Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γυρνα λιγακι για να γουσταρεις με τα χαλικια (γαρμπιλι το ορθοτερον...)....

πωπω οταν μιλας και δοκιμα αναβω λεμε....μιλα μου μπαμπινιωτικα να γουστασρωωωωωωωω

ετσιιιι με την αρμυρααααααα (αυτο ειναι απο αλλου αλλα δεν πειραζει)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ριχτου νιτσα μη φοβασαι!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
πωπω οταν μιλας και δοκιμα αναβω λεμε....μιλα μου μπαμπινιωτικα να γουστασρωωωωωωωω

ετσιιιι με την αρμυρααααααα (αυτο ειναι απο αλλου αλλα δεν πειραζει)

Καλα θα περασουμε ....καλα......
Κατσε να βγαλω τον χιτωνα πρωτα........

ριχτου νιτσα μη φοβασαι!!!

Δωσε και μενα μπαρμπα-νιτσα......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα θα περασουμε ....καλα......
Κατσε να βγαλω τον χιτωνα πρωτα........

Δωσε και μενα μπαρμπα-νιτσα......

μπαρμπαρια και και τουνεσι ρε....μου θυμιζεις μια μεσηλικη κυρια που εβλεπα την αρρωστη εγγονη της (μωρο το εγγονι) και οποτε πηγαινα ελεγε....ηρθε η θειααα....στειλε φιλακι στη θεια.....κοιτα τι εφερε η θεια.....θειαφιιιιιιι

υ.γ. φορας χιτωνα? να βγαλω τα λατεξ περιμενε....να ταιριαζουμε εποχικως....εκτος αν θες να βαλεις εσυ την αντιασφυξιογονα μασκα :P :P
να οργανωθουμε παιδια να οργανωθουμεεεεε

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
μπαρμπαρια και και τουνεσι ρε....μου θυμιζεις μια μεσηλικη κυρια που εβλεπα την αρρωστη εγγονη της (μωρο το εγγονι) και οποτε πηγαινα ελεγε....ηρθε η θειααα....στειλε φιλακι στη θεια.....κοιτα τι εφερε η θεια.....θειαφιιιιιιι

υ.γ. φορας χιτωνα? να βγαλω τα λατεξ περιμενε....να ταιριαζουμε εποχικως....εκτος αν θες να βαλεις εσυ την αντιασφυξιογονα μασκα :P :P
να οργανωθουμε παιδια να οργανωθουμεεεεε

Καλα ρε γιατρεσα μην ξυγιεσαι ροδακινο.........

5 4 3 2 1 ................ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναψτε τα φωτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν ειμαι γιατρεσα :P

λοιπον στο τελος θα κανουμε καταμετρηση....ποσες δωσαμε και ποσες φαγαμε :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ταυρομαχια του θανατου και καλα....????   ;) ;) ;)

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!

θα το κανουμε οπως στο φεστιβαλ της παμπλονα.....τρεις θα κατεβασουν τα βρακια τους (θα κανουν τους ταυρους)....μολις τους ξεκλειδωσεις απο την τουαλετα (μπορει να συμμετεχει και το τραβελι με την οδοντογλυφιδα στο στομα) θα αρχισουν να τρεχουν μανιωδως....οι υπολοιποι θα τρεχουν να τους αποφυγουν (θα κανουν τα βληματα που συμμετεχουν στο φεστιβαλ)....οποιον πετυχει ο ταυρος την εκατσε οπως εχουμε δει πολλακις στις ειδησεις :cheesy: :cheesy:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
θα το κανουμε οπως στο φεστιβαλ της παμπλονα.....τρεις θα κατεβασουν τα βρακια τους (θα κανουν τους ταυρους)....μολις τους ξεκλειδωσεις απο την τουαλετα (μπορει να συμμετεχει και το τραβελι με την οδοντογλυφιδα στο στομα) θα αρχισουν να τρεχουν μανιωδως....οι υπολοιποι θα τρεχουν να τους αποφυγουν (θα κανουν τα βληματα που συμμετεχουν στο φεστιβαλ)....οποιον πετυχει ο ταυρος την εκατσε οπως εχουμε δει πολλακις στις ειδησεις :cheesy: :cheesy:

Καλα εσυ που να τρεχεις με τις γοβες στα σκαμμενα.......????????????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ψιτ....να σου πω??? μια τα μηχανολογικα....μια τα ηλεκτρολογικα.....σου μοιαζω για "Εξατμισεις Θεοφιλος"??? οι γνωσεις μου εχουν ενα οριο...και μεχρι στιγμης καλα παμε....αλλα αμα αρχισουμε τα φωτοβολταϊκα θα το χασω :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ψιτ....να σου πω??? μια τα μηχανολογικα....μια τα ηλεκτρολογικα.....σου μοιαζω για "Εξατμισεις Θεοφιλος"??? οι γνωσεις μου εχουν ενα οριο...και μεχρι στιγμης καλα παμε....αλλα αμα αρχισουμε τα φωτοβολταϊκα θα το χασω :2funny:

Καλα μαρσαρω και την κανω...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ηρθε η ωρα να καλυνηχτισω γιατι καλη η παρεα σας αλλα βρωμαν τα ποδια σας και επισης αυριο θα με απολυσουν γιατι δε θα ξυπναω :2funny:

επιφυλασσομαι.....χαχαχαχα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ηρθε η ωρα να καλυνηχτισω γιατι καλη η παρεα σας αλλα βρωμαν τα ποδια σας και επισης αυριο θα με απολυσουν γιατι δε θα ξυπναω :2funny:

επιφυλασσομαι.....χαχαχαχα

Καληνυχτα και το παπλωμα γαρμπιλι........
Ει ωπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom