Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να πω και γω μια προσωπική εμπειρία που αποδεικνύει ότι όσα γράφτηκαν παραπάνω είναι σωστά...
Πριν πολλά χρόνια είχα μια σχέση με μια γκόμενα η οποία ήταν αρκετά νευρική... Εγώ απο την φύση μου είμαι ήρεμος άνθρωπος και υπήρχε ισορροπία... Κάποια φορά που έτυχε να μαλώσουμε με έσπρωξε και μου ριξε μια κλοτσιά... Εγώ δεν αντέδρασα... Όταν ηρέμησαν τα πράγματα το συζήτησα μαζί της και αφού μου ζήτησε συγγνώμη μου είπε ότι στην οικογένειά της όταν μάλωναν οι γονείς της πλακώνονταν και ότι καταλάβαινε ότι είναι λάθος και δεν θα το ξαναέκανε ποτέ...
Την επόμενη φορά που μαλώσαμε χοντρά κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον μου... προσπάθησε να με κλοτσήσει και τότε εγώ της πρόλαβα το πόδι στον αέρα, αυτή έχασε την ισορροπία της και πήγε να πέσει... εγώ τότε την έπιασα (κάπως βιαία η αλήθεια είναι..) από τον λαιμό και χωρίς να την αφήνω να πέσει την κόλλησα στον τοίχο και της είπα : "Το ότι δεν σε χτυπάω δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σε χτυπήσω...." Αυτή τότε έχασε εντελώς το χρώμα της, άσπρισε... δεν είπε λέξη... την άλλη μέρα μου ζήτησε συγγνώμη και από τότε δεν ξανακινήθηκε εναντίον μου... Βέβαια κανα δίμηνο μετά χωρίσαμε όποτε δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα που είχε η συμπεριφορά μου αλλά μετά το παραπάνω περιστατικό την έβλεπα αρκετά αλλαγμένη (δεν ύψωνε τον τόνο της φωνής της κλπ)  
Πολύ σωστά φέρθηκες!!
Και πιστεύω πως καλά κάνατε και χωρίσατε, η κοπέλα προφανώς είχε πολλά προβλήματα να λύσει με τον εαυτό της και θα σε τράβαγε κι εσένα σ'αυτά. Αυτές οι καταστάσεις δε φεύγουν από μόνες τους.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχω φάει επανειλημμένα κλωτσιές και μπουκέτα στο κεφάλι από γυναίκες, βασικά όταν ανακάλυπταν ότι τις κεράτωνα...

Δεν έχω χτυπήσει ποτέ μου άσχημα γυναίκα. Έχω κάνει kicking box και είχα συνείδηση ότι αν μου ξεφύγει λίγο ειδικά γυναίκα μπορεί να τη σκοτώσω. Καθόμουνα λοιπόν και τις έτρωγα, ελέγχοντας τον εαυτό μου και διασκεδάζοντας το...
Φαντάσου αν έκανες και kick boxing τι ζημιά θα μπορούσες να κάνεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το οτι καποιοι ανθρωποι χτυπανε και καποιοι ανθρωποι τις τρωνε δεν ειναι θεμα φυλου ουτε θεμα εθνικοτητας ουτε θεμα αν ειναι καλομαθημενη η γκομενα και τρωει φακες....εχετε υποψην σας ποιοι ανθρωποι χτυπανε και ποιοι τις τρωνε? εχετε γνωρισει ποτε? δε χτυπαει ενας μπουλης που επειδη η γκομενα του βγηκε κακομαθημενη την αφηνει να τρωει φακες ολη τη βδομαδα....(και σιγα μη δεν του πηδηχτει με αυτον που θα της επιτρεπει να ειναι κακομαθημενη)

το θεμα ξυλο ειναι πολυπλοκο και δεν ειναι για γελιο.....ουτε για χλευασμο....

μπουμπ ησουν ολοσωστη σε οσα εγραψες....

