Συναγωνιστές, με τη σύντροφο έχουμε κάνει πολλά τρελλά, αλλά λόγω υγείας έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται. Στην πράξη είμαι μόνος και αναζητώ γυναίκα ώριμη, απελευθερωμένη, με επίπεδο, για σχέση και "παιχνίδια". Αν γνωρίζετε κάποια που να ενδιαφέρεται για (ανοιχτή)σχέση τέτοιου είδους, χωρίς μικροαστικές αγκυλώσεις, θα ήθελα να τη γνωρίσω. Ξέρω, σπανίζουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητώ ανοιχτόμυαλη ώριμη γυναίκα για σχέση...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Συναγωνιστές, με τη σύντροφο έχουμε κάνει πολλά τρελλά, αλλά λόγω υγείας έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται. Στην πράξη είμαι μόνος και αναζητώ γυναίκα ώριμη, απελευθερωμένη, με επίπεδο, για σχέση και "παιχνίδια". Αν γνωρίζετε κάποια που να ενδιαφέρεται για (ανοιχτή)σχέση τέτοιου είδους, χωρίς μικροαστικές αγκυλώσεις, θα ήθελα να τη γνωρίσω. Ξέρω, σπανίζουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
peoplayer41
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2019
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Σιγουρα ετοιμασου θα γνωρισεις μπολικες.Παρελαση θα κανουν διπλα σου.Και μετα μολις ξυπνησεις γυρνα και το μαξιλαρι και ξανακοιμησου.Ε ρε μαλακια που σε δερνει σαββατιατικα
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε η αγγελια σου ανετα συναγωνιζεται εκεινου που ζητα να του χαρισουν παλια παιχνιδια!
anthimos93
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
Αυτό είναι κυριακάτικο θέμα αύριο έπρεπε να το ανοίξεις
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τυπε οταν λες ωριμη, για τι ηλικια μιλας;
Εσυ τι ηλικια εχεις;
Απο λεφτα πως εισαι; Θα μπορει η γυναικα να περναει καλα μαζι σου ή δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να τη γυριζεις;
Εχω μερικες διαθεσιμες αλλα θα πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα πριν τους μιλησω.
θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
τι λογους υγειας εννοεις;
εχει εμμηνοπαυση και δεν καυλωνει;
Mαλλον τρυπησε και ξεφουσκωσε
ΣωστόςΑυτό είναι κυριακάτικο θέμα αύριο έπρεπε να το ανοίξεις
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Αυτό είναι κυριακάτικο θέμα αύριο έπρεπε να το ανοίξεις
Tυπε, η καθε ημερα ειναι μια ημερα γιορτης.
Δεν ειναι μονο η Κυριακη ημερα γιορτης.
Εσυ τι ηλικια εχεις;
Απο λεφτα πως εισαι; Θα μπορει η γυναικα να περναει καλα μαζι σου ή δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να τη γυριζεις;
Εχω μερικες διαθεσιμες αλλα θα πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα πριν τους μιλησω.
Ξέχασες την ερώτηση που ακολουθεί.
1. Απο λεφτά πώς είσαι;
2. Είσαι διατεθειμένος να τα χαλάσεις ;
Η μιζέρια δεν έχει πάντα αντιστρόφως γραμμική σχέση με το εισόδημα. Μπορείς να έχεις πολλά και να είσαι πάλι μίζερος.
Είσαι καλά Χρήστο;
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ξέχασες την ερώτηση που ακολουθεί.
1. Απο λεφτά πώς είσαι;
2. Είσαι διατεθειμένος να τα χαλάσεις ;
Η μιζέρια δεν έχει πάντα αντιστρόφως γραμμική σχέση με το εισόδημα. Μπορείς να έχεις πολλά και να είσαι πάλι μίζερος.
Είσαι καλά Χρήστο;
Σωστα τα οσα εγραψες φιλε.
Οχι, αλλα στα αρχιδια μου.
Ετσι και αλλιως, το μονο που εχει αξια ειναι να κανεις τη πλακα σου τη καθε στιγμη. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες, αυτο καταλαβα.
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Εσυ τι ηλικια εχεις;
τυπε με τοσο μεγαλη επιτυχια που εχεις στις γυναικες ο μονος τυπος που μπορει να συγκριθει μαζι σου ειναι o sakis rouvas :S :S :S
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
τυπε στο μπου δεν παιζουν μουνετα :S :S :S
το μονο που μπορεις να βρεις ειναι δροσεροι τυποι οπως ο ντοπας και οι κλωνοι του οπως ο πενταγιωτης :S :S :S
επισης τυπε παιζουν τυποι οπως ο πιπαλεκος που ρουφαει ψωλες τραβελων και ο λιλας :S :S :S
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Ο ανθρωπος που αναφερεις, ειναι καλος ανθρωπος και σωστος οικογενειαρχης τυπε.
Καλο ειναι να τον αφησουμε ησυχο τον ανθρωπο σε αυτα που κανει και να μη μπλεκουμε ανθρωπους στη κουβεντα μας.
τυπε που το ξερεις οτι ειναι οικογενειαρχης,τον γνωριζεις προσωπικα; :S :S :S
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Οχι τυπε δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο. Απο τα οσα δειχνουν τα μιντια ακουω και βλεπω οτι ειναι σωστος οικογενειαρχης.
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Οχι τυπε δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο. Απο τα οσα δειχνουν τα μιντια ακουω και βλεπω οτι ειναι σωστος οικογενειαρχης.
τυπε πρεπει να εχεις ματια με ακτινες Χ :S :S :S
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
τυπε πρεπει να εχεις ματια με ακτινες Χ :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις