darkshadow7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kai omos aderfe eixa parei tin rena apo afto to grafio ipiresia kai timi itan mia xara i gkomena!!!!!Είναι γραφείο αδερφέ.
kai omos aderfe eixa parei tin rena apo afto to grafio ipiresia kai timi itan mia xara i gkomena!!!!!Είναι γραφείο αδερφέ.
Το γραφειο που εχει τη Ρενα την φερνει. Αρχιζει απο 80 και +20 ελευθερο στοματικο +20 δευτερη φορα. Σαν γραφειο ειναι για τον πουτσο κατα τη γνωμη μου αλλα ειναι το μονο που εχω ψωνισει εδω στη Σαλονικηποσο παει το μαλι αδερφε κ τι προσφερει
Μπορείτε να δείτε κριτική μου στο λινκ:Άμα είναι 100 για 2ωρο, τότε μιλάμε για ένα καλό προς εξαιρετικό deal, ειδικά άμα είναι καλή στη δουλειά της.
Ξέρουμε τίποτα για τούτη εδώ;
www.lovelist.gr/ad.php?adId=233884-6&cityId=16&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=233884-6&cityId=16&subcatId=69[/url]
Μόνο μέσω site επικοινωνία απ' ότι βλέπω, ούτε τηλ. ούτε τίποτα... Μπορεί και να τα ξέχασε.
Έχει καλό βυζί?? Την σκέφτομαι...ειχα εμπειρία μαζι της προσφατα σχετικα, ειναι ξανθια,πάνω απο 1,70,καλό σωμα και πρασινα ματια, 100€ στον χωρο σου,δεν εχει δικό της, δεχεται με 20€ και δευτερη καταθεση και ειναι περίπου 25-27 χρονων, μοιαζει ελληνιδα και μπορω να πω οτι πέρασα καλά...αντικειμενικά δεν ια κλάψεις τα λεφτά σου...είναι αρκετά ομιλιτικη αν αυτο σε ενδιαφερει αλλα και πολυ καθαρη και περιποιημένη...κανει λιγα μου ειπε ραντεβου και αυτο ειναι καλό...
ZENIA ΚΑΙ ΚΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ???ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ
αν εννοεις μεγαλο βυζι, οχι δεν εχει, ειναι μικρό αρκετα αλλα συμμετεχει καλά θα ελεγα, δεν δυσανασχετει καιθα έλεγα οτι διχνει να της αρεσει αυτο που κάνει...Έχει καλό βυζί?? Την σκέφτομαι...
Συμμετεχει καλά???
Τελικά οι photo είναι αληθινές?αν εννοεις μεγαλο βυζι, οχι δεν εχει, ειναι μικρό αρκετα αλλα συμμετεχει καλά θα ελεγα, δεν δυσανασχετει καιθα έλεγα οτι διχνει να της αρεσει αυτο που κάνει...
ναι φρεσκοτατο ειναι.2 ημερον. 800 ετων ειναι.δεσ καρτελα χρστη.Εδω καινουργιο γραφειο?? Διαφημιζει οχι μια αλλα δυο εξ ανατολης ορμωμενες κορασιδες!
ναι φρεσκοτατο ειναι.2 ημερον. 800 ετων ειναι.δεσ καρτελα χρστη.
Έχουμε και λέμε, 1.70 - 1.75, πάνω/κάτω 70 κιλά, γύρω στα 37 θα την έκανα εγώ +- κανά δυο χρονάκια, αρκετά γλυκιά κοπέλα, με εξαιρετικό social time, κάτι που εμένα μου αρέσει αρκετά, γιατί θέλω να μπορώ να πω και 2 κουβέντες με τον άλλον, ξηγημένη, σίγουρα με πολύ άνεση χρόνου άμα περνάει καλά, και γενικότερα ένα εξαιρετικό ραντεβού, για τα δικά μου γούστα. Για τους λάτρεις του κώλου ΔΕΝ ενδείκνυται, γιατί δεν το προσφέρει, όπως επίσης και για τους λάτρεις των στραπόν και λοιπών αυταρχικών παιχνιδιών. Α! Και μου είπε ότι δεν κάνει και τρίγωνα, τετράγωνα και λοιπά πολύγωνα σχήματα, κάτι το οποίο εμένα ούτως ή άλλως μου είναι αδιάφορο.δε το ξεχασε απλα δε θελει να το βαλει το τηλ
ειναι 35 με 38 χρονων 170 με 70 κιλα μετρια εμφανιση
δε τη πηρα ομως να πω κατι αλλο
αααααα κ δεν εχει χωρο κ παιρνει 100 για 2 ωρες νομιζω
αν τη παρεις ριξε κια ενημερωση
δεσ τησ φωτο που εχει απο τησ κοπελιεσ και βγαλε ακρη.αλαξε τηλ.δεσ καρτελα χρστη ποιο καλα και ξεστραβσου.Ημερομηνια εγγραφης λεει 15-9-2014 και η πιο παλια αγγελια που εχει ανεβασει ειναι 18-9-2014. Εχει γραφτει κατι και δεν το διαβασα η απλα εσυ θελεις διαβασμα?
Σιγουρα εσυ τωρα λες κατι, δινεις καποια πληροφορια που εσυ θεωρεις σημαντικη. Πιθανως και καποιος αλλος να σε καταλαβαινει...εγω αδυνατω. Για να καταλαβω τον ΚΑΒΑΛΑΡΗ μου πηρε 2 χρονια και ακομα δεν τον αποκρυπτογραφω πληρως.δεσ τησ φωτο που εχει απο τησ κοπελιεσ και βγαλε ακρη.αλαξε τηλ.δεσ καρτελα χρστη ποιο καλα και ξεστραβσου.
κοντα εισαι.Σιγουρα εσυ τωρα λες κατι, δινεις καποια πληροφορια που εσυ θεωρεις σημαντικη. Πιθανως και καποιος αλλος να σε καταλαβαινει...εγω αδυνατω. Για να καταλαβω τον ΚΑΒΑΛΑΡΗ μου πηρε 2 χρονια και ακομα δεν τον αποκρυπτογραφω πληρως.
ΥΓ Μηπως εισαι ο Μακης?