ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Για μια κτηνοβασια καλο ειναι αυτο...αλλα εγω πρωτιμω κατι σε πιο σε μιλφ και λιγοτερο σε hulk
Οχι ρε φιλε μη μου χαλας τη φαντασιωση....δεν παιζει να ειναι ολλες τοσο ''ομορφες''...καπου θα υπαρχει μια και για μενα
Για μια κτηνοβασια καλο ειναι αυτο...
Μη πιανεσαι απο τις λεξεις
Απο τον κώλο φιλαράκι και ασαλιωτα!!!Εγω παντος δε ξερω τι λετε εσεις,αλλα παντα ηθελα να μια διακστινα...απο αυτες που φωναζουν και ειναι αμειληκτες....
Απο τον κώλο φιλαράκι και ασαλιωτα!!!
α εσυ είσαι περιπτωση και γω καθομαι και απανταωΛοιπών μίας και αναφέρθηκαν αρκετοί στο τι έγραψα, πως και γιατί, σπεύσανε να κοροϊδέψουν και να υποστηρίξουν τον/ την erinal, που «γνωρίζει», σαν ποτέ η ιδιότητα του δικηγόρου να αποτελούσε εγγύηση γνώσεων, θα προσπαθήσω να το κλείσω το θέμα.
Κατ’αρχήν κλοπή είναι η αφαίρεση ξένου (ολικά ή εν μέρει) κινητού πράγματος από την κατοχή του άλλου με σκοπό την ιδιοποίηση.
Αυτό μίας και κάποιος δεν κατάλαβε ότι όταν είπα Γενικό Αστικό ναι εννοούσα τις «Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου» και πρέπει να του τα γράφουμε αναλυτικά. Βλέπεις ο ίδιος ξέχασες τον σκοπό ιδιοποίησης όταν αναφέρθηκε στην κλοπή που είναι και ένα από τα βασικά ζητούμενα.
Όπως και να έχει, πράγματι η λογική της τάνας είναι να εκφοβίσει τον θεματοθέτη ώστε να του αποσπάσει το ποσό που ζητάει. Αυτό συναντιέται αρκετά πιο συχνά από όσο πιστεύεται, από τάνες, ερωμένες και πολλές άλλες, οι οποίες πατάνε στο φόβο του θύματος να γίνει γνωστό στο ευρύτερο του κοινωνικό κύκλο τι και πως το έκανε, και στην πράξη αποδίδει αρκετές φορές οπότε μην το γελοιοποιείται κατευθείαν. Τώρα προφανώς από την στιγμή που (α) φτάνει στο σημείο να εκβιάσει κάποιον για μικροποσά, προφανώς και δεν θα φοβηθεί να πει ψέματα για να επιτύχει τους στόχους της, ακόμη και ναι γιατί όχι ενώπιον δικαστηρίου.
(ΕΔΩ να τονίσω ότι μιλάμε θεωρητικά, υπάρχει περίπτωση να πέσεις και σε τέτοιο άτομο).
ΑΜΑ λοιπών ένα δικαστήριο πειστεί ότι υπήρξε κλοπή σε τέτοια περίπτωση, απίθανο αλλά έχουν βγει και χειρότερες αποφάσεις κατά καιρούς, η τάνα συνεχίζοντας τα τροπάριο της, γιατί να μην ισχυριστεί ότι για παράδειγμα τις έκλεψε ποσό πολύ μεγαλύτερο. Όσο μεγάλο κρίνει η ίδια ότι μπορεί να το τραβήξει. Ο Stardust μια χαρά το κατάλαβε αν και δηλώνει μη νομικός.
Να κλείσω λέγοντας ότι καλό είναι να μην αναφέρεστε σε «κοτσάνες» που λέει ο άλλος, με τρόπο όπως μου μίλησε ο/ η erinal, γιατί δεν ξέρεις κάθε φορά ποιος βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο.
Επίσης όσο αφορά τους νομικούς / δικηγόρους του site, αναρωτιούνται γιατί δεν τους σέβεται ο κόσμος κλπ. κλπ. η κλασσική συζήτηση που κάνουν όλοι οι δικηγόροι, όταν έχεις αντιδράσεις του στυλ «ο βλάξ, χαχαχαχαχαχαχα κλπ », και δεν παρουσιάζεις ένα (α) προφίλ, ναι δεν πρόκειται να σε σεβαστούν και οι υπόλοιποι.
αντε μαρη φασιστο, τραμουντανιτσα και σε ειχα για πιο ανεκτικη
δεν εσπευσα να δικαιολογησω κανεναν, την αποψη μου ειπα....που νομιζω οτι δεν ηταν παραλογη (δεν μιλησα ως νομικος ;)), αν θες μου λες που το παραλογο οσον αφορα για αυτα ειπα για το πως το σκεφτηκε η τανα και τον απειλησε με μηνυση? αλλα και οσον αφορα το κομματι της δικης που στην τελικη ειπα οτι δεν θα παει για 100 ευρω, και οτι η δικη θα αφορα κλοπη και οχι χρψστουμενα που εγραψες εσυ στο παραδειγμα σου
και στη τελικη αμα σ αρεσει (η αποψη μου) , θηλυκε ματλοκ, απ δω και περα θα μιλαω σε θεματα μονο με πουτσες που σ αρεσουν κιολας
οντως να μιλας γιαθεματα που ξερεις οπως οι πουτσες. τα υπολοιπα δεν τα σχολιάζω γιατι σε λυπαμαι
οχι τυπε αυτες τι χειριζονται τα παιδια εδω μαζι με τα νομικα που παιζουν στα δαχτυλα.ξερεις απο πουτσες ?
οχι τυπε αυτες τι χειριζονται τα παιδια εδω μαζι με τα νομικα που παιζουν στα δαχτυλα.
στο προφιλ σου, αλλα λες ομως... ;)οχι τυπε αυτες τι χειριζονται τα παιδια εδω μαζι με τα νομικα που παιζουν στα δαχτυλα.
στο προφιλ μου λεω οτι μου αρεσουν δεν λεω οτι ξερω ;)στο προφιλ σου, αλλα λες ομως... ;)
ψοφας μωρη λυσσαρα, αλλα τι να κανουμε που εισαι σαν αναπωδο γαμωτο....στο προφιλ μου λεω οτι μου αρεσουν δεν λεω οτι ξερω ;)
στο προφιλ μου λεω οτι μου αρεσουν δεν λεω οτι ξερω ;)
ψοφας μωρη λυσσαρα, αλλα τι να κανουμε που εισαι σαν αναπωδο γαμωτο....
εγω ψαχνω απο 6 χρονια και πανω ;)δωσε κανα σκαιπ η φειςμπουκ να σε δουμε....ολο και καποιο παιδι θα κανει το ψυχικο...εδω ενας ελεγε οτι φιλος τ ειχε να γαμησει 1.5χρονο...
θα σε εχει και στα οπα οπα
τελειωσαν οι μπαταριες στο δονητη σου και εχει νευρα?????
παρε τον πουλο γιατι κουρασες