το ξυλο ποναει αλλα περναει το κερατο ομως...
Το ξυλο ειναι μαλακια.....
Οσο για το κερατο ας προσεχε αυτος που το φαγε......
το ξυλο ποναει αλλα περναει το κερατο ομως...
Ααα, κάθεσαι κι εσύ να σε δέρνουν όταν κερατώνεις;το ξυλο ποναει αλλα περναει το κερατο ομως...
Ηξερα πως εισαι ποιοτικια και κατα βάθος δικιά μας...καλα δεν πειραζει.....εχω επιμονη.......τουλαχιστον να διαβασουν κανα αρθρο να ξεστραβωθουν.....γεμισαμε ελληναρες αντρακλες με παπαρια και εγωισμους και αξιοπρεπειες....ρε ουστ.....α ρε πανουση.....εεεεελλλληνααααα νεοελλληηηνννααααα......
Men Are From Mars, Women Are From Venus.
Δε χρειάζομαι τίποτα άλλο, έχω πετάξει όλα τα υπόλοιπα βιβλία
Ηξερα πως εισαι ποιοτικια και κατα βάθος δικιά μας...
Έλα ντε (που θα λεγε και ο Τζιμακος)αφου οπου βρεθω κι οπου σταθω φροντιζω να δειχνω τα προσοντα μου.....πως σου ξεφυγα?
Χαίρεται πριν μήνες είχα αναφερθεί σε περιστατικό από την οικογένεια φίλου μου που ο πατέρας του έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του.Ξανακουσα περιστατικό παρόμοιο πρόσφατα και σκέφτομαι πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που να κάθεται να τις τρώει;;Τι ανθρωπάκια χωρίς αξιοπρέπεια;;Εσείς τι πιστεύετε,είναι το ότι αγαπάνε τόσο πολύ που τα ανέχονται όλα ή παραείναι μαλάκες;;Πείτε αν θέλετε περιστατικά που τυχον έχετε ακούσει να κάνουμε χαβαλε.
Του τα πήρανε τελικά τα λεφτά;δικε μου ηξερα ατομο που εφαγε ξυλο απτη γυναικα του και την αδερφη της επειδη νομιζανε οτι εκρυβε λεφτα,αυτος ειναι 1,60 50κιλα και η γυναικα του 1,60 130 κιλα,μιλαμε για πολυ ξυλο,μαυρισμεα ματια και ετσι
δικε μου ηξερα ατομο που εφαγε ξυλο απτη γυναικα του και την αδερφη της επειδη νομιζανε οτι εκρυβε λεφτα,αυτος ειναι 1,60 50κιλα και η γυναικα του 1,60 130 κιλα,μιλαμε για πολυ ξυλο,μαυρισμεα ματια και ετσι
Η κουνιάδα κατηγορία 110+ κι αυτή?
Του τα πήρανε τελικά τα λεφτά;
Υ.Γ. Ασθενές φύλο και μαλακίες...
Έχεις φωτογραφίες απο τον γάμο?δικε μου ηξερα ατομο που εφαγε ξυλο απτη γυναικα του και την αδερφη της επειδη νομιζανε οτι εκρυβε λεφτα,αυτος ειναι 1,60 50κιλα και η γυναικα του 1,60 130 κιλα,μιλαμε για πολυ ξυλο,μαυρισμεα ματια και ετσι
ναι ρε ετσι ελεγε
και η κορη του γυρω στα 100 ηταν
ανθρωπακι που θεου,την μερα δουλευε σε αποθηκη,και το βραδυ ειχε 3κυκλο και γυρναγε στην αθηνα και μαζευε σαβουρες να τις παει για πουλημα
μια φορα μας ελεγε πηγε να γαμησει την χοντρη απο κωλο κα που ριξε φαπα που εφυγε κατω απτο κρεβατι
Είχε πάρει και προβολέα να βρει την τρύπα?
φως στο τουνελ
Γλιτωσε ο φουκαράς με μια φάπα.
Θα έπεφτε ολόκληρος μέσα στο τούνελ!
ναι ρε ετσι ελεγε
ανθρωπακι που θεου,την μερα δουλευε σε αποθηκη,και το βραδυ ειχε 3κυκλο και γυρναγε στην αθηνα και μαζευε σαβουρες να τις παει για πουλημα
μια φορα μας ελεγε πηγε να γαμησει την χοντρη απο κωλο κα που ριξε φαπα που εφυγε κατω απτο κρεβατι
εγω του το ειχα πει
να την προσεχεις την χοντρη
θαχεις μπλεξιματα
ναι ρε ετσι ελεγε