You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η Άννα, μια πετιτ πολωνέζα που δούλευε σταρναρη 29 και σολωμου 54 έχει αποσυρθεί; ξέρει κανένας;
Καλή ερώτηση, έχω καιρό να τη δώ. Θα με ενδιέφερε κι εμένα μια ενημέρωση επί του θέματος.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
...Αλίσια από Μονής Προδρόμου 6????
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
κοιταξες και στα τρια την ιδια μερα και ΔΕΝ?Μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής μια λιθουανή Βικτώρια ξανθιά αδύνατη με ωράιο κορμάκι που δούλευε αρκετά παλιά Φραντζή 4 και είχε περάσει και από Καλιρόης 48 και από Καραίσκου στον Πειραιά.
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν θυμάμαι νούμερο . Ηταν στη διασταύρωση με την 3η Σεπ. Σε αυτό το ύψος. Δίπλα από ένα μαγαζί που πουλούσε καφέδες κλπ. Και ήταν στον 1ο. Στον 4ο δεν θυμάμαι να είχε κάτι. Χειρομάλαξη έγραφε το κουδούνι νομίζω.Φιλε, μιλας για Αγ. Μελετιου 70 ?? Εκει υπηρχαν δυο, ενα στον 1ο και ενα στον 4ο...
Για πιο αναφερεσαι ?? Εχουν κλεισει και τα δυο ??
Την έχασα γμτ τη Βαλέρια. Ήμουν νέος και μαλάκας. Δεν της πήρα κάνα κινητό -κάτι. Ενώ αυτή μου είχε πάρει 5-6 "συνεδρίες" . Φτου σου ρε..
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
.αρκεί να έχεις υπομονή(πελάτης για πολλά χρόνια)
αρκεί να έχεις υπομονή = να έχεις γερή τσέπη.
πελάτης για πολλά χρόνια = μαλάκας που τα ακουμπάει συνέχεια ... για πολλά χρόνια.
Έτσι τα μεταφράζω εγώ αυτά. Δηλαδή , γιατί πας σε ένα μαγαζί που ΔΕΝ ; για το μασάζ ; μη τρελαθούμε εντελώς. πήγαινε σε ένα κανονικό ινστιτούτο ή spa αν θες μασάζ , από μασέζ με δίπλωμα και όχι δίπλωμα της πούτσας. Και αν και εκεί είσαι πελάτης για χρόνια ίσως πάρεις κανένα φραπεδάκι ,που ξέρεις ;; και να μην πάρεις τουλάχιστον θα έχεις οφέλη από το γνήσιο χαλαρωτικό μασάζ.
Μήπως πας σε ένα μαγαζί που ΔΕΝ , με την ελπίδα πως θα φας ;; και πρέπει να πηγαίνω χρόνια , (να έχω αγοράσει το κτίριο) και κάποια στιγμή να φάω ;; γιατί να μην πάω σε ένα μαγαζί που είναι σε αυτά που τρως.. ;; να φάω αν όχι με την πρώτη , με τη δεύτερη..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κοιταξες και στα τρια την ιδια μερα και ΔΕΝ?
φίλε αυτη που ψαχνεις παιζει να ειναι η βικυ στη μπουμπουλινας...για τσέκαρε...
Δεν θυμάμαι νούμερο . Ηταν στη διασταύρωση με την 3η Σεπ. Σε αυτό το ύψος. Δίπλα από ένα μαγαζί που πουλούσε καφέδες κλπ. Και ήταν στον 1ο. Στον 4ο δεν θυμάμαι να είχε κάτι. Χειρομάλαξη έγραφε το κουδούνι νομίζω.
Για το ιδιο ιδρυμα λεμε, στον 1ο οροφο...ειχε και μια τεραστια πινακιδα που φαινοταν απο το δρομο και εγραφε "φυσιοθεραπεια" !!
Ειχα παει αρκετες φορες απο παλια...
Για πριν 3-4 χρονια που λες, ηταν στα ΔΕΝ...σε αλλες περιοδους στα Full...τελευταια φορα που πηγα, πριν 2-3 χρονια ηταν καποιες χοντρουλες...
Δεν θυμαμαι ομως καμμια Βαλερια..
Τωρα εχει κλεισει ??
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.088
- Πόντοι
- 42.697
Για το ιδιο ιδρυμα λεμε, στον 1ο οροφο...ειχε και μια τεραστια πινακιδα που φαινοταν απο το δρομο και εγραφε "φυσιοθεραπεια" !!
Ειχα παει αρκετες φορες απο παλια...
Για πριν 3-4 χρονια που λες, ηταν στα ΔΕΝ...σε αλλες περιοδους στα Full...τελευταια φορα που πηγα, πριν 2-3 χρονια ηταν καποιες χοντρουλες...
Δεν θυμαμαι ομως καμμια Βαλερια..
Τωρα εχει κλεισει ??
το Αγ. Μελετίου 70 έχει κλέισει πλεον οριστικά και αμετακλητα..
το Αγ. Μελετίου 70 έχει κλέισει πλεον οριστικά και αμετακλητα..
κριμα...το ειχα συνηθισει !!!
σ ευχαριστω για την ενημερωση
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.088
- Πόντοι
- 42.697
Ρενα απο Γ ΣΕΠΤ 25?
αν λες την ψιλή που άνοιγε την πορτα , τωρα ειναι Φερών 19
Ρενα λεγεται το θωρηκτο που ανοιγει την πορτα της Φερων??αν λες την ψιλή που άνοιγε την πορτα , τωρα ειναι Φερών 19
ή εχει αλλο ονομα εκει?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.088
- Πόντοι
- 42.697
Ρενα λεγεται το θωρηκτο που ανοιγει την πορτα της Φερων??
ή εχει αλλο ονομα εκει?
Ειρηνη- Ρένα ...κτλ
Σ 63 ειναι άλλη ...Αναζητείται θεραπεύτρια Αντριάννα από Σολωμου...ξέρει κάποιος από τους φίλους που πήγε; Είναι αυτή στην Στουρνάρη ή πηγε καπου αλλού;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K