dragon_andre@freemail.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπαρχει καποια κοπελα απο εδω που θα ενδιαφεροταν για μια συνοδεια σε ενα Swinger Club?
υπαρχει καποια κοπελα απο εδω που θα ενδιαφεροταν για μια συνοδεια σε ενα Swinger Club?
κερδισες.τι χρωσταω?Στοιχηματιζω πως θες να πας στο νιρβάνα
δεν ειπα εγω για τσαμπα.....Να στοιχηματίσω κι εγώ πως δεν είχες καμία πρόταση;
Είναι διότι ξέχασες την μαγική φράση "Με το αζημείωτο!" ;)
εδω μεσα ειμαστε τιγκα στις κοπελες τυπευπαρχει καποια κοπελα απο εδω που θα ενδιαφεροταν για μια συνοδεια σε ενα Swinger Club?
εδω μεσα ειμαστε τιγκα στις κοπελες τυπε
Λεs ναναι τοσο προχω οι γυναικεs που ειναι εδω???Δύσκολο αυτό που ζητάς....αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Οι γυναίκες είναι απρόβλεπτες! ;)
ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.βολτα θα παμε,θα πιουμε τα ποτα μας,θα χαζεψουμε λιγο το εργο που γινεται και αυτο ηταν....Λεs ναναι τοσο προχω οι γυναικεs που ειναι εδω???
Με την πρωτη κατευθειαν και σε.........σουιγκερ κλαμπ???
Να το δω κι αυτο...
ποιος ειναι αυτος ο κυριος?και πως μπορει να με βοηθησει???παρε τον λιλα να τελειωνεις μωρε αδελφακι μου
Δεν διαφωνω......ομωs το θεμα δεν ειναι το να πεισειs εμενα που στο κατω-κατω δεν θαμαι, αλλα την οποια υποψηφια κοπελαενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.βολτα θα παμε,θα πιουμε τα ποτα μας,θα χαζεψουμε λιγο το εργο που γινεται και αυτο ηταν....
ποιος ειναι αυτος ο κυριος?και πως μπορει να με βοηθησει???
είναι δύσκολο να βρείς κορίτσι που να ψήνεται να πάει εγώ που ρώτησα φίλες μου γιατί ψήνομαι να πάω έστω μια φορα να δω τι πεζή αλλα καμια δε δέχτηκε