life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εμ ο εναs βρωμαει και ο αλλοs ζεχνει........Και 66 να ψαχνειs παλι δεν θα βρειs .....εγω ψαχνω απο 6 χρονια και πανω ;)
Γυναικεs
Εμ ο εναs βρωμαει και ο αλλοs ζεχνει........Και 66 να ψαχνειs παλι δεν θα βρειs .....εγω ψαχνω απο 6 χρονια και πανω ;)
εγω ψαχνω απο 6 χρονια και πανω ;)
εγω ψαχνω απο 6 χρονια και πανω ;)
πανω απο 6 ετη αγαμιας ρε λαιφΕμ ο εναs βρωμαει και ο αλλοs ζεχνει........Και 66 να ψαχνειs παλι δεν θα βρειs .....
Γυναικεs
πανω απο 6 ετη αγαμιας ρε λαιφ
Μα κι εσυ......Τσιπραs........Ολο οχι οχι οχιπανω απο 6 ετη αγαμιας ρε λαιφ
Μα κι εσυ......Τσιπραs........Ολο οχι οχι οχι
Πεs και κανα ναι....Ριξε λιγο νερο στο μοχιτο σου
θα τους κανω αγωγη μετα για κλοπη που λενε και τα παιδια και θα παρω τον "γενικο αστικο" δικηγοροΜα κι εσυ......Τσιπραs........Ολο οχι οχι οχι
Πεs και κανα ναι....Ριξε λιγο νερο στο μοχιτο σου
Δεν θα κερδισειs τιποτα , ασε που θα πληρωσειs ενα σκασμο λεφτα σε δικηγοροσημα, χωρια που θα αναγκαστειs να κατσειs του Αλεξη για δωρεαν εκπροσωπηση...Ποτανα κενωνια[tube8][/tube8]θα τους κανω αγωγη μετα για κλοπη που λενε και τα παιδια και θα παρω τον "γενικο αστικο" δικηγορο
Δεν θα κερδισειs τιποτα , ασε που θα πληρωσειs ενα σκασμο λεφτα σε δικηγοροσημα, χωρια που θα αναγκαστειs να κατσειs του Αλεξη για δωρεαν εκπροσωπηση...Ποτανα κενωνια
τον αυτο σου να λυπασαι που εχεις καταντησει ετσι...οντως να μιλας γιαθεματα που ξερεις οπως οι πουτσες. τα υπολοιπα δεν τα σχολιάζω γιατι σε λυπαμαι
ξυδιτον αυτο σου να λυπασαι που εχεις καταντησει ετσι...
να μαθεις να ακους τη αποψη του αλλου κι ας μην συμφωνεις...εγω δεν το παιξα ξερολας κι ουτε ειρωνευτηκα αντι του να επιχειρματολογησω
στα τρια ποστ ημουν λογικος και σαφης νομιζω...τωρα εσυ αν τα λαμβανεις στραβα και ψαχνεσαι για μανουρα προβλημα σου, δεν θα σ ακολουθησω....
και τα περι πουτσας που αναφερα ειναι απ ενα πρσφατο θρεντ που διαβασα που ειχες ανοιξει παλιοτερα.... αλλα εισαι μεσ τη τσιτα τελευταια κι αρπαζεσαι με το παραμικρο (γιατι αραγε?)....
τεσπα... αυτα...
νατη παλι
η φωτο δικια σου?
ναι, αλλα συντηρητικο μαγιο...ως ελευθεριακης ιδεολογιας (βλ. αναρχοπλυμενη) την περιμενα πιοωραιο ποπουδακι φαινεται να εχει
Τι ??? Απ το ιντερνετ ειναι........ωραιο ποπουδακι φαινεται να εχει
μας το χαλασες τωρα >Τι ??? Απ το ιντερνετ ειναι........
Να βγαλω μια δικια μου σαν Ορλαντηs Μπλουμηs????
Τι ??? Απ το ιντερνετ ειναι........
Να βγαλω μια δικια μου σαν Ορλαντηs Μπλουμηs????
Λοιπον..........η αληθεια ειναι πωs ειναι γκομεναρα υπερσεξουαλικη που αν δεν ειχε θρησκευτικο κολημα θα ηταν βιζιτουτυπε πες μας μιας και εισαι παλιος...ειναι φακλανα γκομενα?
Λοιπον..........η αληθεια ειναι πωs ειναι γκομεναρα υπερσεξουαλικη που αν δεν ειχε θρησκευτικο κολημα θα ηταν βιζιτου
Αλλωστε εχει εκφρασει πολλακιs την επιθυμια τηs για τσιμπουκια αεροπορικου στυλ
Αλλα σεβομαστε τιs πεποιθησειs του αλλου