Είμαι μουνάρα, γυναικάρα στο κρεβάτι και κάνω ότι δεν κάνουν οι άλλες. Με μακριά μαύρα μαλλιά, πολύ ωραίο προσωπάκι και είμαι για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Έχω πολύ σέξι κορμάκι, ωραίο στήθος που δεν θα χορταίνεις και καύλα κώλο (δεν κάνω πρωκτικό). Μου αρέσουν οι χαδιάριδες που ψάχνονται για...
kanesex.com
Είμαι πολύ σέξι με κορμί ΗΦΑΙΣΤΙΟ και πολύ ερωτική διάθεση, μου αρέσει να με γδύνεις και να με παίρνεις γλυκά. Στητό στήθος 4άρι, Εκρηκτικά οπίσθια και Πανέμορφο Σέξι προσωπάκι, με μεγάλες καύλες στα κορμί μου, αν είσαι άνδρας με ευγένεια αλλά και με βρώμικο μυαλό θα ήθελα να σε γνωρίσω. Ξέρω να...
kanesex.com
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.
www.prosopikesaggelies.gr
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.
www.prosopikesaggelies.gr
https://*****/erotikes-gnorimies/ivana-2/
Η τελευταία είναι αρκετά εύσωμη, περασμένης ηλικίας (50 ή σχεδόν 50, ας βάζει φωτογραφίες από τότε που ήταν 30) και καμπόσο άσχημη, αλλά κάνει duo με τη νεότερη αδερφή της. Ξέρει κι άλλες ερασιτέχνες, αλλά δεν γνωρίζω αν τις συστήνει σε τύπους εκτός παρέας της/των, όπως κάτι μικρές 18άρες από Σέρρες που σπουδάζουν εδώ και κάτι καλοδιατηρημένες 40άρες (με ωραίο σώμα εκείνες όμως).
Δεν έχω πάρει καμμιά τους, αλλά από ερασιτέχνες που κάνουν παρτούζα, λίγο πολύ αυτά είναι τα νέα και με εξαίρεση το τελευταίο, είναι και φρέσκες καταχωρήσεις σχετικά.