Νέα

Αναζήτηση καλού ράφτη με εμπειρία στα κοστούμια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johniexxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 443
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επειδή οι μπαχαλάκηδες αρχιζουν να διαβρώνουν το θρεντ επικίνδυνα, αρχίζω να ποστάρω αληθινές, real, pure εικόvες αληθινού ανδρικού ντυσίματος:
Με την ευκαιρία θα λέω και ποιο μέλος του φόρουμ μου θυμίζει
redmanftw

x1315333467.9517875.additional.01.large.jpg.pagespeed.ic.Z2aCdcMZCg.jpg

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες επειδη ζω μεσα στην επιχειρηματικοτητα μια μαρκα θα σας πω και απο κει και περα φοραται οτι γουσταρετε...ERMENEGILDO ZEGNA !!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επειδή οι μπαχαλάκηδες αρχιζουν να διαβρώνουν το θρεντ επικίνδυνα, αρχίζω να ποστάρω αληθινές, real, pure εικόπες αληθινού ανδρικού ντυσίματος:
Με την ευκαιρία θα λέω και ποιο μέλος του φόρουμ μου θυμίζει
redmanftw

το κλαρινομαλακι του σταμ εχει τυπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.627
Πόντοι
12.756
Μαγκες επειδη ζω μεσα στην επιχειρηματικοτητα μια μαρκα θα σας πω και απο κει και περα φοραται οτι γουσταρετε...ERMENEGILDO ZEGNA !!!!!!!!!!!!

για πες και καμια λεπτομερια ρε τυπε

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι να σας πω ρε μαγκες πιστευω πω ειναι τα καλυτερα κουστουμια...Οχι golden boy δεν ειμαι αλλα επαιρνα καθε χρονο και ενα κουστουμι περιπου και εχω δεκα τωρα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
τι να σας πω ρε μαγκες πιστευω πω ειναι τα καλυτερα κουστουμια...Οχι golden boy δεν ειμαι αλλα επαιρνα καθε χρονο και ενα κουστουμι περιπου και εχω δεκα τωρα.

E βέβαια κάθε χρονο πουλουσες και κατι τυπε και τα κανες κουστουμια
μια τα ασημικα
την αλλη τις πιατελες
τις λιρες κλπ...  :sunglasses:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε ρε boy ετσι ειναι αυτα.......απλα απο τις πωλησεις τιποτα δεν εκανα κουστουμια να ξερεις....τα κουστουμια τα εκανα με το καθε μηνα να μαζευω ενα κατοσταρικο στην ακρη και παντα τα αγοραζα με τρελες εκπτωσεις απο το castel romano στην Ρωμη.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αλλα και με μπρακουλιας βολευεστε.........χαχαχαχαχα!!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ε ρε boy ετσι ειναι αυτα.......απλα απο τις πωλησεις τιποτα δεν εκανα κουστουμια να ξερεις....τα κουστουμια τα εκανα με το καθε μηνα να μαζευω ενα κατοσταρικο στην ακρη και παντα τα αγοραζα με τρελες εκπτωσεις απο το castel romano στην Ρωμη.

καλα ξηγηθηκες τυπε, δεν το πα για κακο  :sunglasses:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Τα έχεις φορέσει ποτέ τουλάχιστον ή από κοινωνική ζωή είμαστε κάτω του μηδενός;

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτόν από έναν γνωστό μου. Βέβαια τα κουστούμια του είναι ακριβά, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
suits 1

3. Το μαύρο κοστούμι είναι για κηδείες και τα Όσκαρ. Τα σωστά χρώματα κοστουμιού για δουλειά και για έξοδο είναι μπλε, γκρι, καφέ στις διάφορες αποχρώσεις τους.
Το μαύρο πάει με όλα τα χρώματα.Το καφέ με τα σκατά και τους γέρους

6. Οι εξωτερικές τσέπες έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα. Αν αγοράσετε κοστούμι και είναι ραμμένες, μην τις ανοίξετε και ποτέ μα ποτέ μην τις γεμίζετε με κινητά, κλειδιά και λοιπά αξεσουάρ. Μπορείτε να τα κρατήσετε στα χέρια σας ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την τσάντα της συνοδού σας.
Οι εξωτερικές τσέπες είναι για να βάζεις τις καπότες.Αν τις δώσεις στη συνοδό σου θα έχεις μουρμούρα!!!
Εγώ πάντως εκτός από τις καπότες βάζω και τις καρτούλες που δίνω στα γκομενάκια.Ο κύριος ας τις έχει ραμμένες,εγώ τις ξήλωσα.

