Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το ξύλο μέσα σε μία οικογένεια δηλώνει ότι είναι διαλυμένη ουσιαστικά.. Αυτό βέβαια σε περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι το θύμα..

Δηλαδη αν ειναι ο αντρας το θυμα η οικογενεια δεν ειναι διαλυμενη? Συνεχιζει να υφισταται?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το ξύλο μέσα σε μία οικογένεια δηλώνει ότι είναι διαλυμένη ουσιαστικά.. Αυτό βέβαια σε περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι το θύμα.. Τώρα να τρώει ξύλο ο άντρας είναι μεγάλη ξεφτίλα εννοείται και το θεωρώ απαράδεκτο. Μόνο οι κρυφόπουστες είναι τόσο ψυχολογικά αδύναμες ώστε να κάθονται να τρώνε ξύλο από θυληκά!

Οι κρυφόπουστες;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι και οι μαμώθρεφτοι,αυτοί που τους σέρνει η μάνα με θειάδες και λοιπό σόι να τους παντρέψουν με κάποια "προκωμένη", :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
είχα πάει σε ένα φιλο μου επίσκεψη. Η γειτόνισα του 150 kg και λιγα σου βάζω και ο άντρας 50 kg με το ζόρι ο φουκαράς. Φώναζε συνέχεια Διαμαντί!!!!!!  και είχαμε κλάσει στο γέλιο. Γενικά δεν τα ακουγες όλα αλλα μια συνεχησς μιρλα έπαιζε απο την χοντή. Ε ρε μάγκες  μια φάση πως κοιτάζω στην αυλή τους και τον έχει πιάσει από το λαιμό και τον έσφιγγε. Τον παρατάει σε μια φάση και ούρλιαζε Χτικιοοοοοοο!!!!! μου εχεις φάει την ζωή και τέτοια!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα που το σκέφτομαι τον λυπάμαι λιγο

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Αραγε να ζεί ο Διαμαντής?  :'(

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αραγε να ζεί ο Διαμαντής?  :'(

Έτσι που κατάντησε καλύτερα να πάρει το δίκανο και να ρίξει μια στη χοντρή και μια στον εαυτό του...Καλά απορώ που βλέπω κάτι λεπτούς τσίου τσίου με κάτι μπόγους 100 και βάλε κιλά...Πως σμίγουν και πως ανέχονται να χουν χοντρές εφ όρου ζωής;;;

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Έτσι που κατάντησε καλύτερα να πάρει το δίκανο και να ρίξει μια στη χοντρή και μια στον εαυτό του...Καλά απορώ που βλέπω κάτι λεπτούς τσίου τσίου με κάτι μπόγους 100 και βάλε κιλά...Πως σμίγουν και πως ανέχονται να χουν χοντρές εφ όρου ζωής;;;
Το σκηνικό με έναν τυπά που τον εφαγε η γκομενα που είχε στην αμερικη το θυμάστε? Επεσε απο πάνω η χοντρή σε έναν τσακωμό και τον έσκασε. Σαν τους ελέφαντες  :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε στην χοντρή ειναι ολο του ζουμί!!! Πιστεψε με!!!
Ειναι το ρίσκο μεταξύ ζωής και θανάτου που κάνει τις αισθήσεις να εκτοξεύονται!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Το σκηνικό με έναν τυπά που τον εφαγε η γκομενα που είχε στην αμερικη το θυμάστε? Επεσε απο πάνω η χοντρή σε έναν τσακωμό και τον έσκασε. Σαν τους ελέφαντες  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ένας που κάτω από την πολυκατοικία που μένω σύχναζε στο ΠΡΟΠΟ και έπαιζε όλο το μεροκάματο στο ΚΙΝΟ και πήγα να παίξω ένα ΛΟΤΤΟ και έκανε ντου η γυναίκα του...Θυμάμαι ντου σε στυλ Γαρδέλη στα Τσακάλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Του τράβηξε ένα hook που έφυγε ο μαλάκας με την καρέκλα...Πήγε ο πράκτορας να την απομακρύνει και έφαγε και αυτός τις ψιλές του..Το κορυφαίο άρπαξε τον καλόγερο και κοπάνησε μια γερή τον άντρα της..Εγώ είχα χεστεί και όπου φύγει φύγει..Μετά όμως που το σκεφτόμουν έριχνα το γέλιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ένας που κάτω από την πολυκατοικία που μένω σύχναζε στο ΠΡΟΠΟ και έπαιζε όλο το μεροκάματο στο ΚΙΝΟ και πήγα να παίξω ένα ΛΟΤΤΟ και έκανε ντου η γυναίκα του...Θυμάμαι ντου σε στυλ Γαρδέλη στα Τσακάλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Του τράβηξε ένα hook που έφυγε ο μαλάκας με την καρέκλα...Πήγε ο πράκτορας να την απομακρύνει και έφαγε και αυτός τις ψιλές του..Το κορυφαίο άρπαξε τον καλόγερο και κοπάνησε μια γερή τον άντρα της..Εγώ είχα χεστεί και όπου φύγει φύγει..Μετά όμως που το σκεφτόμουν έριχνα το γέλιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: ξεχασα να βάλω τα γέλια πριν  :2funny: :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
To άλλο που θυμάμαι ο ορισμός του σπίτι μπουρδέλο..

