Ειδα ενα σχολιο που εκανες για την φοιτητρια μαρια23 ,και αμφισβητησες και το δικο μου ,για των αλλων δεν με νοιαζει. Λεω καθαρα απο που ειμαι,τωρα αν εχεις αμφιβολιες ,χωρις να σε προσβαλω μπορω να σου στειλω φωτογραφιες με την κατασταση μου οπως την βιωσα δυστυχως,αλλα θα πεσω στο επιπεδο σου..
Τωρα αν εσυ το παιζεις ρομπεν των δασων των πεταλουδων της πορνειας στην θεσσααλονικη ,με κερδος κανενα ραντεβουδακι τσαμπα,η σε χαμηλη τιμη ουτε που με νοιαζει,αλλα προσεχε μην μπλεξεις.Γιατι δεν το εκανες τοσο καιρο???τι κερδος εχεις τωρα και προσπαθεις να αποδειξεις τι,και ποιος σε εβαλε ,υπερασπιστη των ιεροδοδουλων της πορνειας?
Θελεις να σου δειξω το παρασημο που πηρα και να σε κανω τον εισαγγελεα του σαιτ?Θελεις να μου πεις οτι ειναι καθαρη καποια που παει με ενα σωρο καθε μερα???Εισαι ασχετος αν ισχυριζεσαι κατι τετοιο,εγραψα το παθημα μου προς αποφυγη .Λοιπον ασε τα καπακια, κανονισε να πας και εσυ,και πες τις αποψεις σου ,προμοτορα της πλακας !!!!που θελεις να πηδας τσαμπα και με μειωμενη ταριφα,δηθεν υπερασπιζοντας ιεροδουλες,κρυμμενος πισω απο το κομπιουτερ.
Και μη σου τυχει ανοητε!!!!