boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Πολύ σωστά φέρθηκες!!Να πω και γω μια προσωπική εμπειρία που αποδεικνύει ότι όσα γράφτηκαν παραπάνω είναι σωστά...
Πριν πολλά χρόνια είχα μια σχέση με μια γκόμενα η οποία ήταν αρκετά νευρική... Εγώ απο την φύση μου είμαι ήρεμος άνθρωπος και υπήρχε ισορροπία... Κάποια φορά που έτυχε να μαλώσουμε με έσπρωξε και μου ριξε μια κλοτσιά... Εγώ δεν αντέδρασα... Όταν ηρέμησαν τα πράγματα το συζήτησα μαζί της και αφού μου ζήτησε συγγνώμη μου είπε ότι στην οικογένειά της όταν μάλωναν οι γονείς της πλακώνονταν και ότι καταλάβαινε ότι είναι λάθος και δεν θα το ξαναέκανε ποτέ...
Την επόμενη φορά που μαλώσαμε χοντρά κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον μου... προσπάθησε να με κλοτσήσει και τότε εγώ της πρόλαβα το πόδι στον αέρα, αυτή έχασε την ισορροπία της και πήγε να πέσει... εγώ τότε την έπιασα (κάπως βιαία η αλήθεια είναι..) από τον λαιμό και χωρίς να την αφήνω να πέσει την κόλλησα στον τοίχο και της είπα : "Το ότι δεν σε χτυπάω δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σε χτυπήσω...." Αυτή τότε έχασε εντελώς το χρώμα της, άσπρισε... δεν είπε λέξη... την άλλη μέρα μου ζήτησε συγγνώμη και από τότε δεν ξανακινήθηκε εναντίον μου... Βέβαια κανα δίμηνο μετά χωρίσαμε όποτε δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα που είχε η συμπεριφορά μου αλλά μετά το παραπάνω περιστατικό την έβλεπα αρκετά αλλαγμένη (δεν ύψωνε τον τόνο της φωνής της κλπ)
Και πιστεύω πως καλά κάνατε και χωρίσατε, η κοπέλα προφανώς είχε πολλά προβλήματα να λύσει με τον εαυτό της και θα σε τράβαγε κι εσένα σ'αυτά. Αυτές οι καταστάσεις δε φεύγουν από μόνες τους.