Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stamperman

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκφραζω τουσ θερμους χαιρετισμους μου σε ολους τους συναγωνιστες σε αυτο το  topic.Νεος στο  forum αλλα παλια καραβανα στο Θεματακι :tits:,Μονο που εχω χασει ολα τα κονε απο την μεγαλη απουσια μου..Βοηθηστε λιγο ρε παιδια, ενα που πηγαινα για καιρο στο Ψυχικο ειναι πλεον κλειστο...Καθε πληροφορια καλοδεχουμενη.  ;)

ggiorgo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
Συναθλητές γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται η Χρύσα (Σκουφά 10)? Ευχαριστώ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εκφραζω τουσ θερμους χαιρετισμους μου σε ολους τους συναγωνιστες σε αυτο το  topic.Νεος στο  forum αλλα παλια καραβανα στο Θεματακι :tits:,Μονο που εχω χασει ολα τα κονε απο την μεγαλη απουσια μου..Βοηθηστε λιγο ρε παιδια, ενα που πηγαινα για καιρο στο Ψυχικο ειναι πλεον κλειστο...Καθε πληροφορια καλοδεχουμενη.  ;)

αν εννοείς την ξενοπούλου κοντά στην κατεχάκη ναι έχει κλείσει!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ψάχνω εγώ και το συνδικάτο του οποίου είμαι πρόεδρος(με τίτλο "ονειρικοί εραστές της θρούμπας ή αλλιώς θρουμπίτες") την ψηλή αδύνατη σέξυ και όποιος αντέξει μιλφιά θρουμπίτισσα πού ήταν σεριφ τίρασπολ προ τετραετίας στο ίδρυμα.Ζητώ τα φώτα σου αστάρι51 και όποιου άλλου γνωρίζει!Είμαι έτοιμος να πέσω στο βούρκο για πάρτη της.....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ψάχνω εγώ και το συνδικάτο του οποίου είμαι πρόεδρος(με τίτλο "ονειρικοί εραστές της θρούμπας ή αλλιώς θρουμπίτες") την ψηλή αδύνατη σέξυ και όποιος αντέξει μιλφιά θρουμπίτισσα πού ήταν σεριφ τίρασπολ προ τετραετίας στο ίδρυμα.Ζητώ τα φώτα σου αστάρι51 και όποιου άλλου γνωρίζει!Είμαι έτοιμος να πέσω στο βούρκο για πάρτη της.....
οοοο ποθος

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
90
Πόντοι
1
Συναγωνιστές για πολλοστή φορά θα ξαναρωτήσω!!! Η Έλλη και η Γωγώ από Μεσογείων 208 έχουν χαθεί από προσώπου γης??? Κάποιος είχε πει κάτι για Καλλιθέα αλλά δεν το επιβεβαίωσε κανείς! Τις έχω πάρει δίδυμο στην Μεσογείων και ήταν πολύ καλές!!!!!!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αγαπητοί συναγωνιστές μήπως έχετε συναντήσει σε κάποιο από τα μασατζίδικα που γαμάς, την Σοφία από την Γ' Σεπτεμβρίου 25 ????  Είναι μια αδύνατη ξανθιά milf-άκι με μικρό αλλά σφικτό βυζάκι και λεπτή μεσούλα που έχει πάθος με τις ανατολικές φιλοσοφίες και κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά και σιάτσου στα πόδια και tandra chackras πριν σε βάλει κάτω για γαμίσι.  Αν την έχετε δει ή με άλλο όνομα θα είμαι υπόχρεος.

.... ευχαριτώ  :think:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
η ζωη ειναι ωραια ..... αλλα την πηδαει αλλος...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Συναγωνιστές για πολλοστή φορά θα ξαναρωτήσω!!! Η Έλλη και η Γωγώ από Μεσογείων 208 έχουν χαθεί από προσώπου γης??? Κάποιος είχε πει κάτι για Καλλιθέα αλλά δεν το επιβεβαίωσε κανείς! Τις έχω πάρει δίδυμο στην Μεσογείων και ήταν πολύ καλές!!!!!!

η ελλη ειναι μελαχοινη που περισυ ηταν κ48??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η ευα η ελληνιδα που δουλευε μπουμπουλινασ 4 για 2 βδομαδεσ περιπου ξερουμε αν δουλευει καπου αλλου??

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Η Λαρισα,καραμιλφ,που δουλευε πριν εναμιση/δυο χρονια Σολωμου 54 στο παλιο ζανοσπιτο αναζητειται.
Καποιος να βοηθησει?
Διορθωση!Θυμηθηκα οτι δουλευε Φερρων 7 πριν ενα χρονο περιπου,Λαρισα μιλφ απο Ουκρανια.
Ειχε αναφερθει τοτε και ο Zero γιαυτη.Αναζητειται...οποιος γνωριζει.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Διορθωση!Θυμηθηκα οτι δουλευε Φερρων 7 πριν ενα χρονο περιπου,Λαρισα μιλφ απο Ουκρανια.
Ειχε αναφερθει τοτε και ο Zero γιαυτη.Αναζητειται...οποιος γνωριζει.

...Το καλοκαίρι ήταν Σολωμού 54 στον 3ο (ΟΧΙ στον 6ο). Πιθανότητα: να είναι στο Πατησίων 199.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ξέρει κανείς αν η Ελισάβετ, από το Δεριγνύ, συνεχίζει καπού αλλού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom