Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
exo parei magkes ego sto amsterdam Kineza ante geia ..isos to kalytero mouni pou exo parei .me 50 e
από το Καζακστάν είναι αυτή και απλά τα γραφεία της παρουσιάζουν σαν Κινέζες και Ιαπωνέζες.....Στουρνάρη 63 3ος μασάζ κάποια άντζελα κινέζα κάνει μασάζ ααλά δεν ξέρω αν προσφέρει φουλ προγραμμα, αν κάποιος ξέρει ας γράψει
από το Καζακστάν είναι αυτή και απλά τα γραφεία της παρουσιάζουν σαν Κινέζες και Ιαπωνέζες.....
λίγα είναι τα Κινεζάκια που το κάνουν εδώ στην Ελλάδα και αυτά είναι πολύ πριβέ και με πολύ καλό κονέ....
δεν ξέρω αν ήταν αυτή αλλά απλά μην σας παραμυθιάζουν τα γραφεία και οι τσατσάδες.... για Κινέζες..αυτη ειναι που ηταν καλλιροης 85??
κάθονται και τρώνε το παραμύθι από τα γραφεία....... και της τσατσάδες.....[size=15pt]ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙΝΕΖΑ Ή ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΑ...
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ...[/size]
το εχουμε ψαξει πολλακις... ολοι οι απανταχου ταυλανδοπληκτοι..
στην καλυτερη να ειναι καζακστανη... αυτο που θα βρειτε....
κάθονται και τρώνε το παραμύθι από τα γραφεία....... και της τσατσάδες.....
παντως μια που ηταν στη βριλησσου περισυ ηταν απο καζακσταν (μου το ειχε πει και η ιδια)
καλο γαμησακι την ειχα παρει και σε ξενοδοχειο και ηταν πυραυλος
υπάρχουν κάτι πολύ λίγες αλλά μιλάμε πρέπει να έχεις πολύ καλό κονέ για να σου έρθει.......φαντασου να πετυχεις καθαροαιμη ασιατισσα... αλλα που τετοια τυχη εδω στο ελλαντα...
φαντασου να πετυχεις καθαροαιμη ασιατισσα... αλλα που τετοια τυχη εδω στο ελλαντα...
ελα ντε...
παντως στο λονδινο ειναι πολυ ευκολο να φας κινεζικο εν εχεις φραγκα
δε θα ξεχασω ενα κινεζακι που ειχα φαει πριν 2,5 χρονια....παπαπαπα