House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τραγική η κατάσταση στην πόλη και τα city tours κονομάνε τα 200-250άρια λόγω έλλειψης σοβαρού ανταγωνισμού.
Μακριά κι αγαπημένοι.Υπαρχει καποιος που δοκιμασε? Εμενα παντως φωτο δεν εστειλε. Στην αγγελια γραφει οτι πιπα δεν κανει καθολου. Απο την επικοινωνια μεσω email μου ειπε οτι τηλεφωνο δεν δινει, ειναι λεει απορρητο. Γενικα φαινεται διαταραγμενο ατομο. Εγω θα ελεγα μακρια!!!
Ψάχνουν για μαλάκες του 20άλεπτου χυσίματος που δεν έχουν πληροφορίες για το τι παίζει στην πόλη φίλε.Σε επικοινωνία με την κοπέλα της σελίδας [URL unfurl="true"]http://nefelithessaloniki.com/[/url] μου είπε ότι δεν κάνει ραντεβού
πάνω από 1 ώρα... Θα τρελαθούμε;
Η τιμή είναι "πόρτας" πάντως, εγώ ψώνισα μέσω booking.com
Δες το πμΑδερφέ όταν λες μέσω booking.com πως γίνετε από εκεί και δεν το βρίσκω;
Γιατί όπως είπε ο House, κάποια πράγματα ΔΕΝ λέγονται δημόσια. Από κει και πέρα, καλές περιπτώσεις έχουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε καιρό με το άθλημα, αλλά για να μη κάψουμε καταστάσεις και ανθρώπους, προσέχουμε και που δίνουμε τις όποιες πληροφορίες έχουμε.Φιλε Spiller, γιατι δινεις σε prinate message τις καλες πληροφοριες?
αυτο ειναι αντισυναδελφικο! σε τελικη αναλυση γιατι γραφεις στο φορουμ?
με ολο το σεβασμο.
Άμα δε θέλει λεφτά, ας μη δίνει... Αυτή χάνει, όχι εσύ... ;)Σε επικοινωνία με την κοπέλα της σελίδας [URL unfurl="true"]http://nefelithessaloniki.com/[/url] μου είπε ότι δεν κάνει ραντεβού
πάνω από 1 ώρα... Θα τρελαθούμε;
Στειλε κ σε μενα ενημερωση αν θεςΔες το πμ
Άμα δε θέλει λεφτά, ας μη δίνει... Αυτή χάνει, όχι εσύ... ;)
Και γενικότερα, η συγκεκριμένη καλά θα κάνει να έρθει στα νορμάλ πλαίσια της πόλης και του χώρου...
Πες τα, γιατί άμα τα πω ξανά εγώ, θα γίνω πάλι ο κακός της υπόθεσης!!!Γιατι χαλατε την ωρα σας με ενα παρταλι χωρις φωτογραφιες και τουπε?
Ας παει στο διαλο,μαζι και οι κλωνοι της εδω μεσα,αντε γιατι μας εχετε ζαλισει τα παπαρια μ'αυτην...(δε μιλαω για σενα Spiler)
TA SOU MINO AKSEXASTEI,alitines fotografies.γι αυτην ξερει κανεις κατι?
δυστυχως εχουμε λιγες επιλογες εμεις οι θεσνικεις
μου ζητησε 100 και αλλα 30 ευρω για την δευτερη φορα..πολλα δεν ειναι??
Ντεν μπορώ να κρατητώ...TA SOU MINO AKSEXASTEI,alitines fotografies.
Δες τον κώλο στη β φωτό κι αν επιμένεις να πας δε μπορώ να κάνω κάτι παίχτη