Αν μπορώ να κάνω μια μαντεψια και ισχύουν όσα είπε στην κριτική του ο φίλους, λογικά έφαγε πολύ ξεμουνιασμα και το μετάνιωσε. Συμβαίνει σε πολλές, ειδικά πιτσιρίκες που ενώ νομίζουν ότι το έχουν , τελικά δεν αντέχουν. Και να σου πω κάτι; Είναι δύσκολο. Οκ με τον φίλο μας πέρασε καλά.b6/ Την έχω πάρει τηλέφωνο , έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων , μάλλον φοβάται ή είναι τόσο εκλεκτική στο να διαλέγει πελάτες , δεν έχω ιδέα ..... Προσπάθησε μήπως έχεις καλύτερη τύχη από εμένα, να φανταστείς είχα κλείσει ραντεβού μαζί τής , μου το ακύρωσε , όλο δικαιολογίες, και τώρα δεν απαντάει ούτε σε τηλεφωνήματα ούτε sms.....καλησπερα με υγεια κ κωρδοσιες.απο την παρασκευη ,μηλισα κ εκλεισα ραντεβου με την κοπελα κ βρεθηκαμε οπως συμφωνησαμε.
Θα ξεκινησω την αναφορα με το τι μου ειπε αφου εχυσε 5+ φορες.''ααα εχει κ τα καλα της το επαγγελμα,εαν σε εβρισκα εξω κ ηξερα οτι θα περνουσα ετσι θα σε διαλεγα.''
Της ειπα να ερθει πιο κασουαλ ντυμενη,γιατι εδω που μενω ειναι οτι ναναι.κ στην οικοδομη ολοι οι μλκες ειναι.ηχομονωση μηδεν.(με ειπε σε μια φαση ελπιζω να εχεισ μονωση.παπαρια λεω,μην αγχωνεσαι δωστα ολα )
Στην ωρα της,εσκασε ενα πιπινι κοντα στο 1.65,αδυνατο ωραιο σωματακι,καθαρη,μικρο αλλα πονηρο βυζακι(μονιμως τσιτα,δεχεται βυζομπατσιδια),ωραιο κωλαρακι,κ προσωπο συμπαθητικο.πολυ δεκτικο σε μπατσεςμαλλι λιγο κατω απο τον ωμο.το δινει για τραβηγμα.Φουστιτσα δερματινη κ ενα ψιλο μαυρο μποτακι περιεργο..21 ετων(οι φωτο την αδικουνε)
Ειχα καψει εναν πακιστανο ορεινο νωριτερα κ ειχα πολλες καυλες.στα ηχεια επαιζε ενα ωραιο σετακι απο τον αρμενιο αρμεν μιρα.προγκρεσιβ χαουζ.τσιτα καυλιαρικο.
Μετο που ακουσε μου λεει τετοια ακουσ? κ γω!οπα λεω ξεκινησαμε σουπερ.Πολυ καλο σοσιαλ την ξεαγχωσα κ πραγματικα δε με εχει τυχει πολες φορες.Ξερω καποια προσωπικα της αλλα για ευνοητους λογους δεν λεγονται .με ενιωσε σαν γκομενο.GFE φαση ειναι τελειως.
Θα παραθεσω μερικα,πως ειναι βουλγαρα μεγαλωμενη εδω,δεν την παιρνεισ χαμπαρι,μιλάει πολυ καλα ελληνικα!
Ειναι φρεσκια στην φαση. το κανει για τουσ λογους της,που δεν λεγονται.να πω πως το κοριτσι εργαζεται κ αλλου.
Ζητημα να εκανε 3 ραντεβου.σημερα ημουνα ο πρωτος κ το καταευχαριστηθηκα.
Στον αγωνα τωρα.Το κοριτσι γουσταρει γλυψιμο μεχρι θανατου.χυνει ασταματητα μαγκες.πιπα μετρια προς καλη.δεν ελεγε οχι σε καρφωματα ντιπ θροου..δεκτικη σε ολα.69 πιπες δαχτυλωματα.σωφρονιστικα μπατσακια τα γουσταρει με τρελα.(ο επομενος την πηρε με κοκινισμενο κωλι.αλλα θα περασει καλα)παιξιμο νοερα στην πισω πορτα αφηνει,την οποια δεν δινει.(ισως την αλλη φορα μου λεει.(εχει παθει χουνερια στην πραγματικη ζωη).σφιχτο μουνακι,100/100 υγρασια μονιμα στη μια ωρα που γαμιομασταν.ολες τις στασεις μαγκες.ορθια σηκωποδαρατα καναπεδες.πατωματα.γυρισαμε τσοντα.Της αρεσει απο πανω να κανει τον καουμποηα χυνωντας.κ το σηκωποδαρατο.καυλωτικες κραυγες τιγκα.Εχυσα πρωτη φορα στο 5λεπτο πισωκολητα.μετα επεσε ξεσκισμα κανα 40 λεπτο κ ενεδωσα.
Μου αρεσε πολυ το ολο στυλ.συμπαθητικη περιπτωση.εχουμε αναγκη τετοια κορασια.ειναι φρεσκο πραμα κ ελπιζω να μην γινει πηγαδι,γιατι φαινεται συνεσταλμενο(δε θα το κανει πολυ μου ανεφερε)..θα την ξανατιμησω στο ανετο.
1ωρα.70ευρω,μια εκτονωση.+20 για δευτερη.εμενα με πηρε 70 για 2εκτ. φιλικα.σκεψου την ειπα φευγωντας τα λεφτα.το ειχε ξεχασει.
Μια καλη περιπτωση μαγκες.φερθειτε ευλαβικα.καλη συνεχεια
Που μπορούμε να την βρούμε την κοπέλα; Γιατί η αγγελία ενώ την ανοίγω δεν μου εμφανίζει κάτι.
Ευχαριστώ
Αν μετά πήρε 2-3 50αρηδες και σιχαθηκε; Ή αν την ξεμουνιασαν άγρια και μετάνιωσε;
Κατά την γνώμη μου γι'αυτό έβαλε φραγή εισερχομένων.