επειδή είμαι στις καλές μου και έχω χρόνο θα σας πω για τη βανέσσα. Σλοβάκα, 22-25 χρονών 1,63-1,67 ύψος 2αρι βυζάκι αγαλματένιο, πεταχτό κωλαράκι, αγγελικό πρόσωπο, γαλαζοπράσινα μάτια, πολύ χαριτωμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά. Μαλλιά ξανθά όχι πολύ μακριά, πολύ απαλά και περιποιημένα. Πεντακάθαρη, το ντυσιμό της είναι φινετσάτο αλλά σε συνδυασμό με τα ανατολικοευρωπαϊκά της χαρακτηριστικά την προδίδουν. Οι παντρεμένοι προτιμήστε ξενοδοχείο. Διαπραγματευτείτε από το τηλέφωνο για 80 ευρω, στις ώρες μη αιχμής θα το πετύχετε ευκολα. Ευγενική, ο πάγος θα σπάσει εύκολα εκτιμώ, με τους περισσότερους. Γδύνεται γρήγορα και αρχίζει το γλύψιμο σε στήθος, κοιλιά μηρούς. Περιποιήση απο μέρους μου στις ρωγίτσες της χωρίς να δυσανασχετήσει. Πίπα αυστηρα με προφύλαξη και φιλότιμες προσπάθειες για deepthroat, όχι πάντα επιτυχημένες. Κρεμούλα στο νινάκι γιατί είναι αρκετά ξηρό, της αρέσει το doggy και δέχεται μέτριας έντασης έντασης σφυροκόπημα. Τελείωμα εντός προφυλακτικού. Πεντάλεπτο για μικρές ανάσεις και μετά γραμμή για ντουζάκι από μέρους της.
Δεν είναι όμως όλα αγγελικά πλασμένα, δυστυχώς. Πάμε στα πράγματα που η κοπέλα ΔΕΝ κάνει: φιλί στο στόμα, περιποίηση στα @@ κ στη γύρω περιοχή, δαχτυλοσκόπηση μπροστά κ πίσω, πρωκτικό ΚΑΙ δευτερο γύρο εκτός και αν πληρώσετε ΕΠΙΠΛΕΟΝ 80 (ολογράφως: ογδόντα) ευρώ. Με το που κάνει μπάνιο ντύνεται για να φύγει οπότε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων εκτιμώ ότι η ώρα δεν μπορεί να αναλωθεί. Αν σε κάποιον αλλο κάνει κάτι από τα παραπάνω, ας ενημερώσει, εκτιμώ όμως ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει.
Ανακεφαλαιώνοντας, η Βανέσσα είναι ένα πραγματικό μπιμπελό που όμως κάνει αποστειρωμένο σεξ χωρίς να βγάζει καύλα. Κομοδίνο είναι μάλλον αυστηρό να την χαρακτηρίσεις αλλά ούτε και γατούλα του σεξ τη λες. Συστήνεται σε αυτούς που τους αρέσουν οι μοντελέ (σε μίνι σχήμα) γυναίκες που θέλουν απλά να ξεχαρμανιάσουν χωρίς πολύ συναίσθημα και παιχνίδι. Εναλλακτικά, σε αυτούς που μπορούν να κρατηθούν τόσο, ώστε να αποσβεσουν την επένδυση τους στη μια φορά.
Προσωπικά, δε θα την ξαναέπαιρνα διότι μου αρέσουν οι amateur (κλειστού κύκλου) καταστάσεις με μπόλικο παιχνίδι για πάνω από ένα γύρους και ας είναι κ μέτριες στην εμφάνιση. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι, παρακαλώ με pm. Καλά να γαμάτε...