγουρια,γιατι δεν ξερουμε ποσο καψουρης ηταν ο τυπος με την γκομενα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτο δεν μπορουμε να το πουμε με σιγουρια,γιατι δεν ξερουμε ποσο καψουρης ηταν ο τυπος με την γκομενα.

τόσο πολύ που την έβαλε να τρώει φακές και αυτός έτρωγε φιλέτα! Για να αντέδρασε έτσι πάει να πει ότι ναι μεν της -μπορεί- να της είχε εκτίμηση ή αγάπη αλλά καψούρης και χαζοχίστης ΔΕΝ ήταν! Ξέρεις πολλούς να αντιδράνε έτσι? Όλοι στο γλύψιμο και τη γλοιώδη δουλική συμπεριφορά είναι! Κακομοιριά , ξεφτίλα και μιζέρια! Κάτι που βέβαια οι γυναίκες πιστεύω σιχαίνονται!

bourdelomania

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω οτι πρεπει να υπακουμε τις γυναικες οχι αυτες εμας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

bourdelomania

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω στον αλληλοσεβασμο.σε ολους τους τομεις.επισης πιστευω στην ισοτητα των 2 φυλων

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Κοίτα ο φίλος μου την αγαπάει πολύ τη γυναίκα του.Αλλά καλός καλός είδε ότι δεν πήγαινε το πράγμα και δεν έφαγε τα χρόνια του στα θρανία και στις σπουδές και έπιασε μια αξιοπρεπή δουλειά για να παντρευτεί κα΄ποια που θα τον έχει του πεταμά.Και είναι αυτός από τους πολύ καλούς ανθρώπους.Και αρκετά εμφανίσιμος.άνετα έβρισκε άλλη αν αυτή έκανε να φύγει.Και σας είπα ότι αυτά τα νερά αυτή τα κανε μετά από 2 χρόνια,οπότε αυτή είναι στα 31 της και αυτός είναι 28 χρονών.Αν έφευγε αυτή το μόνο που θα κατάφερνε θα ταν να τη γαμάνε γκόμενοι γιατί ποιος θα παντρευτεί 31 χρονών γυναίκα.Κανας 50άρης με "φουσκοδεντριες".Ενώ ο φίλος και 33 να γινόταν και 35 άνετα έπαιρνε μια γυναίκα στα 25.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε εχει δικιο σε ολα αυτα που ειπες.αλλα δεν ξερουμε τι νταλκα βαραει η γκομενα.εσυ τα λες απο την πλευρα του φιλου σου.η γκομενα αλλα μπορει να πει.μπορει να κανω τον δικηγορο τωρα αλλα ετσι ειναι νομιζω.καλυτερα να ακουμε και τις 2 αποψεις.οι περισσοτερες παντρεμενες που εχω γαμησι τετοιες ιστοριες τις εκαναν οι αντρες τους.καταπιεση και μπινελικη,και τιποτα αλλο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε φιλε εχει δικιο σε ολα αυτα που ειπες.αλλα δεν ξερουμε τι νταλκα βαραει η γκομενα.εσυ τα λες απο την πλευρα του φιλου σου.η γκομενα αλλα μπορει να πει.μπορει να κανω τον δικηγορο τωρα αλλα ετσι ειναι νομιζω.καλυτερα να ακουμε και τις 2 αποψεις.οι περισσοτερες παντρεμενες που εχω γαμησι τετοιες ιστοριες τις εκαναν οι αντρες τους.καταπιεση και μπινελικη,και τιποτα αλλο.

ε τι λέμε τόση ώρα ρε συ? Αυτός δεν ήταν η περίπτωση ' καταπίεση και μπινελίκι' Ήταν το άκρο αντίθετο! Αυτός που αντέδρασε στην καταπίεση και το μπινελίκι!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Να πω και γω μια προσωπική εμπειρία που αποδεικνύει ότι όσα γράφτηκαν παραπάνω είναι σωστά...
Πριν πολλά χρόνια είχα μια σχέση με μια γκόμενα η οποία ήταν αρκετά νευρική... Εγώ απο την φύση μου είμαι ήρεμος άνθρωπος και υπήρχε ισορροπία... Κάποια φορά που έτυχε να μαλώσουμε με έσπρωξε και μου ριξε μια κλοτσιά... Εγώ δεν αντέδρασα... Όταν ηρέμησαν τα πράγματα το συζήτησα μαζί της και αφού μου ζήτησε συγγνώμη μου είπε ότι στην οικογένειά της όταν μάλωναν οι γονείς της πλακώνονταν και ότι καταλάβαινε ότι είναι λάθος και δεν θα το ξαναέκανε ποτέ...
Την επόμενη φορά που μαλώσαμε χοντρά κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον μου... προσπάθησε να με κλοτσήσει και τότε εγώ της πρόλαβα το πόδι στον αέρα, αυτή έχασε την ισορροπία της και πήγε να πέσει... εγώ τότε την έπιασα (κάπως βιαία η αλήθεια είναι..) από τον λαιμό και χωρίς να την αφήνω να πέσει την κόλλησα στον τοίχο και της είπα : "Το ότι δεν σε χτυπάω δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σε χτυπήσω...." Αυτή τότε έχασε εντελώς το χρώμα της, άσπρισε... δεν είπε λέξη... την άλλη μέρα μου ζήτησε συγγνώμη και από τότε δεν ξανακινήθηκε εναντίον μου... Βέβαια κανα δίμηνο μετά χωρίσαμε όποτε δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα που είχε η συμπεριφορά μου αλλά μετά το παραπάνω περιστατικό την έβλεπα αρκετά αλλαγμένη (δεν ύψωνε τον τόνο της φωνής της κλπ)  

