ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.460
- Πόντοι
- 34.538
Ναι βρε,τωρα που βρηκα και άλλο διαυλο επικοινωνιας μας!!!!!!Μέσω αγγελιοφόρου πάλι;
Ναι βρε,τωρα που βρηκα και άλλο διαυλο επικοινωνιας μας!!!!!!Μέσω αγγελιοφόρου πάλι;
Ναι βρε,τωρα που βρηκα και άλλο διαυλο επικοινωνιας μας!!!!!!
Πόσο ήταν το κόστος της συνάντησης και κανένα link για ραντεβού?Συνάντηση με ελβιρα23 στο κέντρο τις πόλης , σε καλό ξενοδοχείο.
Δεν θα πω πολλά μιας κ είναι η πρώτη μου εμπειρία.
Η κοπέλα είναι ευχάριστη με εκπληκτικό social time.
Γλυκό προσωπάκι, χαμογελαστή συνέχεια, πολυ καθαρή.
Μπήκα λοιπόν στο δωμάτιο, ντυμένη απλά με ενα μαύρο φορεματάκι κ το τακουνάκι, ηπια ενα καφέ με το τσιγάρο λίγο να φύγει το stress Μιας κ ήταν η πρώτη μου εμπειρία
εκανα το ντουζακι, προηγήθηκε το μασαζακι (όχι κατι ιδιαιτερο αλλα σε χαλαρώνη)
στα του αγώνα , πολυ καλό βαθύ στοματικό, φιλιά όσα θέλετε, το επιδιωκη η ιδια. στο στοματικο σχεδον χωρις χερια.
το σεξ μια χαρα φενεται να το γουσταρη η κοπελα. Δεν λεει οχι σε τιποτα φενεται να γουσταρει να την καρφωνης... και CIM for perfect endings ( Μονη της το επιδιωξε)
Οσο για το σωματικα τις προσοντα, μεγαλο στηθος , ουτε πεσμενο αλλα ουτε στητο , νορμαλ θα το ελεγα. τα γουσταρα ομως.
Εχει τα κιλάκια της , δηλαδη για τους λατρεις τον κορμιον δεν θα το συνηστουσα
Για οποιον θελει να περασει ευχαριστα με μια ευχαριστη παρουσια με μια κοπελα που σου δειχνει οτι ξερει τι κανει κ οτι θελει να φυγεις ευχαριστημενος ειναι αριστα
εκατσα 1μιση ωρα, πολυ καλα...
θα ξαναπροτιμηθει απο εμενα αν ξανανεβει θεσσαλονικη.
1. www.bourdela.com/forum/index.php?topic=936.msg6268225#msg6268225]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=936.msg6268225#msg6268225[/url]Πόσο ήταν το κόστος της συνάντησης και κανένα link για ραντεβού?
γνωριζουμε καμια πληροφορια για την εν λογο κυρια?
χτεσινη παραγγελια μεσο ντιλιβερι ενοσ δικου μου και μου σκαει γνωστη δημοσιογραφοσ τησ σαλονικασ ξανθια με μικρο βυζο σωματακι γαματο εκπλαγην διοτι πριν τρεια χρονια ηταν ποιο γεματουλα.στη δε πιπα τον πηγαινε μαρουλι τον λουτσο!!δεν μασαγε σε τιποτα κ πουθενα.ευγε κοπελα μου και του χρονου στο μεγκα σε θελωωωωωω!!!νικοσ ευοσμοσ3!!!
Εχει απολυτηριο στρατου(δεν ξερω το χρωμα ομως)
Δεν ξέρω τι είναι η κοπέλα, όμως με μια ματιά στο προφίλ σου βλέπω ότι το 99,99% των αναρτήσεών σου είναι για να ρωτάς πληροφορίες για κοπέλες. Μήπως να πας σε καμία και να ενημερώσεις κι εσύ λίγο;; Άιντε, γιατί έχει παραγίνει το κακό με το να ρωτάει ο καθένας πληροφορίες και να μη λέει τίποτα.
χαχαχα ευτυχως που μου το ειπες..ααχαχαχαχαχ !!!
Η Νεφέλη είναι, με καινούρια αγγελία... Έχουν γραφτεί τα χειρότερα και για την ίδια, αλλά και για το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται.
Πω πω ρε φιλε...Η Νεφέλη είναι, με καινούρια αγγελία... Έχουν γραφτεί τα χειρότερα και για την ίδια, αλλά και για το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται.
Χαχαχαχαχαχαχα, ρε συ, αυτό έλειπε, να μου ξεφύγει... Τους χαζούς τους κάνουμε με εντύπωση χρόνια τώρα ρε συ Φακίρη!!!Πω πω ρε φιλε...
Δεν σου ξεφευγει τιποτα!!!!!!