Leleouras_new_age
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Ξέρω ότι είμαι off-topic αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να στείλω p. m. Οπότε πατάω βγάζει ότι δεν μπορώ να στειλω
οκ ευχαριστώ και όταν ανοίξει απανταωΘα πρέπει να έχεις συμπληρώσει πρώτα κάποιο αριθμό ποστ
5 νομίζω
γράψε 3 άσχετα και είσαι οκ
Ρε φίλε όντως είσαι μέλος απ το 2005 ή είναι κάποιο λάθος του σάιτ ;
Μόνο όταν έχει πανσέληνο φίλε
Λες οτι εισαι και παλιο μελος...γραφεις για τρεις κοπελες που δοκιμασες αλλα ουσιαστικα δεν λες τιποτα. Τα κοσμητικα επιθετα καλη, εκπληκτικη κτλ ή το να περασες καλα ή πολυ καλα δεν συνιστουν κριτικη.Καλημερα σε ολους.
Αν και πρωτο μυνημα με αυτο το λογαριασμο καποτε ημουν μελος σε αυτη την κοινοτητα απο τα πολυ παλια.περιττο θα μου πειτε και εχετε δικιο.
πριν λιγο καιρο ξεκινησα την περιπετεια μου με call girls και ειπα να μοιραστω τις εμπειριες μου αν και λιγες.
Νεφελη
Η Νεφελη ειναι μια κοπελιτσα νεα που παρα τα οσα διαβασα εδω μεσα μαζι μου ηταν ευδιαθετη πολυ φιλοτιμη και περασα μια ωρα μαζι της θα ελεγα αρκετα ευχαριστη.στα του κρεβατιου επισης ηταν καλη και δεν ειχα κανενα παραπονο.Απλα ειναι κοπελιτσα οπως ειπα και οχι τοσο του γουστου μου.
Μαγδα
Τι να πω για την Μαγδα,εχω διαβασει οσα εχουν γραφτει αν και λιγα και θεωρω οτι ισχυουν ολα,η κοπελα ειναι εκπληκτικη σε ολα της,κρεβατι, social time.Οσοι εχουν παει μαζι της θα συμφωνησουν οσοι δεν εχουν παει μαζι της χανουν.
Και για το τελος Αλια
Επισης μια εκπληκτικη γυναικα που στο μινιμουμ διωρο που μπορεις να περασεις μαζι της ειναι ικανη να σε κανει να ξεχασεις ολα σου τα προβληματα και να φυγεις απο οπου ειστε και να νοιωσεις αλλος ανθρωπος.Μια εμπειρια απο τις λιγες.στρο κρεβατι τα δινει ολα στο social time αν το θελεις μπορεις να μιλας μαζι της για ωρες και για να μην παρεξηγηθουμε δεν ειναι σκοπος της να σου φαει την ωρα.
Αυτα απο εμενα,δεν εχω σκοπο να ανεβαζω συνεχεια κριτικες γιατι ειμαι και ανθρωπος ης συνηθειας αν παω καποια στιγμη με αλλη κοπελα τοτε θα αναφερω.
καλημερα φιλεΛες οτι εισαι και παλιο μελος...γραφεις για τρεις κοπελες που δοκιμασες αλλα ουσιαστικα δεν λες τιποτα. Τα κοσμητικα επιθετα καλη, εκπληκτικη κτλ ή το να περασες καλα ή πολυ καλα δεν συνιστουν κριτικη.
Εδω ειναι ενα καλο thread για να παρεις καμια ιδεα για κριτικες.
Ενταξει το εισαι παλιος δεν λεει και τιποτα να και ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ειναι παλιος και βλεπεις τι γραφει...Είναι όντως παλιό μέλος ο Ηλίας Θησέα
Νεβερμαιντ Ηλιαςκαλημερα φιλε
εμενα η κριτικη μου ειναι αυτη χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.αν θα την εκλαβεις υποψιν η οχι ειναι δικο σου θεμα.νομιζω οτι και για τις τρεις κοπελες εχουν γραφτει αρκετα πιο πισω και ειπα να γραψω και εγω τις εντπωσεις μου.
εχει δικαιωμα ο καθενας να γραψει οπως ακριβως επιθυμει.
ευχαριστω