απαντηση σε mail μου
Καλησπέρα,
Για μία ώρα συνάντησης στο Makedonia Palace ή σε κάποιο άλλο 5άστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ζητάω το ποσό των 200Ε χωρίς να έχεις την επιβάρυνση του ξενοδοχείου. Αυτά που προσφέρω είναι υποδοχή με ένα ποτήρι κρασί για χαλάρωση, αισθησιακή μουσική, πολύ σεξυ εμφάνιση με σεξυ στυλάτα ακριβά εσώρουχα κ γόβες, ολική αποτρίχωση, προσθετική στο στήθος με πολύ καλό φυσικό αποτέλεσμα, βαθύ φιλί στο στόμα, ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση στο πρόσωπο κ στόμα, διάφορες στάσεις. Όχι πρωκτικό. Ο χρόνος αξιοποιείται στο μέγιστο κ δεν φλυαρώ για να κερδίσω χρόνο προς όφελος μου. Δεν υπάρχει πίεση κ έχει σημασία για μένα να φύγεις ικανοποιημένος. Να προσθέσω ότι το πρόσωπο, η περιοχή των ματιών θα είναι καλυμένη με μία όμορφη μάσκα που θα το κάνει ίσως κ πιο μυστηριώδες κ ερεθιστικό. Ο λόγος είναι ότι θέλω να αποφύγω να γίνει κάποια αναγνώριση του προσώπου μου γιατί είμαι γνωστή στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 28 χρονών, έχω 1,72 ύψος, 53 κιλά κ γυμνάζομαι εντατικά. Η πληρωμή γίνεται με την είσοδο σου στο δωμάτιο κ τα ραντεβού θα πρέπει να κλείνονται τουλάχιστον τρεις μέρες πιο πριν. Φωτο δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω. Για το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι δε θα αντικρίσεις κάτι που δε θα σου αρέσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, που δεν πρόκειται, μπορείς πολύ απλά να φύγεις. Αν έχεις κάποιες απορίες είμαι στη διάθεση σου.
Σ´ευχαριστώ!
αντε βουρ στο πατσα
Κατά 99% είναι μία Ελληνίδα η οποία βάζει συχνά αγγελία και ζητάει ευκατάστατους παντρεμένους-επιχειρηματίες για σηνάντηση και πρέπει να είναι και η ίδια που είχε βάλει μία μπαρούφα ότι ζητάει τόσες χιλιάδες ευρώ για σχέση 6 μηνών (ή κάτι τέτοιο).
Πήγα μαζί της για 2 ώρες πριν κανά 2-3 μήνες στις αρχές της.
Λέει ότι είχε κατάστημα με ρούχα ή κάτι τέτοιο και χρειάζεται επηγόντως λεφτά να καλύψει τα χρέη.
Είναι καλή κοπέλα και ευγενική και δεν είναι πιεστική ως προς τον χρόνο. Και γυμνασμένη. Και όντως προσφέρει αυτά που λέει. Σε αυτό είναι ειλικρινής.
Αλλά, όπως και οι περισσότερες ελληνίδες που είναι κάπως εμφανίσημες, υπερκτιμά τον εαυτό της.
Θεωρεί ότι ο άλλος θα χύσει μόνο που θα την δει και ισχυρίζεται ότι είναι από τις πιο εμφανίσημες κοπέλες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη. Οκ, γούστα είναι αυτά, αλλά υπάρχουν πολλές-πολλές καλύτερες.
Επίσης καθόταν κάπως σαν αγγούρι χωρίς να κάνει και πολλά. Ίσως τώρα να είναι καλύτερη.
Τότε ήταν 29, τώρα είναι 28
αλλά είμαι σίγουρος ότι τα άντα τα έχει περάσει για τα καλά...
Με συλινόνη όπως λέει, κάτι που εγώ το βάζω στα μείον.
Συμπέρασμα: Αν έριχνε της τιμή στα 50Ε μπορεί να ξαναπήγαινα. Με 200 ούτε κατά διάνοια..