Ήταν οικογένεια (τρόπος του λεγειν) στο διπλανό διμέρισμα και έδερνε η γυναίκα τον άντρα και ο γιος έκανε το διαιτητή!!Αυτοί φωνάζαν και ο μικρός (κάπου στα 15) έλεγε ρίχτου δώσε!!!Και όλο μαλακίες έλεγε στη μάνα του για να δέρνει τον πατέρα του..Η μόνωση ανύπαρκτη οπότε δεν κάνεις κόπο να ακούσεις τι λένε..Λέει ο μικρός "Μαμά σε είπε ο μπαμπάς πουτάνα!!" και εκείνη τα κανε ρημαδιό και έλεγε ο φουκαράς "Ψέματα λέει ο σπιούνος!!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρεται πριν μήνες είχα αναφερθεί σε περιστατικό από την οικογένεια φίλου μου που ο πατέρας του έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του.Ξανακουσα περιστατικό παρόμοιο πρόσφατα και σκέφτομαι πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που να κάθεται να τις τρώει;;Τι ανθρωπάκια χωρίς αξιοπρέπεια;;Εσείς τι πιστεύετε,είναι το ότι αγαπάνε τόσο πολύ που τα ανέχονται όλα ή παραείναι μαλάκες;;Πείτε αν θέλετε περιστατικά που τυχον έχετε ακούσει να κάνουμε χαβαλε.
Εντομεταξύ κατι τέτοιοι τύποι έξω απο το σπίτι τους στο παίζουν και καλά ότι είμαι ο άντρας ο βαρβάτος.ΕΊχαμε έναν τέτοιο τύπο στη δουλειά με τον οποίο κατάλαβα τι έπαιζε μόλις πήγα σπίτι του μια μέρα.Μπροστά στη γυναίκα του ήταν σα βρεγμένη γάτα!τουμπεκί ψιλοκομμένο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
αλλοjavascript:void(0); στόρι. Πρώην κολιτος μου ειχε μια γκόμενα και απο δυνατό επιχειρματία τον είχε κανει να τρεχει στις τράπεζες για δάνεια κλπ Η κακιά μουνάρα που είχε εκτος τον άλλων τον ειχε σαπακιάσει στο ξύλο. τι γρατζουνιες στο λαιμό.. τι δαγκωματα στα χέρια τον είχε ξεφτιλίσει. Η παρνηθα δευτερο σπίτι (ηταν και πρίν τζογαδόρος) Με το που πούλησε και το τελευταίο οικόπεδο ενα μήνα μετά μην είδατε τον Παναη!!  :2funny: :2funny:
Ο συγκεκριμένος με είχε  κράξει επειδή ψώνιζα γυναίκες  :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
To άλλο που θυμάμαι ο ορισμός του σπίτι μπουρδέλο..

Ήταν οικογένεια (τρόπος του λεγειν) στο διπλανό διμέρισμα και έδερνε η γυναίκα τον άντρα και ο γιος έκανε το διαιτητή!!Αυτοί φωνάζαν και ο μικρός (κάπου στα 15) έλεγε ρίχτου δώσε!!!Και όλο μαλακίες έλεγε στη μάνα του για να δέρνει τον πατέρα του..Η μόνωση ανύπαρκτη οπότε δεν κάνεις κόπο να ακούσεις τι λένε..Λέει ο μικρός "Μαμά σε είπε ο μπαμπάς πουτάνα!!" και εκείνη τα κανε ρημαδιό και έλεγε ο φουκαράς "Ψέματα λέει ο σπιούνος!!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εντομεταξύ κατι τέτοιοι τύποι έξω απο το σπίτι τους στο παίζουν και καλά ότι είμαι ο άντρας ο βαρβάτος.ΕΊχαμε έναν τέτοιο τύπο στη δουλειά με τον οποίο κατάλαβα τι έπαιζε μόλις πήγα σπίτι του μια μέρα.Μπροστά στη γυναίκα του ήταν σα βρεγμένη γάτα!τουμπεκί ψιλοκομμένο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ειδικά αυτούς που λένε συνέχεια ότι να τον είχα μπροστά μου να τον ξεσκίσω..Εγώ δε μασάω!!..Ότι εγώ ξέρω kickboxing...Ότι δε σηκώνω πολλά πολλά και είμαι τρελός..και άλλα τέτοια.Ουδείς ατρόμητος και ουδείς τόσο αιμοβορος..

Και γω έχω κάνει 4 πολεμικές τέχνες από παιδί επειδή αγαπάω αυτά τα σπορ.Πάλι δε σημαίνει όμως ότι κάποιος αν έχει το δίκιο του ή αν σπαστει τρελά δεν μπορεί να με πλακώσει.Και το ξύλο σε σοβαρή κοινωνία πρέπει να ναι τελευταίο..Όμως όλοι όσοι μιλάνε για ξύλο και κάνουν μαγκιές από κάποιον ή μάλλον από κάποια τον πίνουν πανυγηρικά..Γιατί η όλη κουβέντα χωρίς πράξεις δειχνει ότι κρυφό τους αποθημένο είναι κάποια μέρα να δείρουν κάποιον..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι κρυφόπουστες;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι και οι μαμώθρεφτοι,αυτοί που τους σέρνει η μάνα με θειάδες και λοιπό σόι να τους παντρέψουν με κάποια "προκωμένη", :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε φυσικά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες.. Κρυφόπουστες, μαμάκηδες, τυπάκια που ακούν για μπουρδέλο και αλλάζουν 50 χρώματα είναι απλά υποψήφιες για τέτοια σκινικά ομάδες.

Εγώ θυμάμαι μία περίπτωση που μου είχε αναφέρει παλιά ο πατέρας μου στο χωριό από όπου κατάγεται ήταν μια φακλάνα η οποία ξυλοφόρτωνε τον φουκαρά τον μικροκαμωμμένο τον άντρα της. Αυτή φορούσε τα παντελόνια. χαχα. Θυμάμαι συγκεκριμένα όταν ετρωγαν και πήγαινε να πάρει ο άνθρωπος κανα μεγάλο κομμάτι αυτή άπλωνε το χέριτης και του σκαζε σκαμπίλι στο χέρι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom