House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Άντε αναμένουμε.
Να μην είναι τηλεγράφημα μόνο.
Άντε αναμένουμε.
Ευχαριστούμε Αντισθένη
Να τον ποτισεις για να γράψει.
θιχτηκες;Σωπα ρε παιδι μου,πως και μας εκανες την τιμη?
Λεω και γω να κανω το μεγαλο βημα και να παρω ενα cg σε ξενοδοχειο. Επειδη ειμαι πρωταρης και χωρις καμμια αλλη πειρα σε αυτα τα πραγματα θα ηθελα οποιος μπορει να βοηθησει. αν και 30αρης+ δεν εχω καθολου γνωση απο αυτα και δεν θα ηθελα να την πατησω απο την πρωτη φορα. Επίσης να πω οτι δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα ερθω μονο γι αυτο. ευχαριστω εκ των προτερων οποια συμβουλη και πληροφορια δεκτη.
Τι του λες και συ? απο τα 16 ποστ που εχει γραψει ο τυπος τα 3 ειναι το παραπανω μηνυμα copy paste. Οχι οτι στα υπολοιπα λεει κατι αλλα πρεπει να του αναγνωρισει κανεις οτι στα αλλα 13 αυτοσχεδιασε .
επισκεψη www.lovelist.gr/ad.php?adId=254128-6&cityId=16&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=254128-6&cityId=16&subcatId=65[/url] επισκεψη στην ξανθια κυρια. καλη συμετοχη μεν - βιαστικη δε. μπηκαμε και 10 κ παρα 20 ηθελε να με σχολασει. το εκλαμβανω ως τυχαιο, τη 2η φορα ομως μπαινει μαυρη λιστα.
δε μ εντιπωσιασε, μπορει κ καλυτερα
θιχτηκες;
Δουλευει ακομη αυτη ?αυτή είναι η Αγάπη η μασαζου που δούλευε παλια με τη Ζέτα την Ελληνίδα. Ωραίο κορμί, φάτσα σπασμένη, κατηγορία milf. Μια φορά πηγα μαζίτης πριν κανα 2 χρόνια, και τότε την ίδρωσε την φανέλα . αλλά ο χώρος ήταν με διακόσμηση από τα παλιά (δεκαετία 60)
Δουλευει ακομη αυτη ?
Γι αυτό ερχονται πλεον από Αθηνα καποιες και μαζευουν ολο το χαρτι σε ένα τριημερο!!!!Ένα ειναι σίγουρο στη Θεσσαλονίκη: Αν θες κάποια κάτω από 30 με λεπτό ωραίο σώμα, καλή συμπεριφορά και διάθεση για σεξ σε νορμαλ τιμη απλά ... Δεν υπάρχει
Milf προς Gilf me παχάκια "που όμως δεν ενοχλούν" λίγο ασχημούλα στη φάτσα "αλλα δεν θα τη βγάλουμε γκομενα κιόλας" βρίσκεις...
Τι να πω...τετοια μιζερια
Γι αυτό ερχονται πλεον από Αθηνα καποιες και μαζευουν ολο το χαρτι σε ένα τριημερο!!!!
Τι του λες και συ? απο τα 16 ποστ που εχει γραψει ο τυπος τα 3 ειναι το παραπανω μηνυμα copy paste. Οχι οτι στα υπολοιπα λεει κατι αλλα πρεπει να του αναγνωρισει κανεις οτι στα αλλα 13 αυτοσχεδιασε .
Φυσικά και υπάρχουν, τόσα γραφεία έχει η πόλη μας, που έχουν και αρκετά πιπίνια. Εναλλακτικά, άμα θέλεις την κορμάρα και το νούμερο ένα σέρβις, φιλαράκι τότε θα το πληρώσεις... Έτσι είναι ο νόμος της αγοράς δυστυχώςΈνα ειναι σίγουρο στη Θεσσαλονίκη: Αν θες κάποια κάτω από 30 με λεπτό ωραίο σώμα, καλή συμπεριφορά και διάθεση για σεξ σε νορμαλ τιμη απλά ... Δεν υπάρχει
Milf προς Gilf me παχάκια "που όμως δεν ενοχλούν" λίγο ασχημούλα στη φάτσα "αλλα δεν θα τη βγάλουμε γκομενα κιόλας" βρίσκεις...
Τι να πω...τετοια μιζερια