παω για βαφη εχω ραντεβουυυυυ :2funny: (για τιμωρια μια βδομαδα στη φακη απαιτω :P :P )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και ο μιγιακι ετσι το λεγε μη μασατε.......

γουοξ ονννννννννννν γουοξ οφφφφφφφφφφφφφφφφφ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα ειναι να μην φτανεις σε τετοια σημεια.φιλε σκεψου να ειναι ενας μαλακας και να δερνει την αδερφη σου? τι κανεις τοτε?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το θεμα ειναι να μην φτανεις σε τετοια σημεια.φιλε σκεψου να ειναι ενας μαλακας και να δερνει την αδερφη σου? τι κανεις τοτε?
Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας. Ο καθένας παίρνει όσο θάρρος του δώσουμε. It takes two to tango  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

α και επειδη το εθιξες και επειδη εχω να παω και για τη βαφη.....

ποσοι τρωνε ξυλο στο σπιτι τους απο την οικογενεια τους....και δε μιλαω για μια στον ποπο ή ενα χαστουκι (Δεν ειμαστε στην αγγλια) μιλαω για συστηματικη βια...μιας και πιασαμε τη σωματικη ας μιλησουμε μονο για τη σωματικαη αν και για μενα και η ψυχικη βια ειναι εξισου σημαντικη....

υπάρχουν αντρες που τις τρωγανε στο σπιτι και ως ενηλικες βλεπανε τον πατερα ή τη μανα να δερνει ή να δερνονται και δεν αντιδρουσαν....εαν του κανει το ιδιο μια γυναικα θα αντιδρασει? ή εαν του το κανει ο πατερας?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!
μαλιστα!
ξεφτυλα ειναι αλλα και απο τις 2 πλευρες!
ειμαι καλοκαιρακι στο μπαλκονι με τους γονεις μου και τον αδρφο μου! τρωμε,πινουμε μπυρες και σε καποια φαση ακουμε φασαρια! παω βλεπω και τι να δω! ενα αμαξι να κουνιεται λες και γαμιουνται μεσα!
λεω οχι ρε γαμωτο κριμα...τις τρωει η κοπελιτσα.....
εμ ελα ομως που η κοπελιτσα δεν τις ετρωγε αλλα τις εδινε...!! ο τυπος καθοτανε..μπορει να χε κανει και μαλακια αλλα οχι και ξυλο.....
μεχρι που βγαινει η τυπισα απ το αμαξι και αρχιζει και με βρυζει εμενα τους γειτονους κλπ κλπ....
της λεω φυγε κοπελα μου μην κατεβω κατω.....εριχνε παναγιες......θα σε πιασω απ το μαλι μωρη γαμιολα της λεω και θα σε πατησω κατω..........τι νομιζεις οτι θα κατσω να της φαω? το παληκαρακι ζητουσε συγνωμη μεχρι που κατεβηκα και σπαει το κιν της απο τα νευρα της της το παιρνω (και το νουμερο του αυτοκινητου)
και λεω αμα θες ελα παρτο τωρα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας. Ο καθένας παίρνει όσο θάρρος του δώσουμε. It takes two to tango  :grin:

δεν ειναι θεμα θαρρους....ενας ψυχικα υγιης ανθρωπος οταν του σηκωσουν χερι θα αντιδρασει....οπως το παλληκαρι που εγραφε πριν.....και οταν αντιδρα ο ενας απο τους δυο τοτε η σχεση διαλυεται.....

οταν βρει το ψυχικα αρρωστο ετερον του ημισυ που θα τις τρωει τοτε μενει αυτος/αυτη που δερνει....

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
α και επειδη το εθιξες και επειδη εχω να παω και για τη βαφη.....

