Τελικά το έφαγα το κεφάλι μου που έγραψα στα αρχίδια μου τις προτάσεις των παλαιότερων. Μπαίνω μέσα και αυτη κρύβεται πίσω από την πόρτα. Χαμηλά σχεδόν σβηστά φώτα αλλά φαινόταν ότι κάτι πάει πολυ στραβά. Με το που αρχίζω να σκέφτομαι να φυγω με πιάνει μου δίνει ενα φιλί και μου λέει πάμε μέσα. Κάθησα λίγο ακίνητος αλλά φταίει οτι ακόμα δεν έχω τοσα χιλιόμετρα εμπειρίας και πήγα. Λοιπόν η κυρία είναι σίγουρα 15 χρονια πάνω απο τις φωτο και άλλα 20 κιλά πάνω , και δεν με νοιάζει τόσο ότι ειναι χοντρή αλλά ότι ειναι κακά χοντρή λεπτά πόδια , κακός κώλος και κάτι μαστάρια, ήταν σαν τη θειά μου ( τουλάχιστον μπορώ να πω ότι στο περίπου ικανοποίησα τις ορέξεις που ειχα όταν ήμουν 15).
Δεν υπάρχει λόγος να γράψω για το σεξ τα έριξα σχεδόν σε 5 λέπτα έκανα ενα πολύ καλό μπάνιο να ξεπλυθούν οι αμαρτίες πλήρωσα για μισή ώρα ενώ είχαμε πει για 1 και σηκώθηκα και έφυγα. Πάντως σαν παρατήρηση τώρα καταλάβα γιατι κάποιες κάνουν αφαίρεση στήθους , αυτό το πράγμα ηταν πολυυυ βαρύ
Δεν υπάρχει λόγος να γράψω για το σεξ τα έριξα σχεδόν σε 5 λέπτα έκανα ενα πολύ καλό μπάνιο να ξεπλυθούν οι αμαρτίες πλήρωσα για μισή ώρα ενώ είχαμε πει για 1 και σηκώθηκα και έφυγα. Πάντως σαν παρατήρηση τώρα καταλάβα γιατι κάποιες κάνουν αφαίρεση στήθους , αυτό το πράγμα ηταν πολυυυ βαρύ