Νέα

αναζητηση βιβλιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMITRIS12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 395
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMITRIS12

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια παιδια. Ξερετε μηπως πως λεγεται ενα βιβλιο που νομιζω ειναι Ρωσσου λογοτεχνη (δεν ειμαι σιγουρος) και νομιζω λεει για μια μαγισσα που ερωτευτηκε εναν μελετητη (και αυτο δεν ειμαι σιγουρος) και στο τελος για να αποδειξει την αγαπη της πηγε σε μια εκλησσια (ή χωριο) και της σκοτωσανε βαρβαρα ενω ηξερε πως αμα πηγαινε θα πεθαινε?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Να σαι καλά χρήσιμο θρεντ....

Και γω αναζητώ ένα βιβλίο

Ο μάυρος κύκνος ο αντίκτυπος του εξαιρετικά απρόβλεπτου - Νασσιμ Νικολας Ταλεμπ - Εκδόσεις Φερενίκη

http://[URL unfurl="true"]www.biblionet.gr/images/covers/b159677.jpg[/img[/URL]]

όποιος το έχει μεταχειρισμένο/καινούργιο θα το θελα πάντως... Εψαξα σε 3 βιβλιοπωλεία + εκδοτη και είναι έξαντλημενο άφαντο γαμω το φελέκι μ μέσα!

cheers !!!

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.197
Πόντοι
2.456
Να σαι καλά χρήσιμο θρεντ....

Και γω αναζητώ ένα βιβλίο

Ο μάυρος κύκνος ο αντίκτυπος του εξαιρετικά απρόβλεπτου - Νασσιμ Νικολας Ταλεμπ - Εκδόσεις Φερενίκη

http://[URL unfurl="true"]www.biblionet.gr/images/covers/b159677.jpg[/img[/URL]]

όποιος το έχει μεταχειρισμένο/καινούργιο θα το θελα πάντως... Εψαξα σε 3 βιβλιοπωλεία + εκδοτη και είναι έξαντλημενο άφαντο γαμω το φελέκι μ μέσα!

cheers !!!

[/quote]

Φιλος το βιβλιο υπαρχει στα Αγγλικα σε ολα τα βιβλιοπωλεια αλυσιδες 8-9 ευρω
Επισης εχει διανεμηθει με την Ημερησια οποτες μπορεις να το αναζητησεις και απο το αρχειο τυπου κανα 3ευρω παραπανω απο την τιμη της φημεριδας

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Δημήτρη ίσως ψάχνεις το βιβλίο ''Ο μαιτρ και η Μαργαρίτα'' του Μπουλγκάκοβ. 

OP
OP
D

DIMITRIS12

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δημήτρη ίσως ψάχνεις το βιβλίο ''Ο μαιτρ και η Μαργαρίτα'' του Μπουλγκάκοβ. 

Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο... Γιατι οπως μου το ειχαν πει δεν εδωσαν εμφαση σε αλλα στοιχεια (πχ περι αλληγοριας κτλ) Ασε που δεν μου ειχαν πει αυτον τον τιτλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom