Νέα

Άνδρες που τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους!!Μεγάλη ξεφτίλα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
καλα δεν πειραζει.....εχω επιμονη.......τουλαχιστον να διαβασουν κανα αρθρο να ξεστραβωθουν.....γεμισαμε ελληναρες αντρακλες με παπαρια και εγωισμους και αξιοπρεπειες....ρε ουστ.....α ρε πανουση.....εεεεελλλληνααααα νεοελλληηηνννααααα...... :rockon: :rockon: :rockon:
Ηξερα πως εισαι ποιοτικια και κατα βάθος δικιά μας...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Men Are From Mars, Women Are From Venus.
Δε χρειάζομαι τίποτα άλλο, έχω πετάξει όλα τα υπόλοιπα βιβλία  :2funny: :2funny:

Σε αυτο το σημειο θα κανω αποκαλυψη.....

[move]ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ[/move]

URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαίρεται πριν μήνες είχα αναφερθεί σε περιστατικό από την οικογένεια φίλου μου που ο πατέρας του έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του.Ξανακουσα περιστατικό παρόμοιο πρόσφατα και σκέφτομαι πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που να κάθεται να τις τρώει;;Τι ανθρωπάκια χωρίς αξιοπρέπεια;;Εσείς τι πιστεύετε,είναι το ότι αγαπάνε τόσο πολύ που τα ανέχονται όλα ή παραείναι μαλάκες;;Πείτε αν θέλετε περιστατικά που τυχον έχετε ακούσει να κάνουμε χαβαλε.

δικε μου ηξερα ατομο που εφαγε ξυλο απτη γυναικα του και την αδερφη της επειδη νομιζανε οτι εκρυβε λεφτα,αυτος ειναι 1,60 50κιλα και η γυναικα του 1,60 130 κιλα,μιλαμε για πολυ ξυλο,μαυρισμεα ματια και ετσι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δικε μου ηξερα ατομο που εφαγε ξυλο απτη γυναικα του και την αδερφη της επειδη νομιζανε οτι εκρυβε λεφτα,αυτος ειναι 1,60 50κιλα και η γυναικα του 1,60 130 κιλα,μιλαμε για πολυ ξυλο,μαυρισμεα ματια και ετσι
Του τα πήρανε τελικά τα λεφτά;

Υ.Γ. Ασθενές φύλο και μαλακίες...  :rolleyes:

Επισκέπτης

Η κουνιάδα κατηγορία 110+ κι αυτή?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η κουνιάδα κατηγορία 110+ κι αυτή?

ναι ρε ετσι ελεγε
και η κορη του γυρω στα 100 ηταν :2funny:
ανθρωπακι που θεου,την μερα δουλευε σε αποθηκη,και το βραδυ ειχε 3κυκλο και γυρναγε στην αθηνα και μαζευε σαβουρες να τις παει για πουλημα
μια φορα μας ελεγε πηγε να γαμησει την χοντρη απο κωλο κα που ριξε φαπα που εφυγε κατω απτο κρεβατι
:2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Έχεις φωτογραφίες απο τον γάμο? :grin:

Επισκέπτης
ναι ρε ετσι ελεγε
ανθρωπακι που θεου,την μερα δουλευε σε αποθηκη,και το βραδυ ειχε 3κυκλο και γυρναγε στην αθηνα και μαζευε σαβουρες να τις παει για πουλημα
μια φορα μας ελεγε πηγε να γαμησει την χοντρη απο κωλο κα που ριξε φαπα που εφυγε κατω απτο κρεβατι

Είχε πάρει και προβολέα να βρει την τρύπα?

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε ετσι ελεγε

Ήταν τόσο χοντρή δηλαδή που για να την πηδήξει έπρεπε να την κυλίσει στο αλεύρι να βρει την τρύπα!!!Που για να την γαμήσει πρέπει να της βαράει τα καπούλια με ρακέτα για να ανοίξουν,που η σχολικη΄της φωτογραφία ήταν από ελικόπτερο..

Απορώ αν είναι μια σταλιά πως δεν χάθηκε μέσα να τον ψάχνει η Νικολούλη.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εαν εχει μαλακο χερακι δεν πειραζει .

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ναι ρε ετσι ελεγε
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom