Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μου αρεσει που ολοι ξερετε και απο μια περιπτωση...λογικο ειναι...στηη σημερινη ελληνικη οικογενια το χερι στο τραπεζι το χτυπαει η γυναικα και ο ανδρας θα υπακουση θα κανει αυτο που θελει η γυναικα,γιαυτο και τα σημερινα ελληνοπουλα εχουν διχασμενη ταυτοτητα,δεν ξερουν τον ρολο τους οταν η μανα ειναι αυτη που χτυπαει το χερι στο τραπεζη...Το βλεπουμε καθημερινα σε γνωστους μας,σε συγγενεις,στα σηριαλ της τηλεορασης...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ γιατι αρπαχτηκες τυπε δεν πιστευω να θες τις 25αρες για παρτι σου?μη με απογοητευεις και εχεις και μορτικο ονομα.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εσυ γιατι αρπαχτηκες τυπε δεν πιστευω να θες τις 25αρες για παρτι σου?μη με απογοητευεις και εχεις και μορτικο ονομα.

Εγώ φιλαράκο είμαι Βαγγέλας και όχι Βαγγελιώ..Μου τη σπάει ρε αδερφέ το δούλεμα..Εδώ είναι δικός μας χώρος να μιλήσουμε για τα δικά μας για πουτάνες και για ότι μας καπνίσει..Οι γυναίκες τι ρόλο βαράνε δηλαδή;Μόνο να spammaroun?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τι ζηλευεις μωρη ? βαρεθηκες το πλαστικο πραγμα και θες κρεατινο ?

αντε κανε χαρουλες γτ την κανω γτ εχω αλλεργια στους μαλακες  :birdman: :birdman: :birdman: ....

αψου ! αψου ! αψου  :pipa2:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τι ζηλευεις μωρη ? βαρεθηκες το πλαστικο πραγμα και θες κρεατινο ?

αντε κανε χαρουλες γτ την κανω γτ εχω αλλεργια στους μαλακες  :birdman: :birdman: :birdman: ....

αψου ! αψου ! αψου  :pipa2:

Και γω έχω αλλεργία στις πάστα φλώρες..Και το πλαστικό που λες συο χει κάνει αλλεργία και η κατάχρησή του.Γιατί το αληθινό με τη σκατόφατσά σου δεν θα το δεις για πολύ καιρό..Ακούς πούτσα και σου ρχεται στο μυαλό η ρήση Once upon a time...

Αντε γεια ξυλόκοτα!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ φιλαράκο είμαι Βαγγέλας και όχι Βαγγελιώ..Μου τη σπάει ρε αδερφέ το δούλεμα..Εδώ είναι δικός μας χώρος να μιλήσουμε για τα δικά μας για πουτάνες και για ότι μας καπνίσει..Οι γυναίκες τι ρόλο βαράνε δηλαδή;Μόνο να spammaroun?
μην εισαι ρατσιστης τυπε,ειναι ελευθερος χωρος,οποιος γουσταρει ερχεται και κανει χαβαλε.αλωστε ολο το σαιτ ενας τεραστιος χαβαλες ειναι.παρτο στην πλακα και μην χαλιεσαι.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μου αρεσει που ολοι ξερετε και απο μια περιπτωση...λογικο ειναι...στηη σημερινη ελληνικη οικογενια το χερι στο τραπεζι το χτυπαει η γυναικα και ο ανδρας θα υπακουση θα κανει αυτο που θελει η γυναικα,γιαυτο και τα σημερινα ελληνοπουλα εχουν διχασμενη ταυτοτητα,δεν ξερουν τον ρολο τους οταν η μανα ειναι αυτη που χτυπαει το χερι στο τραπεζη...Το βλεπουμε καθημερινα σε γνωστους μας,σε συγγενεις,στα σηριαλ της τηλεορασης...

Είναι η πικρή αλήθεια. Στις νέες οικογένειες κυρίως συνηθίζεται πλέον να έχουν την τελευταία κουβέντα οι γυναίκες και βλέπεις πολλούς που παλιότερα παρίσταναν τους μάγκες να έχουν μπει στο καβούκι τους.. Προσωπικά πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να δείχνεις αδυναμίες σε γυναίκες, να μην σου παίρνουν τον αέρα που λέμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αλληλοσεβασμός και όλα τα σχετικά που προυποθέτει ένας δεσμός, απλά αν αφήσεις την γκόμενα να κάνει κουμάντο έχεις καταστραφεί κατά 95%. Είναι και θέμα φύσης στην τελική άσχετα που πολλοί πλέον έχουν βάλλει το μουνί σε βάθρο.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Είναι η πικρή αλήθεια. Στις νέες οικογένειες κυρίως συνηθίζεται πλέον να έχουν την τελευταία κουβέντα οι γυναίκες και βλέπεις πολλούς που παλιότερα παρίσταναν τους μάγκες να έχουν μπει στο καβούκι τους.. Προσωπικά πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να δείχνεις αδυναμίες σε γυναίκες, να μην σου παίρνουν τον αέρα που λέμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αλληλοσεβασμός και όλα τα σχετικά που προυποθέτει ένας δεσμός, απλά αν αφήσεις την γκόμενα να κάνει κουμάντο έχεις καταστραφεί κατά 95%. Είναι και θέμα φύσης στην τελική άσχετα που πολλοί πλέον έχουν βάλλει το μουνί σε βάθρο.

συμφωνο μαζι σου. πρεπει να υπαρχει μια ισοροπια στην σχεση
αλλα παντα το πανω χερι πρεπει να το εχει ο αντρας αν το παρει
η γυναικα την γαμισες.

Επισκέπτης
Ε όχι και ξεφτίλα! Όχι και ξεφτίλα!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Είναι πολύ καβλωτικό,να στις βρέχει η γκόμενά σου.... :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε όχι και ξεφτίλα! Όχι και ξεφτίλα!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Είναι πολύ καβλωτικό,να στις βρέχει η γκόμενά σου.... :birdman:

Υποθετω οταν μιλαμε για σεξ....οπως και το αναποδο....οταν μιλαμε να σε πλακωνει επειδη τσακωθηκατε ας πουμε ή επειδη μπηκες με βρωμικα παπουτσια ειναι πρωτοτυπο αν μη τι αλλω :P

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Σημερα εμενα με πεταξα κατω απο το κρεβατι γιατι δεν ξυπναγα με τιποτα.
κομια φορα μου πεταει και κανενα βαζο
οταν κοιμαμαι ομως γιατι ξυπνιος δεν τολμαει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σημερα εμενα με πεταξα κατω απο το κρεβατι γιατι δεν ξυπναγα με τιποτα.
κομια φορα μου πεταει και κανενα βαζο
οταν κοιμαμαι ομως γιατι ξυπνιος δεν τολμαει

χοντρουλα εσυ εισαι ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom