όντας νέο μέλος σχετικά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα της ιστοσελίδας, αλλά είμαι στη διάθεση σας.
ύστερα από αρκετό ψάξιμο για sugar babe, σε διάφορες ιστοσελίδες κατέληξα σε μια. Εγγράφεσαι δωρεάν και για να διαβάσεις/μιλήσεις πρέπει να πληρώσεις περίπου 67 ευρώ μηνιαίως αν θυμάμαι καλά.
Δεν έχω την οικονομική άνεση για sugar daddy, και ακόμη και να την είχα δεν θα με άφηνα να παρασυρθώ στην 'έρημο του πραγματικού'. Ο κύριος λόγος, ήταν πως με ιντρίγκαρε η όλη διαδικασία.
Να αναφέρω πως στην ιστοσελίδα υπάρχουν όντως πραγματικές ελληνίδες και ελάχιστες βίζιτες.
Η πρώτη μου επαφή ήταν με μια classy φοιτήτρια εξ Αθηνών. Πραγματικά διαβασμένη, συζητούσαμε για ώρες για foucault, nietzsche, Τέχνη και έπαιζε το ρόλο της όπως ακριβώς είχε περιγράψει. Στην λυπυτερή τώρα, ζητούσε 3.000-5.000 μηνιαίως με μίνιμουμ 1 φορά συνάντηση την εβδομάδα. Αποκλειστική.
Επόμενη εμπειρία, με μια 28something. Τελείως διαφορετικό arrangement-συμφωνία. Πρώτο ραντεβού να γνωριστούμε να δούμε αν υπάρχει χημεία. Βγήκαμε (παρένθεση=είμαι παντρεμένος) και ήταν απολύτως GFE experience. Στη τελική 100-150 το μήνα και σε χαλαρό πλαίσιο.
Αυτά εν ολίγοις και με λόγο με ειρμό