egwgeiasena
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
100 φωρεσ το γραψαμε.το τραβελι στην καλαμαρια με τον τον τσατσοπουστα 120 κιλα και τον κοπρο που ορμαει στα ποδια
γνωρίζουμε κατι αδέρφια ???
100 φωρεσ το γραψαμε.το τραβελι στην καλαμαρια με τον τον τσατσοπουστα 120 κιλα και τον κοπρο που ορμαει στα ποδια
γνωρίζουμε κατι αδέρφια ???
Μακριά από τραβέλια !!! τελικά δεν υπάρχει τίποτα καλό σε μίλφ ??
Υπερβάλλεις λιγάκι. Η μανδάμ είναι σιτεμένη και έχει σκληρό πρόσωπο και το σώμα της δεν είναι και το πιο καλοδιατηρημένο που υπάρχει. Βέβαια ότι χάνει σε αξία το αναπληρώνει σε προπάθεια και περιποιημένη εμφάνιση. Για όποιον θέλει να κάνει (μεγάλες) παραχωρήσεις στην εμφάνιση καλή είναι.Έχουμε και λέμε, 1.70 - 1.75, πάνω/κάτω 70 κιλά, γύρω στα 37 θα την έκανα εγώ +- κανά δυο χρονάκια, αρκετά γλυκιά κοπέλα, με εξαιρετικό social time, κάτι που εμένα μου αρέσει αρκετά, γιατί θέλω να μπορώ να πω και 2 κουβέντες με τον άλλον, ξηγημένη, σίγουρα με πολύ άνεση χρόνου άμα περνάει καλά, και γενικότερα ένα εξαιρετικό ραντεβού, για τα δικά μου γούστα. Για τους λάτρεις του κώλου ΔΕΝ ενδείκνυται, γιατί δεν το προσφέρει, όπως επίσης και για τους λάτρεις των στραπόν και λοιπών αυταρχικών παιχνιδιών. Α! Και μου είπε ότι δεν κάνει και τρίγωνα, τετράγωνα και λοιπά πολύγωνα σχήματα, κάτι το οποίο εμένα ούτως ή άλλως μου είναι αδιάφορο.
Τώρα, στα του έργου, υπολογίζω ότι η συνεύρεση κράτησε κανένα 5ωρο προς 6ωρο, αλλά να πω την αλήθεια, δεν κράτησα και χρονόμετρο. Το τηλέφωνο ούτε που το άκουσα να χτυπάει, η συμμετοχή της ήταν εξαιρετικότατη, σε σημείο που να λέω ότι μάλλον με ξέρει καλύτερα κι από μένα. Προσωπικά ευχαριστήθηκα όλο το πακέτο, οπότε είναι σίγουρο ότι θα ξαναπροτιμηθεί στο μέλλον. Για τα χρήματα που ζητάει, θεωρώ ότι είναι ίσως το καλύτερο που θα μπορούσε να βρει κανείς στην πόλη, αν ενδιαφέρεται για να περάσει καλά, αρκεί να μη θέλει κάτι από αυτά που δεν προσφέρει.
Στα 37 που δηλώνει, δεν περιμένω να είναι το #1 κορμί της πόλης, λίγο κοινή λογική δε βλάπτει. Για μένα προσωπικά γι' αυτά που προσφέρει, μια χαρά θεωρώ ότι είναι η εν λόγω περίπτωση. Αν κάποιος άλλος ψάχνει κάτι άλλο, φυσικά μπορεί να επιλέξει αυτό το άλλο. Εγώ που θέλω να έχω την άνεσή μου, και να μπορώ να πω και δυο κουβέντες δίχως να κοιτάει η άλλη το ρολόι, θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση, πάντα όμως με βάση τα δικά μου προσωπικά γούστα.Υπερβάλλεις λιγάκι. Η μανδάμ είναι σιτεμένη και έχει σκληρό πρόσωπο και το σώμα της δεν είναι και το πιο καλοδιατηρημένο που υπάρχει. Βέβαια ότι χάνει σε αξία το αναπληρώνει σε προπάθεια και περιποιημένη εμφάνιση. Για όποιον θέλει να κάνει (μεγάλες) παραχωρήσεις στην εμφάνιση καλή είναι.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Spiler. Αλήθεια για το 5ωρο πόσα έδωσες;Στα 37 που δηλώνει, δεν περιμένω να είναι το #1 κορμί της πόλης, λίγο κοινή λογική δε βλάπτει. Για μένα προσωπικά γι' αυτά που προσφέρει, μια χαρά θεωρώ ότι είναι η εν λόγω περίπτωση. Αν κάποιος άλλος ψάχνει κάτι άλλο, φυσικά μπορεί να επιλέξει αυτό το άλλο. Εγώ που θέλω να έχω την άνεσή μου, και να μπορώ να πω και δυο κουβέντες δίχως να κοιτάει η άλλη το ρολόι, θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση, πάντα όμως με βάση τα δικά μου προσωπικά γούστα.
Έχεις pm.Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Spiler. Αλήθεια για το 5ωρο πόσα έδωσες;
Σε λαθος θρεντ ποσταρες φιλαρακι πανε σιτι τουρς
άρε πουτάνα κρίση.... που να δώσεις 200 γαμώ την τρέλα μου γαμώ
το μαναράκι πού το είδες?καλησπερα ξερει κανεις τιποτα για το μαναρακι αυτο
Γιατι αμφιβαλεις ότι θα σου ρθει αυτή που...δεν βλέπεις???το μαναράκι πού το είδες?
καθόλου, γι'αυτό δεν έχει φωτο......έκπληξη!!!Γιατι αμφιβαλεις ότι θα σου ρθει αυτή που...δεν βλέπεις???
Θα ηθελα να το ψαξω το κοριτσι,να το δω τελος παντων..καλησπερα ξερει κανεις τιποτα για το μαναρακι αυτο
Αξίζει η μικρή....την δοκίμασα χθες ήταν χάρμα οφθαλμών! Φωτογραφία πραγματική δείχνει στο τσατ μου είπε γιατί φοβάται.
Τώρα ξεκίνησε το μικρό το επάγγελμα και το γούσταρα που ήμουν από τους πρώτους που το πήρα...ο τυχερούλης!