D
dude901123
Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε και σύγαυρε dude901123 κακώς ζητάς με τον τρόπο αυτό να την αποκαλούμε με το εν λόγω όνομα. Κι αυτό γιατί έχει αλλάξει μόνη της αρκετά ονόματα στις διάφορες δραστηριότητες που είχε. Επομένως ο καθένας μας, ανάλογα ποιο όνομα ξέρει την αναφέρει, αρκεί να ταυτοποιείται το πρόσωπο. Το Λενκα νομίζω το πλάσαρε ως το πραγματικό της για αρκετό καιρό, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει ένα όνομα, ούτε η ίδια η κοπέλα. Ας μην τα άλλαζε σαν τα πουκάμισα κι αυτή κι όλες. Σημαντικό για μας εδώ μέσα είναι να ξέρουμε για ποια μιλάμε. Αφού λοιπόν ξέρουμε πολλά ονόματα, τα αναφέρουμε όλα για να συνεννοούμαστε. Δεν αντιδικώ μαζί σου, απλά με πείραξε το πώς μας το ζήτησες, επειδή συμμετείχα κι εγώ στην κουβέντα παραπάνω. ;)
Το συγκεκριμένο όνομα από όσο γνωρίζω το έδινε η ίδια σε κάποιες προσωπικές συναντήσεις, αλλά δεν το ανέβασε ποτέ σε αγγελία. Εδώ μέσα αναφέρθηκε με πραγματικό όνομα-επίθετο όταν δόθηκε το fb και μια προσωπική επαγγελματική σελίδα φωτογράφισης από κάποιο συμπαίχτη πριν από καιρό. Και επειδή τέλος πάντων στο μόνο που μπορώ να της δώσω δίκιο σε ότι έγινε είναι η ανάγκη της να κρατήσει τα πραγματικά προσωπικά της στοιχεία μακριά από δημόσιες συζητήσεις, άσχετα αν η ίδια φέρει ευθύνη για τη διάδοσή τους για αυτό έκανα τη σχετική παράκληση. Γιατί το φέρω λίγο βάρος αυτό, λόγω της χρήσης του από εμένα, και το αντιλαμβάνομαι ως λογικό αίτημα κάποιου να μην θέλει να αναφέρεται δημόσια.