wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
εγωη ροουζ τοτε ποια ειναι?
εγωη ροουζ τοτε ποια ειναι?
εγω.....εκανα κλωνο να την πεσω στον αλεξ με απωτερο σκοπο να τον φωτογραφησω γυμνοη ροουζ τοτε ποια ειναι?
εγω.....εκανα κλωνο να την πεσω στον αλεξ με απωτερο σκοπο να τον φωτογραφησω γυμνο
ουτε ο αχαχουχας δεν ειχε τοσο σατανικο σχεδιο οταν ειχε φτιαξει την αγγελικουλα τυπεεγω.....εκανα κλωνο να την πεσω στον αλεξ με απωτερο σκοπο να τον φωτογραφησω γυμνο
ουτε ο αχαχουχας δεν ειχε τοσο σατανικο σχεδιο οταν ειχε φτιαξει την αγγελικουλα τυπε
ειμαι σε καλο δρομο τυπε.....την αλλη βδομαδα θα τον εχω στο θρεντ ΧΧΧ φωτος απο γκομενες μας....ουτε ο αχαχουχας δεν ειχε τοσο σατανικο σχεδιο οταν ειχε φτιαξει την αγγελικουλα τυπε
τυπε γραψε στη υπογραφη σου την μερα και ωρα οπως οταν ηταν να ανακοινωσει τις προβλεψεις του για τις εκλογες ο αλεξειμαι σε καλο δρομο τυπε.....την αλλη βδομαδα θα τον εχω στο θρεντ ΧΧΧ φωτος απο γκομενες μας....
Αυτα μονο σε εκλεκτούς.βαλε κ καμια φοτο τοτε χρυσο μου
μπουτι η στηθος σου βαλε;Αυτα μονο σε εκλεκτούς.
Αυτα μονο σε εκλεκτούς.
μωρο μου :-* :-* :-*Αυτα μονο σε εκλεκτούς.
μπουτι η στηθος σου βαλε;
Βλεπεις καρδιά μου, εχουν πρασινισει απο τη ζηλια τουςμωρο μου :-* :-* :-*
Βλεπεις καρδιά μου, εχουν πρασινισει απο τη ζηλια τους
Κωστακη ασχολησου με τη Μαρκέλλα και ασε τα μεγαλα παιδια να ενεργουν οπως νομιζουν...απο κοντα την ειδες ?
Κωστακη ασχολησου με τη Μαρκέλλα και ασε τα μεγαλα παιδια να ενεργουν οπως νομιζουν...
καλα μαν εγω για καλο στο ειπα για να προσεχεις
Τι να προσεξω τύπε?
Θα γεμισουμε βατραχιαΒλεπεις καρδιά μου, εχουν πρασινισει απο τη ζηλια τους