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα και να μεινει και η γκομενα νηστικια τι ειναι καλοπερασει?σκεψου να ηταν καβαντζομενη πουθενα εκεινο το καιρο? αν ειχε ο γερος τις φραγκα? θα την ειχε κανει με την μια,γιαυτο ειπα πιο πανω οτι δεν ξερουμε τι παιζοτανε απο την πλευρα τις γκομενας.εκτος αμα δεν ειχε στον ηλιο μοιρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι αλλα και να μεινει και η γκομενα νηστικια τι ειναι καλοπερασει?σκεψου να ηταν καβαντζομενη πουθενα εκεινο το καιρο? αν ειχε ο γερος τις φραγκα? θα την ειχε κανει με την μια,γιαυτο ειπα πιο πανω οτι δεν ξερουμε τι παιζοτανε απο την πλευρα τις γκομενας.εκτος αμα δεν ειχε στον ηλιο μοιρα.

ε ας την είχε κάνει ρε μάστορα! Τι είχε τι έχασε ο φίλος!Τέτοιο κελεπούρι ,στο καλό! Να την είχε διώξει ρητά έπρεπε και με τις κλοτσιές από την πόρτα! Τι να πω άλλο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να boomb ορίστε, έτσι όπως τα  περιγράφει ο kostas23 πρέπει να αντιδρά ο κόσμος. Είδες ότι αυτός δρώντας έτσι έκανε καλό και σε εκείνη. Σε καλό θα της βγει που έπιασε δουλειά όχι σε κακό.

Και άμα κοροιδεύεις τον άλλον ,πάλι καλό του κάνεις στην τελική. Και η κοροιδία, δεν είναι τόσο χυδαίο πράγμα τελικά. Κεντρίζει τον άλλο, τον τσιτώνει και τον προκαλεί να αντιδράσει. Είναι το σήμα που δίνει η κοινωνία, ότι κάτι δε πάει καλά. Δε γίνεται να σε κοροιδεύουν συνεχώς και να γελάνε με την πάρτη σου και εσύ να λες " ψιχαλίζει". Σε βοηθάει να αντιδράσεις, σα να σου λένε "ξύπνα ρε λακαμά, κάνε κάτι"! Είναι όπως ο πόνος, όπου είναι δυσάρεστος, όμως είναι ο μπούσουλας για να αποφεύγουμε τους κινδύνους.
Eγώ συμφωνώ!!
Δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που είπα είναι ότι μερικοί για πολλούς και διάφορους λόγους το ανέχονται, και αυτούς δεν χρειάζεται να τους κοροϊδεύουμε επειδή δεν είναι τόσο δυνατοί όσο εμείς.
Σου το ξαναλέω, επειδή εγώ είμαι γυναίκα που δεν ανέχομαι να με βαράνε πρέπει να γελάω με τις γυναίκες που το ανέχονται; Όχι. Και αυτό όχι επειδή είναι αδύναμες, αλλά επειδή είναι θύματα του ίδιου τους το εαυτού. Και θύματα μπορεί να είναι και πολλοί άντρες.
Αυτό είπα μόνο.
Όποιος μπορεί και αντιστέκεται και πατάει πόδι (άντρας ή γυναίκα) όπως στο παράδειγμα με την κακομαθημένη πάρα πολύ καλά κάνει και μπράβο του.
Και τα μαθήματα συμπεριφοράς και ενδυνάμωσης μη νομίζεις ότι πιάνουν τόπο, αν αυτά τα πράγματα λύνονταν με σεμινάριο τότε ούτε καμία γυναίκα δε θα καθόταν να τη δέρνει ο άντρας της.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι και ο άλλος θα κρέμαγε μαύρες πλερέζες από τη θλίψη του!

αλλά να σου πω κάτι? Τίποτα δε θα έκανε! Και καμιά άλλη. Εδώ είναι η νοοτροπία σας και φαίνεται! Νομίζεται ότι πρέπει να στέκεστε σούζα! Αμ μια γυναίκα όμως εκτιμά ακριβώς και σέβεται αυτή την ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ!  Άμα συνεχιζε να παριστάνει το λακαμά, και να την ταίζει και να την ανέχεται, ΤΟΤΕ είναι που θα πήγαινε και με άλλους από πάνω, γιατί στα μάτια της συν τοις άλλοις δε θα ήταν και πολύ "άντρας"!  :o
Και εδώ συμφωνώ. Είναι πολύ σημαντικό κανείς να μη γίνεται χαλί για τον άλλον, είτε άντρας είτε γυναίκα, γιατί τότε πέφτει πολύ στα μάτια του άλλου και ο σεβασμός πάει περίπατο. Πάνω απ' όλα να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να μην κάνουμε μόνο υποχωρήσεις, αυτό μόνο σε κακό βγαίνει.

bourdelomania

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενα ειναι το θεμα ο αλληλοσεβασμος.και οτι πρεπει να υπαρχει ισοτητα.πρεπει να υπαρχει διαλογος και κοινες αποφασεις.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έχω φάει επανειλημμένα κλωτσιές και μπουκέτα στο κεφάλι από γυναίκες, βασικά όταν ανακάλυπταν ότι τις κεράτωνα...

Δεν έχω χτυπήσει ποτέ μου άσχημα γυναίκα. Έχω κάνει kicking box και είχα συνείδηση ότι αν μου ξεφύγει λίγο ειδικά γυναίκα μπορεί να τη σκοτώσω. Καθόμουνα λοιπόν και τις έτρωγα, ελέγχοντας τον εαυτό μου και διασκεδάζοντας το...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom