ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.423
- Πόντοι
- 34.538
Σιγα σιγα ρε παπατζη,δεν προλαβαινω τα ποσταρισματα σου σε διαφορα νηματα.Πηγε κανεις με την Gabriella να μας πει νεες εντυπωσεις;
Σιγα σιγα ρε παπατζη,δεν προλαβαινω τα ποσταρισματα σου σε διαφορα νηματα.Πηγε κανεις με την Gabriella να μας πει νεες εντυπωσεις;
Με παρακολουθεις ρε αλητη;Σιγα σιγα ρε παπατζη,δεν προλαβαινω τα ποσταρισματα σου σε διαφορα νηματα.
Οπως ο Κουλης τον Ανδρουλακη.Με παρακολουθεις ρε αλητη;
Ντροπη σουΟπως ο Κουλης τον Ανδρουλακη.
ρε παπαρα , θα το βγαλεις αυτο το αβαταρ απο το προφιλ σου, αλεργια με πιανει καθε φορα που το βλεπω!!!Μια Ελενη με πρασινα ματια γνωριζω ...δουλευει στην Λαικη της γειτονιας μου! 45 χρονων και 175kg δεν ξερω αν σου κανει!
Βικτωρια Μολδαβη με το τατουαζ στο ποδι; Σανταλ την Πολωνή την νταρντάνα εννοείς;Φέρτε την Βλαντα, την Ρίτα, την Βικτώρια, την Σαντάλ, την Χριστίνα για εμάς που δεν προλάβαμε
Μαλλον να κλαψουμε, εχεις πολυ καιρος να περασεις μαζι της, εχει γινει πολυ καλη πλεον στις υπηρεσίες της δεν θυμίζει την παλια Εμμανουέλα.Να χαρούμε ή να κλάψουμε;
Εγώ θα πρότεινα να μείνει εκεί,γιατί δεν κάνει για δω..
Βικτωρια Μολδαβη με το τατουαζ στο ποδι; Σανταλ την Πολωνή την νταρντάνα εννοείς;
Τι εννοεις αδερφέ ;Που είναι η Ελένη τατταου να χύσει να κοινονισουμε, επικρατεί η απόλυτη ξηρασία , μόνο η Νικόλ είναι σούπερ αλλά είναι σαν πηδάς την ξαδέρφη σου
Εννοώ ότι λείπει η Ελένη που έχει μισό χρόνο να έρθει και όσο λείπει πάμε Νικόλ που ναι μεν τα σπάει η κοπέλα αλλά μετα από κάποιες επισκέψεις γίνεστε σαν φιλαράκια...... Φιλιά στην Νικόλ by the wayΤι εννοεις αδερφέ ;
Friends with benefits φάσηΕννοώ ότι λείπει η Ελένη που έχει μισό χρόνο να έρθει και όσο λείπει πάμε Νικόλ που ναι μεν τα σπάει η κοπέλα αλλά μετα από κάποιες επισκέψεις γίνεστε σαν φιλαράκια...... Φιλιά στην Νικόλ by the way
που σημαινει τι; Οτι δεν εχεις ορεξη να κανεις σεξ μαζι της;Εννοώ ότι λείπει η Ελένη που έχει μισό χρόνο να έρθει και όσο λείπει πάμε Νικόλ που ναι μεν τα σπάει η κοπέλα αλλά μετα από κάποιες επισκέψεις γίνεστε σαν φιλαράκια...... Φιλιά στην Νικόλ by the way
Τσουκ. Έχει νήμα. Στέλνεις μνμ, παίρνεις αριθμό τηλεφώνουαυτη η νικολ εχει αγγελια?
Παιδιά δεν ισχύει. Έστειλα 2 φορές και απάντηση γιοκΤσουκ. Έχει νήμα. Στέλνεις μνμ, παίρνεις αριθμό τηλεφώνου
γουσταρω την φωτο σου απειρα! Τελης Σταλονε μορφαραΠαιδιά δεν ισχύει. Έστειλα 2 φορές και απάντηση γιοκ
Στην ευα τον πηγαινατεθα τον πιασαν τσακωτο οι στρατονομοι μιας που δεν εχουν που να παν και γυρνανε στην νικηφορου ουρανου και θα εφαγε σ.εξ.
Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ. Είναι φοβερό παιδί, εμένα μου γαμάει και το μυαλό.Εννοώ ότι λείπει η Ελένη που έχει μισό χρόνο να έρθει και όσο λείπει πάμε Νικόλ που ναι μεν τα σπάει η κοπέλα αλλά μετα από κάποιες επισκέψεις γίνεστε σαν φιλαράκια...... Φιλιά στην Νικόλ by the way