PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 446
... και 2 αυγά Τουρκίας!!!
Επειδή παλαιότερα έχω βρεθεί μαζί της…. OK ναι είναι ωραία αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν είσαι καμιά περίπτωση για 200 €, υπάρχουνε άλλες που ιδρώνουν την φανέλα σε αυτά τα χρήματα… Από τότε ήταν αλλά απ’ ό,τι βλέπω έχει αποκτήσει μεγάλο τουπέ και είναι πολύ δήθεν!Μην τρέφετε αυταπάτες, για να το πήγε 250€ σήμερα από 200€ χθες προφανώς πουλάει. Νόμος προσφοράς - ζήτησης
παιχτη αν δεν τα δινεις εσυ τα δινει καποιος αλλος τα χρηματα ζητα ...Επειδή παλαιότερα έχω βρεθεί μαζί της…. OK ναι είναι ωραία αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν είσαι καμιά περίπτωση για 200 €, υπάρχουνε άλλες που ιδρώνουν την φανέλα σε αυτά τα χρήματα… Από τότε ήταν αλλά απ’ ό,τι βλέπω έχει αποκτήσει μεγάλο τουπέ και είναι πολύ δήθεν!
Σιγουρα παντα καποιος θα τα δινει….παιχτη αν δεν τα δινεις εσυ τα δινει καποιος αλλος τα χρηματα ζητα ...
αν το αξιζει η οχι ειναι αλλο καπελο αυτο ...
ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη ...
και τα ρισκα μεσα στο παιχνιδι ειναι ...Σιγουρα παντα καποιος θα τα δινει….
Απλως καλο ειναι πο αποψεις να γραφονται εδω και οταν συμπιπτουν να αποφευγονται τα κασκαντεριληκια, ειδικα των 200€ …
28 χρονών μιλφάρα… Αν έχει παιδί πάω πάσο αν ομως με τον όρο μιλφάρα εννοείς mature εσύ πρέπει να είσαι η 11 ή 12 χρονώνΓιαυτη τη μιλφαρα ξέρει κανεις τίποτα?
καλως τα αρχιδια μας τα δυο.παιχτη αν δεν τα δινεις εσυ τα δινει καποιος αλλος τα χρηματα ζητα ...
αν το αξιζει η οχι ειναι αλλο καπελο αυτο ...
ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη ...
καλως τον φαλακροκορακα ...καλως τα αρχιδια μας τα δυο.
Μου ελειψες ρε αρχιδι.
Όταν βλέπω σε περιγραφή να λένε 28, μυριζομαι 35 πατημένα.28 χρονών μιλφάρα… Αν έχει παιδί πάω πάσο αν ομως με τον όρο μιλφάρα εννοείς mature εσύ πρέπει να είσαι η 11 ή 12 χρονών
Ω να σου... μολις μπηκε το επιδομα...Αν και δεν κάνω καταδρομικές λόγω γάμου, έχω περιέργεια ρε μάγκες Μέγκαν δεν πήγε κανείς;
Τι άρρωστο όπλο είναι αυτό ρεεε
Δύσκολα την κλείνεις αυτήνεχει παρει κανεις?
Οτι έχει αλλάξει τις φωτογραφίες από την αγγελία με μη αληθοφάνεις και ότι της αρέσει να βλέπει Τουρκίκα σίριαλ...Γιαυτη τη μιλφαρα ξέρει κανεις τίποτα
Δεν ξέρω αν το πήγε. Συνήθως γράφει 250 αλλά αυτός είναι τιμοκατάλογος αττικής... Αν και έχει αρκετούς περιορισμούςΉ απλά είναι νάρκισσος. Γιατί το πήγε στα 250€/ ώρα.....
Η Tiffany αξίζει είναι αρκετά καλή.
Μάγκες μου έχει κανείς εμπειρία με κάποια από τις δύο κορασίδες?
Για την Karmel βρήκα κάποια reviews εδώ από συναγωνιστές αλλά για την Tifanny τζίφος.
Και η αλήθεια είναι είναι ότι δεν εμπιστεύομαι πάντα τα σχόλια στο Escnews.
Σωστά αντιλήφθηκες. Αλλαξε φωτογραφίες αλλά έμειναν οι κριτικέςΌταν βλέπω σε περιγραφή να λένε 28, μυριζομαι 35 πατημένα.
Και η συγκεκριμένη αν κρίνω απτις φωτό που είχε παλιότερα στο προφίλ της, τα 30 τα πέρασε εδώ και μερικά χρονακια
Επειδή τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί λίγο η μπάλα 35 χρονών είναι νέα γυναίκα δεν είναι ώριμηΌταν βλέπω σε περιγραφή να λένε 28, μυριζομαι 35 πατημένα.
Και η συγκεκριμένη αν κρίνω απτις φωτό που είχε παλιότερα στο προφίλ της, τα 30 τα πέρασε εδώ και μερικά χρονακια
Απατεωνες ...παμε παρακατωΠροσοχή απάτη!!!
Είναι κάποια – κάποιος που έχει αγγελία με τις ίδιες φωτογραφίες συγχρόνως και για Θεσσαλονίκη και για Αθήνα
Το εντόπισα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν είχα χρόνο να μπω να το γράψω και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό.
Κλείνω ραντεβού και με τις δύο αγγελίες από διαφορετικά νούμερα για την ίδια ώρα
Μάλιστα μου είπε ότι μπορεί να κάνει και outcall με την ίδια τιμή αλλά να την έπαιρνα εγώ από το σπίτι της και να την πήγαινα στο δικό μου. Όταν της έστειλα μήνυμα ότι είμαι κάτω από την πολυκατοικία της Δημητρίου Γούναρη 11 μου είπε Να πάω σε ένα yes σε ένα 4all Που έχει παραδίπλα και να πάρω κάρτες.
Να μην της στείλω τον κωδικό απλά μια φωτογραφία που να επιβεβαιώνει ότι έχω πάρει τις κάρτες.
Φυσικά αν κάποιος θέλει out call θα του πει έλα να με πάρεις αλλά πριν κατέβω κάνει την ίδια διαδικασία με τις κάρτες
Μεγάλη προσοχή παιδιά