7. Φαρδιά πέτα, φαρδιά γραβάτα. Στενά πέτα, στενή γραβάτα. Έτσι απλά.

Ένας μπάρμπας μου,ράφτης επί 50 χρόνια με παρουσία και σε πασαρέλες του εξωτερικού (τα κοστούμια του,δεν έκανε το μοντέλο) μου είχε πει να παίρνω γραβάτα που να μη μοιάζει με σαλιάρα μωρού,ούτε με λιγαδούρα ναύτη.Ανάλογα το πλάτος του θώρακα παίρνεις και τη γραβάτα.Και αφού την έχεις φορέσει και είναι στο ύψος της ζώνης στο παντελόνι,το υπόλοιπο που περισσεύει το βάζεις από πίσω στη θηλιά που έχει.Αν δεν έχει,μια χρυσή καρφίτσα κάνει τη δουλειά ωραία...Για πέτα και πιάσε δε μου είχε πει...

11. Κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί καλοντυμένος όταν φοράει φτηνό παπούτσι – Oscar Wilde
Και τα μυτερά,καθώς και τα ημιάρβυλλα αφήστε τα για τους γελοίους.

13. Αγαπήστε το μαντηλάκι σας στο πέτο χωρίς φόβο, αρκεί να μην είναι ασορτί με τη γραβάτα. Παίξτε με συμπληρωματικά χρώματα.
Βάλτε κι ένα γαρύφαλο,μπριγιαντίνι στα μαλλιά και θα είστε ίδιος ο Σταυρίδης...Μαντήλι τον 21ο Αιώνα;Μάλλον ο τύπος πάσχει από Αλτσχάιμερ...

Το κοστούμι πρέπει να το φοράς και όχι να σε φοράει.Αν έχεις περιττά κιλά,πρώτα χάσ'τα και μετά φόρα κοστούμι.Αν η γραβάτα φτάνει πάνω από τον αφαλό,βάλε φόρμα γυμναστικής καλύτερα..
Και μην εμφανιστεί κανείς με κοστούμι πουά σαν του Μέσι.Θα μοιάζει με ψαρόνι!!!

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
@Bet_Rantanplan

Μερικές ερωτήσεις

1. Πόσα είναι τα περιττά κιλά?
2. Τι επάγγελμα γραφεις στις κάρτες? Εγώ βάζω δύο " Αγρονόμος - Αστροναύτης". Κι όποιο πιάσει. Κερνάω λικέρ "Parfait d' amour"
3. Το "Κοίτα κουστουμιά ο σακάτης" το έχεις ακούσει?
4. Το μαντήλι το κουβαλάω για να σκουπίζω τα δάκρυα της γκόμενας, όταν την αφήσω ( αυτό δεν είναι ερώτηση.)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Ο Μπόντ με την αθάνατη Remington 1100:
http://[URL unfurl="true"]www.imfdb.org/images/thumb/a/ac/Tb-shotgun4.jpg/800px-Tb-shotgun4.jpg[/img[/URL]]

Ο Μπόντ με δίκανο και άψογο κυνηγετικό tweed σακάκι εγγλέζικο:
[img]http://mimg.ugo.com/201103/1/2/8/176821/cuts/moonraker-bond-shoots-guy-out-of-tree_786_poster.jpg

και στην τελευταία με το άψογο anderson wheeler:
anderson-wheeler-skyfall-edition-james-bond-gund-elephant-rifle.jpg

bond-shooting-anderson-wheeler-rifle.jpg
το δικανο ειναι υποχρεωτικο στο σετ λακη ή μπορω να παρω μονο το σακακι????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.movpins.com/big/MV5BMTU1NzMzNjU4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTUyNjczNw/still-of-robert-redford-in-the-great-gatsby-%281974%29-large-picture.jpg[/img[/URL]]

[img]http://31.media.tumblr.com/dde73f10a4639a51b60ef5595795d7f9/tumblr_mkrfg2TBSD1riu85ho1_400.jpg

02-rex-harrisson-theredlist.jpg

when-the-film-the-great-gatsby-was-being-developed-by-writer-francis-ford-coppola-and-director-jack-clayton-1974.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom