Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
μωρη? :SEδώ δεν έχουν 5ε να βάλουν κάρτα μωρή , σιγά μη τα αγοράζουν ...
μωρη? :SEδώ δεν έχουν 5ε να βάλουν κάρτα μωρή , σιγά μη τα αγοράζουν ...
για βαλε τι φορας εσυρε καμενοι..
παρουσιαζετε ντυσιμο απο ηθοποιους που δεν εχετε ουτε το 0.1 % της περιουσιας τους..
μου μαθατε και απο ντυσιμο..
Ελατε να σας ντυσω εγω λιγο κλαριν.. ;)
Αυτό είναι σταυρωτό αρχίζει δειλά δειλά να ξανά είναι στην μόδα . αν και προσωπικά τα απεχθάνομαι . :S
το στρατοδικειο τον απήλλαξε διοτι σύμφωνα με τον στρατιωτικο κανονισμό "ο αξιωματικός της ΑΜ οφείλει να είναι καταλλήλως ενδεδυμένος δια το αθλημα εις το οποίο πρόκειται να επιδοθεί"
Αυτό είναι σταυρωτό αρχίζει δειλά δειλά να ξανά είναι στην μόδα . αν και προσωπικά τα απεχθάνομαι . :S
Εμένα το γούστο μου είναι μονόπετο με ένα κουμπί δυο σκισίματα ανοιχτή ραπερτούρα με διαφορετικό χρώμα η τελευταία κομποτρyπα καναβάτσο φυσικά . μελτόνι στον γιακά όχι ύφασμα και παρμένη σκολατούρα.
ραπερτούρα = το τελιωμα στου μανικου εκει που ειναι τα κουμπιατυπε μου αυτα περνανε με απλη αντιβιωση;
ραπερτούρα = το τελιωμα στου μανικου εκει που ειναι τα κουμπια
καναβατσο = ενυσχιτικο για να στεκει το σακακι πιο καλα
μελτονι = υλικο που μπαινει δτο πισω μερος του γιακα
σκολατουρα = η μασχαλη
;)
χιουμορακι κανουμε αγαπητε. λογω δουλειας ειμαι αναγκασμενος να ντυνομαι ετσι τις καθημερινες. σαν ταμενος δηλαδη.ραπερτούρα = το τελιωμα στου μανικου εκει που ειναι τα κουμπια
καναβατσο = ενυσχιτικο για να στεκει το σακακι πιο καλα
μελτονι = υλικο που μπαινει δτο πισω μερος του γιακα
σκολατουρα = η μασχαλη
;)
πατερ δεν φορατε ρασα;χιουμορακι κανουμε αγαπητε. λογω δουλειας ειμαι αναγκασμενος να ντυνομαι ετσι τις καθημερινες. σαν ταμενος δηλαδη.
τοσο που σε γαμους κλπ παω με τζινακια τι σερτ και φουτερακια.
εμποραςραφτης εισαι φιλε
λουστρος;εμπορας