Νέα

Αναζητώ ανοιχτόμυαλη ώριμη γυναίκα για σχέση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, με τη σύντροφο έχουμε κάνει πολλά τρελλά, αλλά λόγω υγείας έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται. Στην πράξη είμαι μόνος και αναζητώ γυναίκα ώριμη, απελευθερωμένη, με επίπεδο, για σχέση και "παιχνίδια". Αν γνωρίζετε κάποια που να ενδιαφέρεται για (ανοιχτή)σχέση τέτοιου είδους, χωρίς μικροαστικές αγκυλώσεις, θα ήθελα να τη γνωρίσω. Ξέρω, σπανίζουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, με τη σύντροφο έχουμε κάνει πολλά τρελλά, αλλά λόγω υγείας έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται. Στην πράξη είμαι μόνος και αναζητώ γυναίκα ώριμη, απελευθερωμένη, με επίπεδο, για σχέση και "παιχνίδια". Αν γνωρίζετε κάποια που να ενδιαφέρεται για (ανοιχτή)σχέση τέτοιου είδους, χωρίς μικροαστικές αγκυλώσεις, θα ήθελα να τη γνωρίσω. Ξέρω, σπανίζουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

:idiot: :headbang:

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Σιγουρα ετοιμασου θα γνωρισεις μπολικες.Παρελαση θα κανουν διπλα σου.Και μετα μολις ξυπνησεις γυρνα και το μαξιλαρι και ξανακοιμησου.Ε ρε μαλακια που σε δερνει σαββατιατικα

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
τι λογους υγειας εννοεις;
εχει εμμηνοπαυση και δεν καυλωνει;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε η αγγελια σου ανετα συναγωνιζεται εκεινου που ζητα να του χαρισουν παλια παιχνιδια!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Το Θέλεις και ξυρισμένο;

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Αυτό είναι κυριακάτικο θέμα αύριο έπρεπε να το ανοίξεις

OP
OP
E

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Καλά, συναγωνιστές, μην βαράτε όλοι μαζί. Λέμε, αν τύχει να ξέρετε καμιά... Είπαμε σπανίζουν, αλλά το ίδιο και οι κερδισμένοι στα λαχεία. Αλλά κάποιοι κερδίζουν...
:-)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τυπε οταν λες ωριμη, για τι ηλικια μιλας;

Εσυ τι ηλικια εχεις;

Απο λεφτα πως εισαι; Θα μπορει η γυναικα να περναει καλα μαζι σου ή δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να τη γυριζεις;

Εχω μερικες διαθεσιμες αλλα θα πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα πριν τους μιλησω.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Εσυ τι ηλικια εχεις;

Απο λεφτα πως εισαι; Θα μπορει η γυναικα να περναει καλα μαζι σου ή δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να τη γυριζεις;

Εχω μερικες διαθεσιμες αλλα θα πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα πριν τους μιλησω.

Ξέχασες την ερώτηση που ακολουθεί.

1. Απο λεφτά πώς είσαι;

2. Είσαι διατεθειμένος να τα χαλάσεις ;

Η μιζέρια δεν έχει πάντα αντιστρόφως γραμμική σχέση με το εισόδημα. Μπορείς να έχεις πολλά και να είσαι πάλι μίζερος.

Είσαι καλά Χρήστο;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ξέχασες την ερώτηση που ακολουθεί.

1. Απο λεφτά πώς είσαι;

2. Είσαι διατεθειμένος να τα χαλάσεις ;

Η μιζέρια δεν έχει πάντα αντιστρόφως γραμμική σχέση με το εισόδημα. Μπορείς να έχεις πολλά και να είσαι πάλι μίζερος.

Είσαι καλά Χρήστο;

Σωστα τα οσα εγραψες φιλε.

Οχι, αλλα στα αρχιδια μου.

Ετσι και αλλιως, το μονο που εχει αξια ειναι να κανεις τη πλακα σου τη καθε στιγμη. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες, αυτο καταλαβα.

:hi: :hi: :hi:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

Εσυ τι ηλικια εχεις;

τυπε με τοσο μεγαλη επιτυχια που εχεις στις γυναικες ο μονος τυπος που μπορει να συγκριθει μαζι σου ειναι o sakis rouvas    :S :S :S

tenor.gif

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

τυπε στο μπου δεν παιζουν μουνετα    :S :S :S
το μονο που μπορεις να βρεις ειναι δροσεροι τυποι οπως ο ντοπας και οι κλωνοι του οπως ο πενταγιωτης    :effemine: :gay: :S :S :S
επισης τυπε παιζουν τυποι οπως ο πιπαλεκος που ρουφαει ψωλες τραβελων και ο λιλας    :S :S :S

xc.gif

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Ο ανθρωπος που αναφερεις, ειναι καλος ανθρωπος και σωστος οικογενειαρχης τυπε.

Καλο ειναι να τον αφησουμε ησυχο τον ανθρωπο σε αυτα που κανει και να μη μπλεκουμε ανθρωπους στη κουβεντα μας.

:hi:

τυπε που το ξερεις οτι ειναι οικογενειαρχης,τον γνωριζεις προσωπικα;    :think: :S :S :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οχι τυπε δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο. Απο τα οσα δειχνουν τα μιντια ακουω και βλεπω οτι ειναι σωστος οικογενειαρχης.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom