txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
τυπε πρεπει να εχεις ματια με ακτινες Χ :S :S :S
τυπε πρεπει να εχεις ματια με ακτινες Χ :S :S :S
ετσι ακριβως!Οχι, αλλα στα αρχιδια μου.
Ετσι και αλλιως, το μονο που εχει αξια ειναι να κανεις τη πλακα σου τη καθε στιγμη. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες, αυτο καταλαβα.
τυπε που το ξερεις οτι ειναι οικογενειαρχης,τον γνωριζεις προσωπικα; :S :S :S
Σωστα τα οσα εγραψες φιλε.
Οχι, αλλα στα αρχιδια μου.
Ετσι και αλλιως, το μονο που εχει αξια ειναι να κανεις τη πλακα σου τη καθε στιγμη. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες, αυτο καταλαβα.
Ασε φιλαράκο, αν δεν έχεις λεφτά δεν παίζει κάτι, ούτε σε νέα ούτε σε μεγαλύτερη ούτε σε ανοικτόμυαλη ούτε σε στενόμυαλη. Το χρημα είναι το παν και απαξ και το έχεις βρίσκεις ότι θέλεις.Συναγωνιστές, καλό το χιούμορ σας και το εκτιμώ. Για να πληροφορήσω εσάς που ρωτάτε, δυστυχώς είμαι γέρος και δεν περνάει η μπογιά μου πλέον στις νέες ηλικίες (κάποια στιγμή συμβαίνει αυτό...). Γι' αυτό ζητάω ώριμη (50-70) που να έχει όμως τη διάθεση για παιχνίδια, αφού κι εγώ κρατάω ακόμη. Δεν είμαι λεφτάς, αλλά σε μια μέση κατάσταση. Εξαρτάται από το τι περιμένει από τον γκόμενο. Αν θέλει να "φτιαχτεί" δεν θα μπορέσω, αλλά μιά λογική περιποίηση παίζει. Αν προσβλέπει μόνο σε οικονομικά οφέλη δεν θα μ' ενδιάφερε (ακόμα κι αν ήμουν λεφτάς). Πουτάνες και νέες βρίσκω ό,τι ώρα θέλω!
Απο λεφτα πως εισαι; Θα μπορει η γυναικα να περναει καλα μαζι σου ή δεν θα εχεις τη δυνατοτητα να τη γυριζεις;
Εχω μερικες διαθεσιμες αλλα θα πρεπει να ξερω καποια βασικα πραγματα πριν τους μιλησω.
Το ίδιο ισχύει και για σένα. Κοίτα να ψαρέψεις κανένα πελάτη για το μαγαζί σου κι αν παίζεις τζόγο να προσέχεις τη Marathonbet. Όταν όμως τα έγραφα στο θρεντ μου πετάχτηκες να πεις τις εξυπνάδες σου κι εσύ.
Συναγωνιστές, με τη σύντροφο έχουμε κάνει πολλά τρελλά, αλλά λόγω υγείας έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται. Στην πράξη είμαι μόνος και αναζητώ γυναίκα ώριμη, απελευθερωμένη, με επίπεδο, για σχέση και "παιχνίδια". Αν γνωρίζετε κάποια που να ενδιαφέρεται για (ανοιχτή)σχέση τέτοιου είδους, χωρίς μικροαστικές αγκυλώσεις, θα ήθελα να τη γνωρίσω. Ξέρω, σπανίζουν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...