ποσοι τρωνε ξυλο στο σπιτι τους απο την οικογενεια τους....και δε μιλαω για μια στον ποπο ή ενα χαστουκι (Δεν ειμαστε στην αγγλια) μιλαω για συστηματικη βια...μιας και πιασαμε τη σωματικη ας μιλησουμε μονο για τη σωματικαη αν και για μενα και η ψυχικη βια ειναι εξισου σημαντικη....

υπάρχουν αντρες που τις τρωγανε στο σπιτι και ως ενηλικες βλεπανε τον πατερα ή τη μανα να δερνει ή να δερνονται και δεν αντιδρουσαν....εαν του κανει το ιδιο μια γυναικα θα αντιδρασει? ή εαν του το κανει ο πατερας?

Αυτό που είπες για Αγγλία δεν στέκει γιατί εγώ εδώ που μένω άκουσα στο BBC που γυναίκα στο Leeds πέταξε από το παράθυρο τον άντρα της επειδή τον έπιασε με callgirl στο σπίτι!!Πρώτα πλήρωσε την κοπέλα και μετά έφαγε το ξύλο του Rocky.Πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε ο μαλάκας μιας και έπεσε από τον πρώτο όροφο.Όμως έσπασε η πλάτη του και ο σβέρκος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό που είπες για Αγγλία δεν στέκει γιατί εγώ εδώ που μένω άκουσα στο BBC που γυναίκα στο Leeds πέταξε από το παράθυρο τον άντρα της επειδή τον έπιασε με callgirl στο σπίτι!!Πρώτα πλήρωσε την κοπέλα και μετά έφαγε το ξύλο του Rocky.Πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε ο μαλάκας μιας και έπεσε από τον πρώτο όροφο.Όμως έσπασε η πλάτη του και ο σβέρκος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλό, καλό!
Αλλά εννοούσε ότι γενικά στην Αγγλία (αν και εγώ νομίζω στην Αμερική πιο πολύ) η νοοτροπία είναι "ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ" αλλά σε υπερβολικό βαθμό, δηλαδή ούτε κατά διάνοια μία στον ποπό.
Δεν το πήγε στη βία στα ζευγάρια, άσ' τα, εκεί όχι ξύλο, σκοτωμοί γίνονται.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σε πολλές χώρες της βόρειας Ευρώπης ή και στην Αμερική δεν μπορείς καν να χαιδέψεις στο κεφάλι ένα ξένο παιδί, όπως κάνεις εδώ στην Ελλάδα. Θεωρείται άκομψη κίνηση και μπορεί να σε κοιτάξουνε περίεργα...

bourdelomania

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!
μαλιστα!
ξεφτυλα ειναι αλλα και απο τις 2 πλευρες!
ειμαι καλοκαιρακι στο μπαλκονι με τους γονεις μου και τον αδρφο μου! τρωμε,πινουμε μπυρες και σε καποια φαση ακουμε φασαρια! παω βλεπω και τι να δω! ενα αμαξι να κουνιεται λες και γαμιουνται μεσα!
λεω οχι ρε γαμωτο κριμα...τις τρωει η κοπελιτσα.....
εμ ελα ομως που η κοπελιτσα δεν τις ετρωγε αλλα τις εδινε...!! ο τυπος καθοτανε..μπορει να χε κανει και μαλακια αλλα οχι και ξυλο.....
μεχρι που βγαινει η τυπισα απ το αμαξι και αρχιζει και με βρυζει εμενα τους γειτονους κλπ κλπ....
της λεω φυγε κοπελα μου μην κατεβω κατω.....εριχνε παναγιες......θα σε πιασω απ το μαλι μωρη γαμιολα της λεω και θα σε πατησω κατω..........τι νομιζεις οτι θα κατσω να της φαω? το παληκαρακι ζητουσε συγνωμη μεχρι που κατεβηκα και σπαει το κιν της απο τα νευρα της της το παιρνω (και το νουμερο του αυτοκινητου)
και λεω αμα θες ελα παρτο τωρα.....
εσυ δηλαδη πηγες να το παιξεις μαγκας?καλα του εκανε

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι