Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
αμα κατσει πανω σου αυτη θα φυγεις με καταγμα στην καλυτερη!!!
αμα κατσει πανω σου αυτη θα φυγεις με καταγμα στην καλυτερη!!!
άμα παίζουν αυτές οι ασιάτισες στις φωτογραφίες του γραφείου, θα μείνουμε φτωχοί για πάντα
Η φώτο από που είναι υπάρχουν λινκ;;Ξερεις κανεις κατι για αυτη?
Ξερεις κανεις κατι για αυτη?
Λοιπόν έχουμε και λέμε .....το γραφείο υπάρχει πολλά χρόνια και παίζει με αγγελίες σε πολλά και διάφορα μέρη Αθήνα,ροδος,μυκονος κλπ. Δεν έχει μόνο αυτά τα τηλέφωνα έχει και πολλά άλλα "πασάρει" σχιστοματικα χρόνια τώρα .....τώρα σε προσωπική επαφή και εμπειρία δική μου μία λέξη τραγωδία αναξιόπιστο και φυσικά αυτό που είπε και ο jimmy αλλά θέλεις αλλά σου ερχονται ...αν σου έρθουν....επειδή όμως θέλω να είμαι και δίκαιος όλα αυτά έχουν συμβεί σε εμένα και σε φίλους τουλάχιστον μία πενταετία πίσω .....οπότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και αν έχουν αλλάξει και είναι όντως συνεπείς εγώ φυσικά θα ξανά επενδυσω καθότι και φαν των σχιστοματικων μωρών .....αυτά μάγκες...!!
Λοιπόν, το έκανα το κασκαντεριλίκι(που να μην..)με την Soho επειδή η Λόλα δεν ήταν διαθέσιμη.
Όπως λέει και ο steve, τραγωδία!Μεγάλη σε ηλικία, κρεμασμένο στήθος, Ελληνικά ούτε για αστείο, ελάχιστα Αγγλικά..
Ούτε κίνηση στο κρεβάτι, σαν σανίδα ένα πράγμα. Ούφ! Τα ξαναθυμήθηκα και εκνευρίστηκα!
Ούτε για αστείο παιδιά! Αντε καλή συνέχεια..
Λοιπόν, το έκανα το κασκαντεριλίκι(που να μην..)με την Soho επειδή η Λόλα δεν ήταν διαθέσιμη.
Όπως λέει και ο steve, τραγωδία!Μεγάλη σε ηλικία, κρεμασμένο στήθος, Ελληνικά ούτε για αστείο, ελάχιστα Αγγλικά..
Ούτε κίνηση στο κρεβάτι, σαν σανίδα ένα πράγμα. Ούφ! Τα ξαναθυμήθηκα και εκνευρίστηκα!
Είναι χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι κοπέλες από ΚαζακστάνΣχιστομάτα λέει η περιγραφή ότι είναι αυτή η πρωτοεμφανιζόμενη η Jane από Καζακστάν.
Εμένα μου Μογγολοφέρνει αλλά φαίνεται ωραίο μουνάκι
Ηρθε η ασιάτισα Κιμ στο Ισμήνης, δουλευει σήμερα το πρωί. Ποιος θα κάνει τον κασκαντερ;