Η Εύα είναι η κοπέλα που βλέπεις στις φωτογραφίες, έχει τρέλα με το σεξ και τρελαίνεται για την πίπα. Φρόντισε να είσαι καθαρός και να φτάσεις στην ώρα σου....τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η Εύα..... 150 μια ώρα, με ελεύθερο στομ. και 2 εκτ. +20 τελείωμα στο στόμα/πρόσωπο Διαθέσιμη μόνο αυτή την...
kanesex.com
Λοιπόν μάγκες, story time!
Βλέπω ότι κανείς σας δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει, οπότε αποφάσισα να ενημερώσω εγώ για όλα όσα έμαθα.
Χθες, έστειλα μήνυμα από το Κάνε Σεξ και ρώτησα για πληροφορίες (είναι γραφείο).
Μου είπε πως η κοπέλα θα είναι διαθέσιμη μόνο την Τετάρτη και πως για 1 ώρα κοστίζει 150€, στην οποία περιλαμβάνονται 2 εκτονώσεις. Του λέω: "Ωραία, θέλω να κλείσουμε για 2 ώρες και να γίνει πρωκτικό".
Μου απαντάει ότι εξαρτάται από το μέγεθος και ότι θα το συνεννοηθώ με την κοπέλα στο ραντεβού (με έξτρα χρέωση).
Τέλος πάντων, με τα πολλά και τα λίγα, δεν μπόρεσε να μου βρει ραντεβού για 2 ώρες την Τετάρτη και μου είπε αν θέλω για Τρίτη (σήμερα) το πρωί.
Το κλείνω σήμερα το πρωί στο Hotel Rex.
Φτάνει η κοπέλα στο δωμάτιο, η οποία είναι περίπου 1.75, πιστεύω, χωρίς τακούνια. Με τα τακούνια με περνούσε, ενώ εγώ είμαι 1.79.
Δίνω δωράκι 300 (κάντε ρε, μλκς, καμία έκπτωση στο 2ωρο) και τα βάζει στην τσέπη. Μου βγάζει πετσέτα και, ενώ ήμουν εγώ όρθιος, αυτή πέφτει στα γόνατα και αρχίζει την πίπα. Απίστευτο γλύψιμο, με σάλια και πολύ ένταση. Λίγη προσοχή μόνο στο Deep Throat, γιατί βάζει λίγο δόντι!
Με ρωτάει αν θέλω να με τελειώσει με πίπα για αρχή, της λέω "Ναι" και έδινε πόνο! Πρώτο τελείωμα στο πρόσωπο, δεν μου ζήτησε έξτρα χρήματα (μάλλον επειδή πήρα 2ωρο).
Αράζω, κάνω τσιγαράκι και αυτή μπαίνει για μπάνιο.
Με φωνάζει και μου λέει: "Μου έπεσε το σαπούνι, μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις;". Από τη μία ήθελα να πεθάνω στα γέλια και από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που γκόμενα είναι τόσο παιχνιδιάρα. Δεν ήθελα να την κάνω να νιώσει άσχημα, οπότε συγκράτησα τα γέλια μου. Λέω, "Μην το χαλάσω τώρα που ξεκίνησε καλά".
Μέσα στην ντουζιέρα μου κάνει πάλι πίπα και μόλις καύλωσα, μου περνάει καπότα, όρθιο γαμήσι με το νερό να πέφτει από πάνω. Πολύ γαμάτη φάση και το κλίμα γενικά πολύ ζεστό. Δίνει φιλί, αλλά όχι γλωσσοφιλα, απ' ότι κατάλαβα (βέβαια δεν το δοκίμασα).
Δεν μπορούσα να τελειώσω, οπότε βγήκαμε από το μπάνιο και πήγαμε στο κρεβάτι, αυτή από πάνω (cowgirl). Πολύ καλή προσπάθεια, δεν είναι τέλεια, αλλά φαινόταν ξεκάθαρα πως προσπαθεί.
Το αρνητικό είναι ότι έχει μικρό στήθος και νιώθει άσχημα γι' αυτό. Μου είπε πως θέλει να κάνει αυξητική και πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποιον γιατρό να πάει.
Συνεχίζουμε στα 4, όπου εκεί γούσταρα αρκετά, της έδωσα μια σφαλιάρα και μου είπε "Βάρα, αλλά να μην πονάει".
Συμμετέχει αρκετά και φωνάζει στο σεξ, πράγμα που έκανε όλη τη φάση πολύ γαμάτη.
Τελείωσα για 2η φορά στα 4, μετά από κανά 15λεπτο προχωρήσαμε στον 3ο γύρο.
Πολύ λίγα πράγματα εκεί, μου σηκωνόταν, αλλά μόλις πήγαινα να τον καρφώσω, μετά από λίγο έπεφτε
Οπότε τον μούδιαζα στο στόμα της, μιας και το κάνει πολύ καλά.
Αυτά τα λίγα από εμένα. Μακάρι η κοπέλα να μείνει σταθερά στη Θεσσαλονίκη, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα είναι εδώ για ένα τριήμερο.